Keresés

Részletes keresés

SBob Creative Commons License 2004.01.23 0 0 210
no erről nem tudok nyilatkozni... bár annyit igen, hogy nem voltam elragadtatva tőle...
én a The Shadow and the Flame-nél leálltam, ide is csak a rainman által már megemlített ügy érdekében nézegetek be...
Előzmény: Type-R (209)
Type-R Creative Commons License 2004.01.23 0 0 209
huuuu, ez egy isteni jó játék lett, az UBI nagyot dobott a beyond good and evil-lel is de ezzel pláne:)
egyetlen bajom van, hogy a kamera néha borzalmas.
amit nem értek miért ilyen gyatra, mert a beyond good and evilben nagyon jól meglett csinálva és gyakorlatilag a kettő ugyanolyan alapra van építve...
SBob Creative Commons License 2004.01.23 0 0 208
a readme hesználata javasolt... csak nem árt hozzá egy kis angol nyelvtudás...

a lentebb említett linken vannak végigjátszások is... csak oda is egy kis angol kell...

Előzmény: Cyroo (206)
SBob Creative Commons License 2004.01.23 0 0 207
könnyű kérdés... a VDMSound kell XP alá a DOS-os játékok hangjának kicsiholásához... legalábbis ezt alkalmazza mindenki, nekem nem kell mert a 98+Awe64 páros gyönyörűen muzsikál... ;-)
Előzmény: morpet (205)
Cyroo Creative Commons License 2004.01.22 0 0 206
Üdv.

krisztib: Próbáld ki ezt: DosBOX
Ezzel működnie kell XP alatt is!!!!!

Előzmény: krisztib (204)
morpet Creative Commons License 2004.01.22 0 0 205
A tükörkép megjelenésekor való teendőt már valaki leírta (nekem) a topikba, de a megoldás kulcsa egyébként az a tény, hogy a tükörkép ugyanazt teszi, amit Prince. Tehát mit is kellene tenni? :-)

Nálam fut XP alatt a Prince, csak a hang PC Speakerből jön. Érdekes, mert Win98 és SB AWE64 hangkártyával gyönyörű hangja volt. Szerintem valami setup segíthet, mert XP alatt is simán működnie kell.

Előzmény: krisztib (204)
krisztib Creative Commons License 2004.01.22 0 0 204
Sziasztok!

Én is Prince of Persia rajongó vagyok. Sajnos mióta új gépet vettem, már nem fut az eredeti Prince of Persia , mivel sem a Windows 2000- sem a Windows Xp Home sem rendelkezik a szükséges DOS-sal.
A Prince of Persia 3D-t külcsönöztem ki a könyvtárból, de a 3. pályánál tovább nem tudtam eljutni. Eljutottam addig,amig a herceg elhajozik, de a várba már nem sikerült bejutnom. Nem is tudom hogyan kell. Szerentném megszerezni a játékot, de már nem lehet kapni sehol. A legújabb játékot sem talátam sehol az üzletekben (A Sand of Time-t), pedig azt már ha jól tudom kiadták. Nem tudjátok véletlenül hol lehet őket megszerezni? A másik pedig, hogy lehet-e, s ha igen a régi Prince-t játszani az új Windows-okon? Még egy kérdés, amire viszont biztos tudjátok a választ: az eredeti Prince nem emlékszám már hanyadik pályájánál, ha jól emlékszem a herceg fel mászik valahová, és ott csak egy tükör van. Ha beleugrik tükörbe, megjelenik a tükörképe. Ő kardozni kezd vele, de ha megöli a tükörképét ő is meghal. Másfele pedig nem tud menni, mert ott már csak egy nagy szakadék van, ha leugrik, akkor is meghal. Végülis eljutottunk a következő pályáig, de csalással: (azt hiszem a tracker-ben a köv. pálya számát kérve), de sohasem jöttünk rá a megoldásra. Gondoltam megkérdezem, ti biztos tudjátok. Remélem ráismertek arra, ahol elakadtunk, már nagyon régen játszottam, és csak foszlányokra emlékszem. Köszönettel, egy Prince-s lány.

Előzmény: KTa (203)
KTa Creative Commons License 2004.01.22 0 0 203
Elolvastam az eddigi hozzászólásokat, de sajna még nem volt időm kipróbálni a pályaszerkesztőt. A POP2-őt viszont végre sikerült elindítanom. 10 éve próbálkoztam már vele, de valahogy nem jött össze, hogy működjön, végül - legalábbis nálam - a kiterjesztett memória nélkül indult.
Kár, hogy egy kicsit alábbhagyott itt a lelkesedés. Nem találtam pl. új pályákat a két először készítetten kívül.
Előzmény: rainman (202)
rainman Creative Commons License 2004.01.21 0 0 202
Kösz a linket!

Hirtelenjében találtam-letöltöttem egy pályaszerkesztőt pop1-hez.
Tudod érdekelt, mit tudtak belőle kihozni, merthogy ezen topik egyik eredménye egy komplett level-editor volt vala. talán viszaolvasva találsz linket a mi fejlesztésünkhöz.

Valahogy a letöltött progi másmilyen, mint a miénk. Vagy csak azért szólnám le, mert nem a mi gyerekünk?
Ja, igen, a mi gyerekünk csak magyarul tud... :-(
Ez mindenképpen hátránya lehet. De a többi paraméterét figyelembevéve?

Előzmény: KTa (201)
KTa Creative Commons License 2004.01.21 0 0 201
http://www.geocities.com/princeofpersia123/
Egy kicsit szétszórt vagyok.
Előzmény: Cyroo (200)
Cyroo Creative Commons License 2004.01.20 0 0 200
Csak a LINK maradt le!?!?! :)
Előzmény: KTa (199)
KTa Creative Commons License 2004.01.20 0 0 199
Találtam egy jó oldalt a témában rengeteg letöltési lehetőséggel. Talán ismeritek, de azért mégis ideteszem.
SBob Creative Commons License 2004.01.11 0 0 198
"SBob, ne stresszeld már magad."
Ez nekem nem stressz. :)

"Elnéztem a dolgot, azt hittem a srác a Sands of Time-ot akarja."
Akkor ezt tényleg nagyon elnézted.

"Az eredetit a bolhán simán be lehet szerezni, majdnem meg is vettem Game Boy-ra, de sokezer volt (nem 1), úgyhogy mégsem."
ha kell a PC-s van linkem... Game Boyra nem tudok...

"Nem értem, mit akarsz mondani azzal a paradoxonnal, hogy a patinás sorozat imázsát rontják a folytatások. :)"
patinánst írtam... nem mind1... ha megnézed jól mit írt, akkor rájössz, hogy én ugyanazt mondom, csak szélsőségesebben...
a Pop 3D-re, meg erre a Sands of Time-ra gondoltam a folytatások alatt...

Előzmény: Stiletto (197)
Stiletto Creative Commons License 2004.01.11 0 0 197
SBob, ne stresszeld már magad. Elnéztem a dolgot, azt hittem a srác a Sands of Time-ot akarja. Az eredetit a bolhán simán be lehet szerezni, majdnem meg is vettem Game Boy-ra, de sokezer volt (nem 1), úgyhogy mégsem. Nem értem, mit akarsz mondani azzal a paradoxonnal, hogy a patinás sorozat imázsát rontják a folytatások. :)
Előzmény: SBob (196)
SBob Creative Commons License 2004.01.10 0 0 196
csak 1-2 apróság!
a warez és az abandonwarez nem ugyanaz! bocsánatos bűn ezt nem tudni, hiszen nem mindenki kezdte DOS-sal az életét (sajnos)... ha jól látom te konzolos vagy, akkor végképp nem értem mire volt jó ez a hozzászólásod!
aki pedig egy 1000-ért küldözgetné ezt a játékot annak letörném a kezét...
több oldgamezes oldalon fenn van a játék, de jelenlegi tudásom szerint nem árulják csak levédték a jogot, hogy a folytatásokkal rontsák a patináns sorozat imázsát...
Előzmény: Stiletto (195)
Stiletto Creative Commons License 2003.12.14 0 0 195
Ha mindenképpen warezolni akarsz, van egy csomó apróhirdetés a neten... Egy ezresér' akár postán is elküldik neked a játékot.
Előzmény: kkkkkkkik (194)
kkkkkkkik Creative Commons License 2003.12.13 0 0 194
Helló most találtam ezt a fórumot és én is régi Pc-s vagyok ezért ez a játék nekem sokat jelent, ezért szeretnélek megkérni titeket hogy ebben az elfajult világban mikor egy új játékhoz gigányi helyek kellenek a HDD-n és gigányi Procik ezért a régi emlékek felelevenítése érdekében szeretném kipróbálni magam hogy mennyit is felejtettem!
EZÉRT MEGKÉRLEK TITEKET HOGY HA BÁRKI TUDJA HOGY HONNAN TUDOM LETÖLTENI VAGY ESETLEG VALAKI ELTUDJA NEKEM KÜLDENI e-mailben ANNAK NAGYON ÖRÜLNÉK!Előre is köszi!
Zambizi Creative Commons License 2003.12.11 0 0 193
Uj es genyo palya ez a flash.... :))
SBob Creative Commons License 2003.11.29 0 0 192
Én azt hittem, hogy egyszerűen csak béna vagyok, de ha nálad is ezt csinálja akkor mégsem jöttem ki a gyakorlatból (annyira)...
Előzmény: morpet (191)
morpet Creative Commons License 2003.11.24 0 0 191
Nekem az ugrással bénázik, amikor egyszerre nyomom a felfele és valamelyik oldalsó nyilat, időnként nem ugrik, hanem lép. Naná, hogy a tüskés szakadékba...
Előzmény: rainman (190)
rainman Creative Commons License 2003.11.23 0 0 190
prince flash verzióban:
http://www.prince-of-persia.com/minigame/Prince%20of%20Persia%20Mini-game.htm
Előzmény: SBob (189)
SBob Creative Commons License 2003.11.01 0 0 189
hát nem tudom...
nem kedvelem túlzottan a mobilokat, játszani rajtuk meg végképp nem! szóval biztos nem fogok a boltba rohanni egy M50-esért, főleg mert itt a gép ha normálisan játszani akarok vele...
meg ez szebb, jobb stb... és bill. nélkül valszeg nem is jutnék sokáig a játékban...
igazából nem is értem erre mi szükség van!
Előzmény: NIX (188)
NIX Creative Commons License 2003.10.25 0 0 188
Halihó, nem bírtam ki, h ne olvassam végig a topikot, respekt mindenkinek!

Bezony, a Siemens belerakta a PoP-t az M50-es telójába... én már játszottam vele, és egész jó... (bár elég beteg érzés, hogy egy telefonon játszom fekete-fehétben gyermekkororm egyik meghatározó játékán (sose tudtam MEGAHIT nélkül végigvinni... :))

-nix.retro

Előzmény: morpet (187)
morpet Creative Commons License 2003.08.11 0 0 187
Láttátok, hogy a polifonikus zenéjű Java alapú mobilotelefonos játékok úttörője a Prince Of Persia volt? Én nem igazán vagyok ott a mobiltelefóniában, de egy ilyen játékot megnéznék. :-))
Zambizi Creative Commons License 2003.04.30 0 0 186
koszi szepen
bocs, hogy eltunoben vagyunk
webre termeszetesen felteszem, ha van valami
jelenlegi e-cimem: pi@taavirat.hu
Előzmény: Lelnet (180)
Vámpír Creative Commons License 2003.04.11 0 0 185
Köszönöm!!!!
Már játszottam is egy jót!
(Első pálya fél óra volt, tíz év alatt megkopott a tudás...) :)

Most már csak egy kérdés: Hogy indul a "megahit" verzió windows alatt?

F.E.K. Creative Commons License 2003.04.11 0 0 184
Itt megtalálhatod:

http://www.iarc.org/~4x4pf/

Előzmény: Vámpír (183)
Vámpír Creative Commons License 2003.04.11 0 0 183
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Nekem maga a játék kellene, mert már Isten tudja mióta nincs meg. Nem lehet valahonnan letölteni?
És bár off, de ha ilyen retro-játékokról van szó: Volt valaha (tíz-tizenkét éve) egy olyan autóversenyes játékom, ahol ki kellett lőni a többi versenyzőt. Azt is nagyon élveztem, örülnék ha meglenne valakinek.
Köszönöm!
Lelnet Creative Commons License 2003.04.02 0 0 182
Hamarosan frissítek, így öt Jaffarral kell majd küzdeni. Az utolsó lesz a legkönnyebb. Még mágikus nagyajtót is csináltam (úgy tűnik, mintha zárva lenne, de felmehetsz rajta)!
Lelnet Creative Commons License 2003.04.02 0 0 181
Kész vagyok a pályákkal, a Jaffaros (12/B) jó nehéz lett. 4 Jaffarral kell megküzdeni. Letöltheted innen:
http://www.tar.hu/lelnet/lelnetlevs.zip

OLVASD EL A READTHIS.TXT-t!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!