Hát öszintén szólva ez a pénzgyüjtés nemhiszem hogy be fog jönni. Senkinek sincs pénze... :( Amúgy miért nem sponzorálják az ilyet??? Zsir új a game, szertintem lenne sikere, ha az eredeti angol verzió mellé ezt is adnák.
1.09B patchet is ratettem, nem lehet hogy ez a baj?
viszont a bejelentkezo kepernyon nem latszik csak az 1.9 verzioszam.
Nem tudom ezt kulon jelolnetek -e?
Szoval egy mar regen meglevo Brood War-ra telepitettem a HUNcraftot majd ratettem a (hcpatch109b.exe)patchet.
Mindezt XP alatt kovetem el.
Lehet, hogy ujratelepitem az egeszet.
De azert az Install buktatiorol szolhatnal par szot.
Ez azért furcsa, mert az 1.09b változatban már ezt kijavítottuk, és neked ennek a verziónak kell meglennie, ha mostanában töltötted le. Egyelőre nem tudok rá mit mondani, használd a pályaugrás cheatet a pályán (there is no cow level) és akkor továbbmegy.
Kb 2 hete toltottem le (vodaval) nem rohogni :DD
a huncraftot.
Terranokkal kezdtem el a jatekot.
Az 5. palyan -ahol 17 satellitet kell likvidalni- nem lep tovabb, pedig Raynor is megmenekul termeszetesen.
a 17 sattel kilove sot a tobbi epulet is, magyarul leborotvaltam a palyat.
(gratulalok gyoztel->es ujra bejon a "Atomcsapas kep"
es a parbeszed is tok ugyanaz.
-megszereztek a terveket stb..
Vmi tampontot adjatok, mi lehet a baj?
Kiprobaltuk egy teljesen mas kornyezetben (Win98)
a lemezek eredetiek.
szoval lovesem sincs mi lehet a baj..
1. Van egy hack progi amivel bárkinek a nevét kreált játékba birtokolni tudod, de a chat csatin nem! Nincs ellenszere ennek se mint a map hack nek... :((
2. ezt a kérdésed nem igazán értettem, de álltalában én hajnak 1 ig szoktam lenni! :))
Hi!
Asszem advanced juzeres a problemam, tortent ma 2002.12.14 en hajnal 00.17 perckor, hogy felleptem a Bnetre. Eddig szaladt is a dolog mint mindig. No de ekkor!!!! Krealtam 1 gamet es!! belepett 1 juzer ugyan azzal a nevvel es statisztikaval mint az enyem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy tortenhetett ez ?
A masik kerdesem pedig az lenne, hogy a sok kis kocsog magyar kiralyfi, szigoruan csak du 4-6 ig jaccik , lecke utan? Habar mihelyst 7vege vagyon, meg ejjszaka (ejfel utan) is szoktak 20-an lenni a magyar serveren, az igaz, hogy nem sokaig.
Fiatalok, kerjetek Starcraftot Karacsonyra :))
BUEK!
Recece
Nah látom mindenki hozzá tudott szóli a problémámhoz... :)) Akkor a huncraft stábtól kérdem, hogy ki csinálta a szerverüket, és ő nem tudna nekem esetleg segíteni? Hol tudnám elérni, és hülyeségekkel fárasztani??? ;)
/ szerintem a 1.09b patch körül van a kutya elásva és azért nem müxik... /
Távol álljon tőlem, hogy cseszegtessek közületek bárkit. Mikor lesz War3Hun????????????????
Már időtlen-idők óta nem volt az oldalon frissítés (nov.13.), és ugyebár pont két hete írtad, hogy a WAR3Hun nem állt le - ok, ezt természetesen elhiszem -, és nemsokára lesz erről frissítés. Mit jelent az, hogy nemsokára???
:))
Mint a messiást, úgy várom a War3Hun-t. Ugyanúgy, mint anno a SC-BW magyarosítást!
Valami információ morzsácskát, ha lehetne kérni!!??
Plzzzzzzzzzzzzz!!
Azokhoz lenne egy kérdésem akik már csináltak FSGS szervert!
Az a problémám megcsinálom a srv-t és a BW az accountnál reragad, a srv meg ezt loggolja:
"Logging started.
Version 0.7b42 (Build 566) Windows Built Oct 6 1999 14:19:14.
10.12.02 12:21:34 Initializing Teams.
10.12.02 12:21:34 0 Teams loaded.
10.12.02 12:21:34 Listening... 192
10.12.02 12:21:34 Reg Check ok is 1 Cfg says 1 , reg says 1
10.12.02 12:21:34 UDP is on port 6114, retval is 1, addr is 0.0.0.0
10.12.02 12:21:34 Setup Blizzard and Westwood listener
10.12.02 12:36:11 Connection attempt from 192.168.0.1
10.12.02 12:36:11 Socket is 400
10.12.02 12:36:11 Starcraft Connection accepted
Eddig szép és jó csak nem joinol be mivel megakad az "accessing account" nál, és ha nyomok egy cancelt akkor a srv log ezt írja:
"10.12.02 12:39:30 Error in Receive: WSAECONNRESET - "
Ebben szeretnék segítséget kérni ha vki ért hozzá!
mail: freemen_@freemail.hu
Esténként battle neten is fentvagyok!
Teljesen úgy van, ahogy mondod. Az elv továbbra is az, hogy kell hozzá a BW, te viszont beszereztél néhány létfontosságú filet. Viszont így nem vagyok benne biztos, hogy nem fog bizonyos pontokon kifagyni a játék, mivel jónéhány dolgot a BW cd-ről néz. Azért majd örülnénk, ha beszámolnál a tapasztalataidról.
Így belegondolva elméletileg brood War nélkül tényleg nem fut, csak én megkerültem a CD után rohangálást és minden ehezz kötődő hercehurcát. Fogtam és letöltöttem egy fájlt, amit a Brood War cd segítségével telepítettem volna föl a wincsimre. Végiggondolva pofonegyszerű:))
Nos hát csak sikerült kicsikarnom, hogy elinduljon a brood war nélkül, a magyarítás, Nekem csak a Starcraft van meg ráadásul másolt példány.
Lehet, hogy ti is tudtatok errül, szóval bocs, ha valami titkot fogok most kifecsegni, vagy legfeljebb nem.
Legelőször el kelett intéznem ne tűnjön a magyarításnak úgy, hogy én másolt cd-vel vagyok felszerelve. Fogtam és letöltöttem a netről egy storm.dll fájlt, mivel a windows erre a fájlra panaszkodott, és gondoltam így jó lesz.
Eljutottam addig a problémáig amit már a korábbiakban írtam, minek folytán megtudtam, brood war nélül nem fogok tudni a magyarítással játszani. Nosza hát, elkezdtem keresni egy broodat.mpq fájlt. (ami a Brood War data fájlja vagy micsoda, ez a Starcraft esetében stardat elnevezésü) Gondoltam ha a magyarítás valami dat fájlt hiányolt akkor megpróbálom ezt a fájlt bemásolni a Starcraft könyvtárba. Amúgy hihetetlen nagy mázlim volt, egy, de tényleg csak egyetlenegy helyen találtam rá erre a broodat fájlra, és láss csodát, ELINDULT!
Brood War nélkül semmiképpen sem fog elindulni sem a Magyarítás, sem a HunCraft. Most már nagyon olcsón hozzá lehet jutni a BW-hez, úgyhogy tudjuk javasolni a megvásárlását.
A War3Hun nem állt le, persze szokásos módon megint vannak rajtunk kívül álló problémák, de dolgozunk rajta több szálon is. Nemsokára lesz erről egy frissítés.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha nekem a Brood War nincs meg akkor semmiféleképpen nem fog elindulni a magyarítás?
Mert én próbáltam elindítani és kapok egy Data file error nevű hibaüzenetet ami valami arr\mapdata.dat fájlról regél. Szóval lehhetséges, hogy a Brood War hiánya okozza a hibát, vagy valami más a gondja?
Nos, én csak Budapesten tudok két üzletet ebből is csak az egyikbe jártam. Az egyik cime: Dohány u. 64. a másik pedig Vásárhelyi P. utca 8.
Ez utóbbi a Moricz Zsigmont Tér mögött van. Ha mész a posta felé a tér felől, akkor az első utca jobbra. De talán van vmi info a honlapjukon, a www.cdgalaxis.hu cimen. Remélem segitettem vmit.
Jah, amúgy a honlapjukon kérhetsz házhoz szállitást is.
Helló mindenkinek!
Dylan, lenne egy kérdésem(vagy bárki más aki tudja a választ): Merre található ez a CD Galaxis?
Már régóta szeretném megszerezni eredetiben is a BW-t. Előre is köszi!
Érdekes ez a CRC dolog, mert többen írták már, hogy ilyen problémájuk volt, de mindenkinek másik file(ok) voltak CRC-sek. Meg kell, hogy mondjam, mi többször is letöltöttük a szerverről és nekünk mindahányszor teljesen hibamentesen lejött. Szóval ami fent az biztosan jó, hiba csak letöltés során léphet fel. A kérdéses fileokat próbáljátok meg más letöltéssegítővel leszedni, vagy ha sehogy sem megy, más gépéről töltsétek le. Mást nem nagyon tudok erre mondani sajnos :o(
Itt is szeretném közzétenni, hogy megújjúlt a StarField oldal, új desginnal és a megszokott tartalommal várunk minden érdeklődőt! Aki esetleg nem tudná mivel foglalkozunk: Űrstratégiai játékokkal, és csillagászattal kapcsolatos hírekkel. (Legújabb hírünk: Haegemonia Demo immár kezünkben)
Kíváncsiak vagyunk, sikerült-e már valakinek (cheat nélkül természetesen) végigvinni a HC-t, akár normálon, akár easyn? És ha igen játékmenetben hogy tetszett? Mi volt túl sok és mi túl kevés?
Azért kérdezem, mert szeretnénk a WarCraft Chronicles esetében tanulni ezekből a dolgokból és mindig jobbat produkálni.