Na jó, én építőleg szólok hozzá. Persze, hogy szeretem a VH-t. Rangsorolni nem fogok az lemezeik között, már csak azért sem, mert csak a F.U.C.K.-ig követtem őket. Vitathatatlan, hogy profi zeneszerzők és zenészek. Viszont nem értem, hogy miért kell annyira amerikaiaknak lenniük, hogy a szövegekkel mindenáron semmit mondanak. Azt nem hiszem el, hogy ennyire ne volnának gondolataik, inkább tényleg a fő piacot nem akarják elijeszteni. Kár, hogy így csinálják, mert a többi első osztályú.
Ja, britniszpírsz rajongók! Biztosan ismeritek Michael Jacksont is, a vidéki utcazenészt. Szóval ez a fickó volt, aki Edwart Van Halent megkérte, ugyan játszana mán el pár szólót a thrilleres anyaghoz. Biztosan csak a renoméját akarta próbára tenni. :) Egyébként mondja már meg valaki, hogy mit énekel ez a lyány! Már tényleg veszettül kíváncsi vagyok.
No.... hat en meg mindig ott tartok, hogy a "You really got me"...
Jellemzo egyes kozepes zenekarra, hogy regi, befutott dolgok ujratuningolasa a legnagyobb sikerszamuk... Naluk az Orbison fele Pretty Woman a legsikerultebb, bar lehuzza a Davey tehetsegtelen nyavogasa, viszont a "You really got me"-t meg mindig kemenyen veri a 64-es Kinks eredeti...
Lehet kopkodni...
Britney rules....Meg gitarozni is jobban tud, Minta Zeddy...
Ooh, baby, baby/Won'tcha turn your head my way
Ooh, baby, baby/Come on/Take a chance
You're old enough to dance the night away
Oh, come on, baby, dance the night away :))
meg
Ooh, mama, see the firelight
Ooh, we're comin' out tonight :)))
Nemtom, mit dalolászgat össze ez a kiscsaj, csak a képét láttam a húgom falán, de el tudom képzelni, amint átélve énekli, hogyaszongya
Ain't no way I'm stayin' home tonight
I'll be out until the mornin' light
Just hangin' 'round the local parking lot
Checkin' out the girls see what they got
Yeah they love it when me and the boys
Start playin' love with them human toys
Yeah we just wind 'em up and let 'em go
Izé, nem csüggedek, mert már megszoktam, hogy hemzsegnek a zenei analfabéták ezen az indexen; csak az a helyzet, hogy félek a krakker haverjától. Amióta a multkor 4-szer rúgtak ki egy chatről, azóta olyan kis óvatos vagyok, hogy ne bántsak meg senkit.
Egy nagy Eruption ez a topik!!
Még pendelyes kisgyerek voltam, amikor Komjáthy leadta a rádióban az els lemezt (You really got me!!!), én meg rögzítettem valami MK-25 mintájú stúdiómagnetofonra, aztán rohantam át vele a szomszéd uccába a haverhoz. Azóta ez az egyik igen gyenge pontom. Haj, Ice cream man, nagy idk...
A Van HALEN albumokról csak annyit, hogy a koncert felvétel tényleg nagyon király, de szerintem a Balance az egyik, ha nem a legjobb albumuk. A számok szinte tökéletes hangzásuak és amit Eddie művel, az túlzás nélkül fenomenális. (ez persze az ény véleményem és mindenki másét tiszteletben tartom)
A Balance-ról a Don't tell me és az Aftershock a kedvencem.
A koncertfelvételen számomra kuriózumnak számit a gitárszóló.
Látta közületek valaki őket élőbe?
Egyelőre ennyit.
Hangpróba alatt beállítanám az 5150-es hangfalerdő elé... Az eredménnyel Moozees barátunk is elégedett lenne (aki látta már Eddie VH cuccát koncerten, az tudja hogy EZ NAGYON csúnya dolog...).