Helo.
A Szerbek mindíg is veszélyt jelentettek a magyarságnak. (Mi meg nekik.)
A Szerbek mindíg is a kegyetlenkedésükről voltak elhíresülve. A Szerb nyughatatlan fajta, úgy mint az Orosz.
Ugyanakkor igazuk van a Szerbeknek, amikor nem hagyják, hogy a lusta, de szapora Albánok benépesüljenek az országukba. A Muzulmánokat visszaszorították néhány évtizedre, de tartós békére nem lehet a térségben számítani.
Kultúr nemzetek nem népesednek túl. Csakis annyi gyereket vállalnak, amennyit képesek felnevelni. De a kultúrálatlan meg csak szaporodik, szaporodik, aztán amikor már nincs mit enni, akkor körülnéz, hogy hol tudna továbbra is élősködni.
Tudom, hogy ez nagyon sarkosan hangzik, de minden nemzetnek megvannak a saját érdekei. Én, sőt még a dédszüleim is Pesten születtek, és szeretném, ha nem kellene a saját hazámban kisebbségben élnem soha sem. Az Albánok 10-15 év múlva már nemcsak Koszovót, de a Szerb területeket is benépesítették volna.
Szerintem -bár nem vagyok katonai szakértő- igazságtalanság, amit a NATO művel a Szerbekkel. A kegyetlenkedő Szerb szabadcsapatokat kell likvidálni és nem a Szerb lakosságot kitenni a bombázás veszélyeinek!!
Ezek a bombázások arra jók, hogy a háború után a külföldi vállalkozók hasznot húzzanak az újjáépítésből.
Helo.