Keresés

Részletes keresés

collateral_damage Creative Commons License 1999.09.03 0 0 164
THX Mr. Lipton! de volna egy kerdesem!!
Vegig akartam nyomni a Zak-ot, de ez nem a feltort verzio es mikor a repteren vagyok akkor keri hogy ussem be a visa kodot, de nem tudom es lecsuknak, pedig tok jo ez a jatek.
Nem tud valaki valami torest hozza? Vagy egy feltort verziot?

J23

Zak McKracken And The Alien Mindbenders

With a hex-editor you can remove passcode in Airport
In file 52.LFL change the first column to the second. i.e. 57 will become E7 and so on.
00001AB9: 57 E7
00001ABA: FE DC
00001ABB: DD FF

Thank me for searching to find this , and thank Darklord for cracking the program and providing the
code...
If you need other cracks or you want to know how to edit savegames e-mail me at amo_mdd@yahoo.com

Antonis M.

Mr. Lipton Creative Commons License 1999.09.03 0 0 163
Megint kukucs a gamezbe!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.03 0 0 162
Nekem a Bruce Lee !

:)

Big

ZöPö Creative Commons License 1999.09.03 0 0 161
Lazy Jones
Manic Miner
Mr. Lipton Creative Commons License 1999.09.03 0 0 160
Akkor most kukucskalj bele
dr.poljakov Creative Commons License 1999.09.02 0 0 159
off
hogy ne legyek annyiszor off, a gamez pinball fun club topikjaba ertesitsen, akinek megvan. koszi.
on
Mr. Lipton Creative Commons License 1999.09.02 0 0 158
Nekem valoszinuleg az van meg amit keresel, megkukkantom.
Amúgy ez megvolt C64-en is?
En csak Amigara emlexem, ott csucs.
Mr. Lipton Creative Commons License 1999.09.02 0 0 157
Ha jol emlexem, beforogsz az ajto fele
jostick hatra es F7-et utsz.
Igy 13 ev tavlatabol.
dr.poljakov Creative Commons License 1999.09.02 0 0 156
off
ha arra gondolsz, amiben az ignition c. tabla benne van, na akkor az nem az. az egy masik 4 tablas. es van masik masik 4 tablas is, amiben az a robotos tabla van. az sem az. ebben volt meg valamilyen vidampark meg szerencsejatekos tabla.
a stones'n'bones hangjat nem hallottam, mert szegeny cegnel dolgoztam, de 486!-oson hiba nelkul, mondom hiba nelkul csinalta a golyo mozgasat. meg nem ugrott, meg nem akadt.
on
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.02 0 0 155
Pinball Fantasies(?)
OFF
Asszem megvan és kategóriákkal rosszabb mint Amigán :o((((((
ON
dr.poljakov Creative Commons License 1999.09.02 0 0 154
nekem az a 3 labdás flipper tetszett legjobban. (de olyan de ja vue érzésem van, mintha ezt itt a közelben mondtam már volna... nem emlékszem. elmegyek a MATRIX topikba, hátha megmagyarázzák.)

off
valakinek nincs meg pc-re az a flipper, amiben 4 db tábla van? az egyik ezek közül az általam valaha legjobbnak ítélt stones'n'bones...
on

Webgirl Creative Commons License 1999.09.02 0 0 153
Kedvenceim:
Pitfall,Wizard of war,Aztec--- (valamielyikotok vegig tudta jatszani kodok nelkul???),Panic 2 (ismeritek?Letrakon menekulgettek egy csomo emberke elol.)es Jumpman Junior.
Soundkey Creative Commons License 1999.09.02 0 0 152
NEM! A Raid over moscow felirat után kuka a program.Nyomkodtam már mindent. :). Alul meg irogatja a billentyűket,készítőket,történetet stb.
ZöPö Creative Commons License 1999.09.02 0 0 151
Az bejön még, hogy a pilóta beszáll a gépbe?
eMM Creative Commons License 1999.09.02 0 0 150
Hát igen a jó öreg Defender Of Te Crown.
Kár hogy gyengén jáccott a gép.
Ha az elején nem vert le, utána már semmi esélye sem volt.
Meg az a fárasztás, hogy ha sok pénzed volt, a huncut normann lord mindig elvitte a felét, tehát folyton vásárolni kelett!
Soundkey Creative Commons License 1999.09.02 0 0 149
Á tényleg: Beach head, Raid over Moscow,
Nálam nem indul el a Raid over Moscow. Bejön a kezdőkép, alulra irogat mindenfélét és innen nem megy tovább. Mi lehet? (valamire emlékszem, hogy a kaput trükkösen kellett kinyitni.)
Soundkey Creative Commons License 1999.09.02 0 0 148
Sziasztok. A +1 kérdésre a válasz:
Wings of fury
Ime az én listám:
Ace! ,Oil Imperium, Laser Squad I-II, Last ninja I-II, who dares wins, ikari warriors, F14 tomcat, Elite!, Defender of the crown, Test Drive I-II!, Barbarians, Maniac mansion, Zak mckraken!, Impossible Mission I-II!, Strike fleet!, Destroyer, Wings of fury, Ace of aces, Escape from ?, Boulder dash, Dig dug, International karate I-II-plus!, Exploding fist, Operation wolf!,.....hirtelen ennyi, de biztos tudnék még írni. :)
Különben mikor ráleltem erra a fórumra fogtam magam és letöltöttem néhány c64-es játékot. Játszottam is egy jót az ace-al!! Elég fura volt de "emlékeztem" mindenre.
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.02 0 0 147
Yie ar kung-fu... (Vajh, jól írhattam e)

Nagyon jó volt!

Mason Creative Commons License 1999.09.02 0 0 146
Quasimodo !!!! Imádtam!!!! :))))))
ZöPö Creative Commons License 1999.09.02 0 0 145
Exploding Fist

wooooooooooooooooow!!!

Crashoverride Creative Commons License 1999.09.02 0 0 144
Nekem volt egy jópár kedvenc játékom rajta, nalássuk.
- wizzards of war
- international karate
- loadrunner
- giana sister's
- who dares wins
- mi is a neve? amikor egymás ellen kell harcolni a területért olyan chaos-os szellemek is vannak benne és csak akkor látható ha a tűzgombot megnyomod és az ellenfél bábuján vagy akkor ezálltal energiát veszít az ellenfél.
- és még egy jó csomó de nem jut az eszembe :)))
bendep Creative Commons License 1999.09.01 0 0 143
Csodalom, hogy ez eddig meg senkinek sem jutott eszebe, vagy talan senki sem ismeri? A neve : ooo.. mi is volt az.. ja, megvan (hiaba no, nem ma voltak azok az idok :) ), King's Bounty.
Ket lemezes volt, es hatalmas seregeket kellett osszegyujteni, asszem 4 kontinensen kellett leirtani, aki agaskodott (olyan Heroes fele jatek volt, asszem azt is a New World Computing csinalta).

Emlekszem, volt egy master peldany, es arrol masoltuk a jatekot, mert mindig rairt a lemezre, es ha letelt az ido, mar nem lehetett vele tobbet jatszani...

Istenem, azok az idok de szepek is voltak :) Ja, meg a Pirates is tap jatek volt, ahhoz meg terkepet is csinaltam sajat kezzel (aztan egy honap mulva a Covban jott az o terkepuk :) ). Meg a Street Rodot is szerettem, ahhoz meg a kocsik tulajdonsagait irogattam le egy marhahosszu leporellora :)

Sy

ZöPö Creative Commons License 1999.09.01 0 0 142
A Dallas Quest! :o))))))))

Ne tudd meg, hogy amikor rájöttünk, hogy "bribe monkey", hogy káromkodtunk! Onnan kezdve már könnyű volt, nem ragaszkodtunk a valósághoz. Bár, ha a "play bugle"-t figyelmeztető jelnek vettük volna... :o))))

KoporShow Creative Commons License 1999.09.01 0 0 141
Paradroid,
Crossfire,
Shamus,
Gribbles Day,
7 Cities of Gold,
Forbidden Forest,
Aztec,
Bruce Lee,
Boulder Dash,
Hunchback,
MS Flight Simulator,
Son of Blagger,
Pitfall,
Dallas Quest,
Summer Games,
Loco,
Eagle Empire,
The Last V8,
Racing Destruction Set,
Archon,
Trailblazer,
Monty Mole,
Gunship,
Pirates,
Gateway,
Save New York,
Colossus Chess,
ZöPö Creative Commons License 1999.09.01 0 0 140
Én most éppen Atari Portfolion játszom a FoliDash-t, van hozzá PC-s pályaeditor... :o)
Skog Creative Commons License 1999.09.01 0 0 139
Aha-aha!
Hú, de mennyit játszottam én avval.
NeTuddKi2 Creative Commons License 1999.09.01 0 0 138
Az isten a Turrican I-II, de lelegzetelallito volt a Rastan es a Morpheus is.
ZöPö Creative Commons License 1999.09.01 0 0 137
Boulder Dash (1-2-3-...) !!!
Ronin Creative Commons License 1999.09.01 0 0 136
Emberek!

Senki sem emliti a strategiak legjobbikat?

Laser Squad

Hali!

Ronin

Stiggs Creative Commons License 1999.08.31 0 0 135
Na most már tudom a korrekt órajelet is köszi :-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!