Szerény egyéni véleményem, hogy provokál az olvtárs - bár értek már meglepetések e téren.
Ez különösen igaz az 150000-es igazgatói fizetésre. Finoman szólva nem hiszem el.
Na, ez ül amit mondasz.
Miért is akar egy felsővezető elmenni akár futárnak is?
Mert nem minden a pénz, ami nem sok egy igazgatói beosztáshoz képest (havi 150 jutalékkal kb.).
A stressz és a gyomorgörcs a több, mint a pénz. Nem egyszemélyes kft-ben dolgozom, akkor nem akarnék elmenni.
Várom a további kérdéseket.
Tamás
ps:
tudom a 150 pénz itt mo-n óriási zsuga, de csináld utánam ugy hogy nem kerülsz kórházba...
Tudod, midlife crisis, meg ilyenek, biztos unja tamas_d, hogy a füléből is dől a pénz, aztán valami érdekesebbet keres. Én tudok sok-sok helyet, ahol szociális munkásként dolgozhatna, kevés pénz, de sok jótett. :]
Amúgy nem túl konkrét a bemutatkozás, végzettség/nyelvtudás/számítógépes ismeretek/stb. Ez a felsővezető dolog sem egyértelmű: ha csinálok egy kft.-t/bt.-t, és a TEÁOR-ok közé beveszem az épitőipari vonatkozású tevékenységi köröket, akkor már van egy építőipari cégem, ahol az ügyvezető/üzletvezető a felsővezető. :]
"tamas_d válasz erre | adatok | e-mail 2003.11.23 23:09 (24)
Sziasztok!
Gondolkodom azon, hogy elmegyek futárnak a FE-hez. Kérdések:
1. Mennyi az átlagon felüli fizetés?
2. Minek az erkölcsi biz.?
3. Minek kell vállalkozó legyek?
Válaszukat várva, előre is, best regards
tamas"
-------------------------------------
Elgondolkodtató, vajon egy felső vezető miért akar futárnak állni...
Ennyire rosszul fizető dolog felsővezetőnek lenni?
Vagy egyszemélyes a cég?
Vagy... ? :-)
8 órából max. 1-et töltök munkával. Rövid távon ez muris, de hosszú távon meg lehet tőle buggyanni. Azt hiszem ennél többet érek, hogy ilyen haszontalanul éljem az életem.
Belvárosi indiai étterem futárt keres.
Érdeklődni az V. Alkotmány u. 20. alatt lévő Diwan Tandoori étteremben du. 15 órától, vagy telefonon a 70/250-7919 számon.
Keresd Allen-t.
Tud valaki valamit egy 26 éves lánynak? Önletrajzot tudnék küldeni.
Magamról annyit, hogy határozatlan időtartamra keresek teljes vagy részmunkaidős állást. Akár
azonnal is tudnék kezdeni. A viszonylag rugalmas időbeosztás lenne a kedvezőbb.
Könnyen tanulok, szeretem a változatosságot és szeretek nemes célokért küzdeni. Nem riadok vissza a kihívásoktól, a szervezői munka sem áll tőlem távol. Szívesen tevékenykednék olyan munkakörben, ahol akár az angol nyelvtudásom, akár a jogosítványom fel tudnám használni, de érdekelnek a nem hétköznapi feladatok és a nemes törekvések is, mint például a természetvédelem. Sajnos szakirányú képzettségem nincs, csak egy gimnáziumi érettségi.
Attól tartok ez nem egy tipikus álláskeresés, amit közvetítek. Egy kb. 50 éves állástalan jó kondicióban lévő férfi keres állást, aki eddig jóformán csak sofőrködött. Ha tud valaki valamit lehetőleg Érd vagy Budapest vonzáskörzetében, szóljon a mailomra. Nagyon nehéz anyagi körülmények közé kerültek, mióta a legutolső állása megszünt.
Nagyon jó sofőrről van szó, akinek eddig még balesete sem volt.
Én kettőt ismerek, de szerintem van sokkal több (keress a "freelancer", "projects" stb szavakra egy keresőben):
www.ants.com
www.elance.com
Szóval ezeken regisztráltatod magad, esetleg keresgélsz a nyitott projektek közt, aztán dől a meló meg a pénz. Szerintem számítástechnikában, webfejlesztésben rengeteg projektet találsz, bár én azokat nem nagyon nézem, nem az a területem.
A lényege az, hogy ezek mind külföldiek, így ha ilyen helyről szerzel munkát, akkor a honorárium is nyugati szintű lesz :))