Csak nem gondolod hogy ország-világ elott kikiabálom? F-es voltál egyáltalán? Barkóbázzunk kicsit, úgy sokkal érdekesebb. Egyszóval öcsikém szereti a sprotot, mind a mai napig imád focizni? Megy már a kapisga?
Nem. Én sajnos gyökértelen vagyok, így 5 évnél tovább sehol sem bírtam még egyszerre. Pláne ebbol 4 a Lovassy-ban...?, elég sokkoló élmény volt ahhoz, hogy a villámlátogatásokon kívül hosszabb ideig ott tartózkodjam.
Jó érzés, hogy kezdünk gyűlni! Kedves Pucc, én sem szeretném, hogy eltűnjön a topic! De mit látok én vagyok a legfiatalabb? 93-ban végeztem uis.
Visszamentek / mentetek a citybe?
Sajnos én is a Lovassy-ba jártam, de nem ám a mostani "felszanadultba", hanem a vaskalaposba. Legalábbis nekem annak tunt, bár már jó régen volt. Nem vagyok túl pesszimista alkat, de nem mondhatom el, hogy a legjobb barátnoimen kívül, bármi pozitívumot sikerült beszereznem. Nem szeretném ha elsüllyedne a topic, kíváncsi vagyok, hányan gyulünk itt össze. (Na és persze hogy kinek mi a véleménye.)
Egyszóval én nem szerettem oda járni, az öcsém (szintén Lovassy-s)azonban már más állásponton van. Naná, hiszen o az elobb említett légkörben ismerkedett a "középoktatás" rejtelmeivel.
Volt Lovassysok gyülekezzetek ebben a hátborzongató topic-ban!