Az hogy beletartozik. Tehat: meddig jutottunk a konyvben, es csak annyit mondok, hogy kombinatorika, akkor az jelentheti azt is, hogy kombinatorikaig, meg azt is, hogy kombinatorikat is vettuk. Ha hozzateszem, hogy inklusive, akkor az azt jelenti, hogy kombinatorikaval bezarolag. Tenyleg nem tudtad?!
Én ma megyek,az Etelére.Ráadásul most fogok nekiállni tanulni :)
Sok sikert mindenkinek aki szintén ma írja meg.
Ja amit nem értek,hogy most mikor tudjuk meg az eredményt?Hétfő délelőtt derül ki,hogy délután mehetek vizsgázni?Ez elég gáz :(
Elsősök közül volt most Bp.-n vki kedden vagy szombaton matekon?
Elmentem megírtam a zh.-t,de utánna eljöttem.
Jövő héten lesz a 2.zh vagy amit múltkor mondtak időpontot akkor?
Ne keseredj el, nekem meselte valaki, aki elovizsgazott, hogy ~30 fobol egynek sikerult. Esz keminynek tunik...
A matek se lesz egyszeru, 3as atlagot kell elerni megajanlott jegyert...
Hát megírtuk elméletből az első zh-t. 10 teszt kérdés + 6 "kifejtendő". De gyakorlatilag a két kérdéstípus között nem volt jelentős különbség: a tesztnél az a) b) és c) közül kellet kiválasztani a definíció végét. a kifejtősnél meg leírni a definíciót. :))))
Azért így is sikeresen elszúrtam :(
Lehet, hogy mégis tanulni kellett volna? Na sebaj, majd a vizsgára! :)))
A kidolgozott dolgozatkérdések is letölthetők a már említett címen:
www.gdf.pganet.com/publicarea/
Sajnos van egy olyan gyanúm, hogy ez rajtunk nem segít. Azt az ígéretet kaptuk, hogy beugró-teszt + 4-5 kidolgozós kérdés felépítésű lesz a zh., tehát nem olyan, mint a hálóra feltett kérdések.
Persze ettől még lehet, hogy maguk a kérdések ugyanazok.
Le vannak vedve. A tantargyi utmutatoban tenyleg az szerepel zh anyagnak amibol vegul is kerdeztek, de leadni csak zh utan adtak le. Gondoltam, hogy reklamalok, szerencsere elobb megneztem az utmutatot. De akkor is szemetseg; miert nem ugy szervezik az eloadasokat, hogy az altaluk tamasztott kovetelmenyeknek megfeleljen!
A masodik "bevezetes a szamtechbe" zh-nal csak engem zavart, hogy 5 kerdesbol 3 a meg le sem adott anyagbol volt?! Azota is idegbeteg leszek ha eszembe jut. Ez disznosag.
Ma Pécsett az előadáson valamelyik csop.társamemlegetett egy oldalt, ahol fent vannak a régebbi vizsgák is többek közt..
VAlami http://anet -szerűság volt, de a pontos címre nem emlékszem.
Még valami. Akimár vizsgázott mikroból leirná, hog ymilyen jellegű kérdések voltak? Voltak-e függvények, számítási feladatok? Köszi. (Ja, távos vagyok és elsős)
Hát ezaz, nem kaptam zh lapot, miután mondtam, hogy inkább most nem írnám meg. De a fedlapon volt egy kettes számrendszerben felírt talán összeadás, vagy ilyesmi egyik feladatként.. azt láttam csak. A többiek azt mondták nagyon rövid és viszonylag könnyű volt.
úbákker ilyen szívás volt?
Én a jövő héten megyek.
Ma volt egy zh. a bevezetés a számtechnológiába tantárgyból. Na azt nem írtam meg, mert nem számítottam rá, de majd a pót zh.-n brillírozok. Gondoltam kérek egy lapot, hogy lelessem a kérdéseket, áber nem adtak :)
Háromnegyed hatkor elment az áram az épületben, de az előadás folytatódott, bár elég rapid tempóban :) A láthatatlan előadó fél óra alatt elmondta a hátralévő két és fél óra anyagát. Klassz volt!
Most jöttem haza a mikorvizsgáról,nagy szívás volt részemről :((
Már csak abban reménykedek hogy nem 50%-tól kettes.
Ja és kajak lehetett volna puskázni,mint azt rajtam kívűl mindenki megtette szinte :(
Irtam mélt a központunknak (Pécs), hogy mikor lesznek a vizsgák és azt a választ kaptam, hogy majd megtudom november elején, addig biztos nem. Szóval most tanulok...(igaz én távos vagyok)
Hirdetés: lehet, hogy kis fizut akarnak adni? :-)) Fuj, de gonosz vagyok!:-))