persze, azért nem lesz broadcast minőség, elég gyenge a satelites kép és hang.
1. szám valami új kompozíció volt majd Jarre beszélt arról miért is csinálta a koncertet (víz probléma) 2. szám Suite for Flute egy marokkói zenész közreműködésével 3. szám Oxygene 2 arab zenei betétekkel megspékelve
Először is, ha UPC Direct előfizető vagyok, akkor valószínűleg nem vagyok egyúttal Digi is. Tehát fogalmam sincs, hogy a Digi melyik műholdról szolgáltat. Viszont ha te az vagy, akkor te valószínűleg tudod. Végignyomkodtad már a távirányítódon az összes csatornát ? Mert ez minden amit én is csináltam miután megnéztem az interneten, hogy ez a TV csatorna egyáltalán, hogyan szolgáltat.
Viszont ezt most újranézve elkezdtem aggódni. Mint látjátok ebből az RTM 1-ből több fajta van, más műholdakon. Külön az araboknak, külön Európának. Más programmal ? Ha igen és csak az araboknak szólón lesz a HotBird-ön, akkor cumi van.
Jean Michel Jarre's Management have also confirmed, that Jean Michel Jarre's 'WATER FOR LIFE' Concert will be broadcast 'LIVE' by Moroccan TV Channel RTM1 from 21:00 (9pm) (Local Time) on December 16th 2006.
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy mindenki láthatja élőben a koncertet, aki rendelkezik műholdvevővel. Viszont konkrétumot tudok mondani: UPC Direct előfizetők a 493-as csatornára kapcsolva az RTM 1-es marokkói csatornára jutnak, akik történetesen közvetítik a koncertet élőben !
Water for Life, azaz víz az életrért ad különleges koncertet december 16-án a marokkói sivatagban Jean Michael Jarre. Az ENSZ Jószolgálati nagykövetei szerepét is betöltő francia énekes-zeneszerző a koncerttel szeretné felhívni a figyelmet a Fold forrásvizeinek megóvására, illetve az elsivatagosodásra. - Azt szeretném, ha ez a koncert ráébresztené az embereket arra, milyen súlyos problémák is ezek. Szeretném, ha az emberek rájönnének arra, hogy a víz mennyire fontos szerepelt tölt be az életünkbe és hogy éppen ezért oda kell figyelnünk rá - nyilatkozta Jarre, akihez a fellépésen csatlakozik majd a casablancai Modern Arab Orchestra, illetve a Marokkói Filharmonikus Orchestra.
nagyon tuti éjszakai kikötőbámulós nagyvárosbámulós zene mint a "sárkány éve" c Mickey Rourke filmben amikor amikor a csajjal éjszaka egy magas csupaüveg toronyházban dumálnak alattuk a város... stb... hangulat
vagy saxofonos zene van a "Halálos fegyver"-ekben,szóva ilyen unott melankó gondolkodó éjszakai "alattad a város" muzsika
...a GEOMETRY OF LOVE egy könnyebben "emészthetőbb" már...
egyébként ha értékelnem kéne egy 5-ös skálán akkor a SESSIONS 3-ast , a GEOMETRY 4-est kapna...ez spontán jött...és lehet hogy rosszul ítéltem meg a dolgokat...
Úgy tűnik, hogy visszaállt a ritka megakoncertekre. Pedig csak turné keretében lenne rá esély, hogy eljöjjön. A tetű politikusainknak eszébe sem jutott, hoy például elhívják a forradalom 50. évfordulójára. A Szolidaritás koncert sem hiszem, hogy (csak) Jarre fejéből pattant volna ki.