Keresés

Részletes keresés

BASSBIN Creative Commons License 2005.11.08 0 0 118

jól van mesterparaszt..

valahol igazad van, hogy sok itt a ratyi, de trackelni jó a prog. én használok mellette acidet, meg diamond abletonocskát, de te minek oltod a néped Lis.inc???

Előzmény: Lis.inc (65)
BASSBIN Creative Commons License 2005.11.08 0 0 117
béna vagy, telepíts új rendszert! minimum !!!!!
Előzmény: budasp (87)
BASSBIN Creative Commons License 2005.11.08 0 0 116

kedves budasp. az FL a jel miatt nem reagál, minden jelet optimálisra kell állítanod, azért nem veszi. ha nem megy, próbált a cubase-t, ha ott sem, akkor reboot the system. nekem néha a vst-k miatt kell fagyogat, de ez csak szökőévente fordul elő.

a midi beállításoknál valkahol állíthatod a bejövő jelét a hw-nek....

BASSBIN Creative Commons License 2005.11.08 0 0 115

itt egy link, saját link a sajátszerzemény zenéimnek felállítva, CHECK IT!

www.bombingzone.uw.hu

ha visszaélne valaki vele, s lenyomozom, annak csá

BASSBIN Creative Commons License 2005.11.08 0 0 114

na sziasztok.

4 éve használok FL-t, van kb 32 GB.-nyi samplerem, sok vst.-m.

szomoruan látom, hogy sok szerencsétlen van a topicin, én is megszenvedtem a felfedezéssel, ha kell valami szoftver, ill. vst, vagy samler, írjatok bátran, DE csak olyanok, akiket igazán érdekel a dolog!!

mail: borgarzone@freemail.hu

tszldc Creative Commons License 2005.11.03 0 0 113
Nekem is küldd léccci!

( tszldc@freemail.hu )
Előzmény: sly_sly (111)
Sancho Creative Commons License 2005.10.29 0 0 112

Chrisstian27,

Én interneten át vettem meg a gyártótól még a 3.x verziót, és azóta is gond nélkül kapom a frissítéseket ingyen (ami nem opciós bővítés, persze csak arra).

Előzmény: Chrisstian27 (107)
sly_sly Creative Commons License 2005.10.20 0 0 111

Szia Eon!

Engem érdekelne ez a fordítás!

Az e-mailedre nem tudtam választ küldeni!

Tudsz segíteni?

Köszi,

Sylvia

sylvia_kovari@yahoo.com

A.Haxa Creative Commons License 2005.10.11 0 0 110

Szép napot!

Gratula a fordításhoz (még így olvasatlanul is)!

Anno én is elkezdtem, de a lustaságom, ugye... :)

Előzmény: Eon (109)
Eon Creative Commons License 2005.10.10 0 0 109

Van egy FL Studio 4.5-ös magyar help fordításom 160 oldal .doc

Az eredeti helpet hűen követi, a végén némi kiegészítő fogalomgyűjteménnyel kezdőknek. Nem hivatalos a fordítás, én csináltam. Ha netán kellene valakinek, írjon az eon_eon@freemail.hu-ra, elküldöm. Kb. 3 Mb, az eredeti képekkel.

G.T. Creative Commons License 2005.09.26 0 0 108
Hali!
A gyártó honlapján nincs feltüntetve hivatalos magyar forgalmazó. Gyanítom, hogy csak NET-en keresztül tudod megvenni.

G.t.
Előzmény: Chrisstian27 (107)
Chrisstian27 Creative Commons License 2005.09.25 0 0 107

Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni. Szegeden, vagy környékén olyan üzletet keresek, ahol megvásárolható a Fruity Loops. Nekem demoban van meg, elmenteni sem tudok vele, a soundfont player is demo, a packon belül (ahol a hangszerminták vannak) a

sytrus is demo. Ezeken kívül érdekelne soundfont, illetve hangszerminták wavokban.

Megvásárolnám a progit, igy demoban nem sokra tudom használni :-)

Email címem : illeskrisz@freemail.hu

budasp Creative Commons License 2005.03.29 0 0 106
Sziasztok!

TMK88-as midi billem sustain pedáljának és modeulációs kerekének jelére nem reagál az FL 4.1, 4.5 és 5.0 sem. A midi adatforgalmat jelző led felvillan az FL paneljén, de a hatás már nem történik meg. Cubase-ben működik.
Mi lehet a gond?

Köszönettel:
budasp
Sancho Creative Commons License 2005.03.19 0 0 105
Ha tanulni akarsz a használatáról a www.flstudio.com oldalon van egy halom Flash és AVI tutorial.
Előzmény: -shurda- (103)
Sancho Creative Commons License 2005.03.19 0 0 104
Én megvettem hivatalosan neten át. Nekem nincsen kártyám, de egy havernak van, aki segített rajtam. Amikor A Loops-ról a Studio-ra lehetett váltani, azt is így fizettem ki. Semmi gond nem volt.
Előzmény: kcsil (101)
-shurda- Creative Commons License 2005.02.09 0 0 103

hello !

Most találkoztam először fl studioval .

Mit tanácsoltok , hogxan kezdjem el a progi megismerését ?

Hol tudok olvasni az alapokról ?

üdv : shurda

Black Suit Creative Commons License 2005.02.08 0 0 102

Hello!

Most akadtam erre a fórumra! Jómagam is használom egy ideje a Fruity Loops-ot. Eleinte a 3.56-ot, de most egy ideje már a FL Studio 4.0-át. Remek kis progi annyi szent. Van hozzá egy pár vst-m is. Vannak olyan zenéim, amit tisztán az FL-al csináltam, de van olyan is (főleg remixek), amelyeket az Acid Pro 4.0-val készítettem, és van pár olyan is, amit vegyesen. A kész anyagokat pedig feltöltöttem az www.acidplanet.com oldalra, Black Suit "művész" néven. :)

Azért írok most ide, mivel olyan embereket keresek, akik szintén ezzel a programmal zenélnek, és akik hajlanak egy kis kooperációra, ötlet és/vagy loops csereberélésre, vagy akár közös munkára. Elsősorban Budapestieket, de a távolság sem akadály.

A stílusomról és a zenei világomról annyit, hogy Jean Michael Jarre-tól egészen a kemény technóig terjed, szóval minden ami elektronikus az jöhet.

A mailcímem: lengchai@freemail.hu Ide várom a jelentkezéseket! Addig is jó zenélést!

Üdv!

Gábor (aka Black Suit Project)

kcsil Creative Commons License 2005.01.28 0 0 101

Segítséget szeretnék kérni. Midi fileokat szeretnék átkonvertálni Wav ba.

Énektanulásomhoz lenne nagyon fontos.

Az interneten csak fizetőst találtam. Mondjuk áldoznék is rá, de hitelkártyámat nem adom ki. Tehát ha valaki tudna nekem - akár aladni is - egy ilyen programot, nagyon megköszönném:)

psychonaut v2.0 Creative Commons License 2005.01.27 0 0 100
Jah ezzel tisztában vagyok. De én a midire gondoltam, hogy utána még szerkeszteni leehessen. Fruityt szeretem mert gyorsan lehet dolgozni-ötletelni, de cubaseben jobban meg tudom oldani az effektezést, sz?rést, tekergetést.
Előzmény: SoundStorm (99)
SoundStorm Creative Commons License 2005.01.27 0 0 99

Lehet,hogy már tudod,de azért leírom !

Legegyszerűbb :

Keverd tökéletesre a dallamodat,utána

exportáld külön csak a dallamod csatornáját                                         wav-ként !

A cubase-be már csak a kész dallamot kell bevinned !

Előzmény: psychonaut v2.0 (98)
psychonaut v2.0 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 98
pfff
:)
és az export, hogy m?ködik? arra rájött már valaki? Ha megírok egy szólamot piano rollban és azt át akarom vinni cubase-be azt hogy a legegyszer?bb?
g.
Előzmény: adameee (97)
adameee Creative Commons License 2005.01.23 0 0 97

Hopp, közben rájöttem.... fájl/megnyitás :)))

akkor storno

adameee Creative Commons License 2005.01.23 0 0 96

Üdv!

A MIDI fileokat tudom valahogy Fruityban kezelni ?

psychonaut v2.0 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 95
Passzolom, nekem 500-al megy, bár az tény, hogy láthatóan nagyobb az erőforrásigénye mint a fruityé. A weboldalon 128-at írnak minimumként, lehet a windowsban van a memória rosszul beállítva.
Előzmény: adameee (94)
adameee Creative Commons License 2005.01.17 0 0 94

hali

vmi gáz van, felinstalltam, beraktam és amikor megnyitnék bármi soundfontot, azt írja ki, hogy kevés a memória

A Fruity-s az megnyitja, de mivel demó ezért...

256 ramom van , ami nem sok, de legalább 1 soundfontot megnyithatna a sok közül...

mi lehet a baj ?

psychonaut v2.0 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 93
Ez egy jó kis sf player, és ingyenes. Ezt használom a fruity sf player helyett, jobban is szól.
http://www.rgcaudio.com/sfz.htm
Előzmény: adameee (92)
adameee Creative Commons License 2005.01.16 0 0 92

üdv!

Fuity 3.4-et használok és nem is szeretnék eltérni ettől a verziótól. A problémám az, hogy a beat silencert (Fruity Silencer) és Soundfont playert a programban (ami amúgy teljes verziós) csak demo módban tudom használni. Tehát berakom a seqbe és amikor mentek, eltűnnek a figyelmeztetés után.

Szóval ezeket a kiegészítéseket honnan tudnám megszerezni ? (ingyé')

Köszi előre is

Adameee

budasp Creative Commons License 2005.01.13 0 0 91

Köszönöm az ötletet! Megnéztem az esetleges elhangolás, de nem ez a gond. Bárhova hangolom majd ballal kattintok egy hangon, a mellette levő hang is lenyomódik. Nincs ötletem :) Íme: http://budasp.uw.hu/web/fl5bug2.jpg 

psychonaut v2.0 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 90
Lehet, hogy az a gond, hogy a hangszer ablakban (nem tudom mi a neve, most nincs előttem) az alul levő zongorán jobb klikkel kattintva tetszőlegesen tudod hangolni és véletlenül rákattintottál, ilyenkor annyi a teendő, hogy c5-re kattintasz jobbal. Amúgy jelöli is narancssárgával az éppen aktuális hangolást.
budasp Creative Commons License 2005.01.12 0 0 89

Csak én szedek itt Béres cseppet? :)

A 4.5-ös verziónál nem tapasztalom a lentebb felvetett problémát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!