RosszCsontnak (és még sokan másoknak!) ebben a topicban nagy múltja van! A történet hosszú és nagyon messzire nyúlik vissza. A BB "kortársai" értik a megjegyzést és helyén tudják kezelni. Természetesen noviceként, 8 hozzászólás után, te ezt nem értheted. Olvasd el a topicot és te is érteni fogsz mindent ! ;)
Gondolom igényt tartasz a szóvivői posztra :D A távolabbiak kedvéért az ominózus T-Mobile ÜFSz az Örs Vezér téri Árkád üzletházban található, annak is a legfölső emeletén, ha a földszinti főbejárat felől nézzük, a közepe után egy kicsivel jobbra. És nem tudom, nem szagolgattam:)
BB Évinek, kisfia nevelésében Renáto segít. Jancsika, a pár hónapos csöppség apa nélkül kénytelen felnőni. 2006.04.06 12:48
A hazai valóság show-k első szerelmespárja Évi és Renáto kapcsolatát szenvedély és viharok jellemezték. Nem csoda, hogy később szakítottak.
Kevesen tudják, hogy ugyan a szerelem elmúlt, de a barátság köztük megmaradt. Ezt nagyon jól példázza az, hogy miután Renáto megtudta, hogy Évi kisfát, Jancsikát a vérszerinti apja megtagadta, ő azonnal elutazott Évihez, hogy ezekben a nehéz napokban támasza legyen.
"Felháborító, amit a gyerek apja tett!" - fakad ki Renáto. "Elítélem ezt az embert, amit tett, azzal szényent hozott az egész férfinemre!" - folytatta.
A gáláns életművész egy hatalmas rózsacsokorral kopogtatott Évi ajtaján. Évi volt szerelme nyakába ugrott, majd bevezette és megmutatta kisfiát Jancsikát. Renáto ügyesen vette karjaiba a kisfiút, gondosan tartotta a gyermeket. Évi figyelmeztette Renátot, hogy Jancsika most evett, így vigyázni kell a büfiztetéssel. Majd később együtt fektették le, Jancsika Renáto közelségében nyomban elaludt.
Évi ezt látva elérzékenyült, szemmel láthatóan jól esett neki Renáto közelsége. Kisfia nevelésében egyedül édesanyjára támaszkodhat, aki bármilyen gondos nagyszülő, de mégsem tudja pótolni Évi számára a társ jelenlétét. A lány keserű szavait hallva Renáton látszott az együttérzés.
"Segítek felnevelni a fiadat!" - mondta Renáto. - "Évi minden mozdulatán látszik, hogy gondoskodó, jó anya. Mindig éreztem rajta, hogy igazi asszony, aki át tudja adni másnak a benne rejlő szeretetet. Magam sajnos megtapasztaltam, hogy milyen az, ha valaki apa nélkül nő fel, és nem akarom, hogy erre a tündéri kiskölyökre is ez a sors várjon" - tette hozzá a fiú. (Story híre alapján ma.hu)
Én nem csodálkozom azon hogy nehezen akartak nyilatkozni,és akkor is csak feltételekkel és visszafogottan.Nézzétek meg milyen taplók irogatnak a TV2 Napló oldalán.
Szerintem az is bunkoság a TV2 részéről hogyha szóba kerül Zsanett mindig a IHM paródiáját játszák le,pl Napló.Amikor a Lucifer műsorban az Alföldi Róbert is felkonferálta:-Ismerjük meg ki is az a Zsanett !---->IHM paródia következett.Pedig válogathattak volna 3 honap anyagából is.Arról nem is beszélve hogy néhány Bp-i kerületben sokkal érthetetlenül beszélnek.Akkor inkább már a Balaton-felvidéki tájszolás.És a MTV időjósának beszéde?Amikor vele beszéltek dicsérték az izes hangzásu.beszédét.Az egész csak hozzá állás kérdése-mi az érdeke a kérdezőnek,bulvár vagy nem.
Hello!Az emlitett impozáns szálloda a Szőnyi Hotel volt,ahol régen minden játékos lakott.Egyébként jellemző a TV2-re ez a ironikus és cinikus felkonferálás,már régebben is többször megtörtént.Mintha lenéznék öket,pedig jó sok pénzt kerestek rajtuk.a Napló könyvben is a Szalai Ádám és M.Kis Csaba azt irták hogy szakmai multjuk mélypontja volt amikor Zsanettel kellett riportot késziteniük.Gondolom a fizetésüket azért felvették érte.Vagy miért nem szóltak a főnöküknek hogy ez derogál nekik.
Hááát, ahogy a tegnapi felvétel alapján a helyszín kinézett, egyhamar nem ! Ha nem is nézném, akkor is stabil fórumozója lennék ! 8o))) SMS továbbra is kizárva ! ( na jó, legfeljebb 1-2, ha nagyon utálnék valakit! 8oD)
Zsanett kikötötte, hogy csakis független helyszínen - egy szálloda impozáns halljának közepén elhelyezett székben - hajlandó még egyszer, de utoljára (!!) interjút adni. Az interjú nagyon nehezen jött össze, Zsanett többször lemondta. Minden feltételt ő diktált.
Eddig hasonlót hollywoodi sztároktól, friderikusztól, és orbán viktortól láttam. Mennyire szerencsétlen!!!!! Eljátszotta a művelt, megközelíthetetlen világsztárt, miközben vmi mobilcég ügyfélszolgálatánál fogadja a sorszámhúzó tahókat. És közben Rilke elégiáit olvassa. Szerintem rajta röhögött az egész napló stáb.
Zsanér szerepet játszik, de még hogy! Más különbség nem nagyon van, max javultak a th-i, van egy szemüvege (üveglencsével) és megsértődik, ha lebutázzák :)))
Gyovaimenedzserszabolcsról meg úgy "leesett" az öltöny-nyakkendővel, hogy az csak na. Egyébként nincs az az ember, aki bőrkesztyűvel nyúl a vízbe egy flakonért normál esetben. Ez is csak egy szerep volt.