Keresés

Részletes keresés

cucu Creative Commons License 1999.04.30 0 0 7
Helo.
A Szerbek mindíg is veszélyt jelentettek a magyarságnak. (Mi meg nekik.)
A Szerbek mindíg is a kegyetlenkedésükről voltak elhíresülve. A Szerb nyughatatlan fajta, úgy mint az Orosz.
Ugyanakkor igazuk van a Szerbeknek, amikor nem hagyják, hogy a lusta, de szapora Albánok benépesüljenek az országukba. A Muzulmánokat visszaszorították néhány évtizedre, de tartós békére nem lehet a térségben számítani.
Kultúr nemzetek nem népesednek túl. Csakis annyi gyereket vállalnak, amennyit képesek felnevelni. De a kultúrálatlan meg csak szaporodik, szaporodik, aztán amikor már nincs mit enni, akkor körülnéz, hogy hol tudna továbbra is élősködni.
Tudom, hogy ez nagyon sarkosan hangzik, de minden nemzetnek megvannak a saját érdekei. Én, sőt még a dédszüleim is Pesten születtek, és szeretném, ha nem kellene a saját hazámban kisebbségben élnem soha sem. Az Albánok 10-15 év múlva már nemcsak Koszovót, de a Szerb területeket is benépesítették volna.
Szerintem -bár nem vagyok katonai szakértő- igazságtalanság, amit a NATO művel a Szerbekkel. A kegyetlenkedő Szerb szabadcsapatokat kell likvidálni és nem a Szerb lakosságot kitenni a bombázás veszélyeinek!!
Ezek a bombázások arra jók, hogy a háború után a külföldi vállalkozók hasznot húzzanak az újjáépítésből.

Helo.

gavrilo Creative Commons License 1999.04.30 0 0 6
A legjobb hozzászólás a témában! Gratulálok...
Előzmény: Bond (2)
RobotKarcsi Creative Commons License 1999.04.30 0 0 5
Azert nem helyeslem mert nem erte el a celjat. A bombazasok es a koszovoi esemenyek mintha ket teljesen fuggetlen szalon futnanak.
Egy olyan allapotot teremtett amelyel letjogosultsagot adott mindennemu atrocitas teljesen termeszetes kivitelezesere. Szerintem nem kelloen atgondolt az akcio. Olyan erzesem van mintha azt mondtak volna: csapjunk bele es aztan majd meglatjuk.
Autonomia megszuntetese, kabitoszer csempesz terroristak elleni kuzdelem, sajat orszagon belul torteno csapatmozgasok nem hiszem, hogy eleg okot adnank egy ilyen akciora. Mellesleg ott voltak, targyaltak, hajlandosagot mutattak a problema bekes uton torteno rendezesere. Azert mert nem irtak ala az altaluk elfogadhatatlannak tartott egyezmenyt nem kellene ilyen utolso megoldasi modszerekhez folyamodni.
Amit eddig en latok: nyomor, szenvedes, pusztulas, vesztesegek semmi pozitiv elorelepes. A politikusok utazgatnak holide-holoda-holide, a nepek meg mennek tonkre. Nem jo ez igy.
kari901 Creative Commons License 1999.04.29 0 0 4
Úgy gondolom nemcsak azért nem értek egyet a bombázással, mert lehet, hogy hamarosan én is sorra kerülök itt, Vajdaságban. Miért támogatja a NATO az albán terroristákat? Szerintem vagy támogasson minden terrorista szervezetet vagy egyet se.
Karolina
McAtti Creative Commons License 1999.04.29 0 0 3
Ki fogja ujjaepiteni? A nemet es USA cegek. Mondjuk a Vilagbank meghitelezi, a szerbek pedig hetediziglen fizetik.
(Ahogy ezt Samuka kepzeli...)

Attila

Bond Creative Commons License 1999.04.28 0 0 2
A Nato politikailag egyre kevésbé tudja indokolni a bombázást. Én speciel nagyon sajnálom ami Koszovóban történik, de még az sem indokolja polgári és gazdasági célpontok elpusztítását. Ki fogja ezt újjáépíteni?
Az is egy elemzési szempont, hogy az albán terroristák addig provokálták a szerbeket, míg a Nato közbelépett.Addig nem volt népirtás, amíg a Nato közbe nem lépett, csa kétoldalú adok - kapok. Az viszont Jugoszlávia belügye.
hrichard Creative Commons License 1999.04.28 0 0 1
Mire várjunk?
Bele vágunk a lecsóba jó magyar módra.Mindig is ezt tettük miért pont most legyen máshogy.Felvettek minket a NATO-ba és most nyújtjákbe a számlát.Vagy azt hitted ingyen kaptuk.
Előzmény: Bond (-)
Zaxxon Creative Commons License 1999.04.28 0 0 0
ENSZ hozzájárulás kellett volna...
Bond Creative Commons License 1999.04.28 0 0 topiknyitó
Ebbe a topicba azok véleményére lennék kívánc akik valamilyen ok miatt nem tartják jó ötletnek a Nato akcióit.
Egy pár szempont:
-még csak pár hete vagyunk Nato tagok, máris háborúzunk
-vajdasági magyarok helyzete
-ártatlan polgári áldozatok
-felesleges erôfitogtatás Európában
-miért pont itt kell bombázni? miért nem Palesztínában, Csecsenföldön vagy Irakban?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!