ja, kommersz-nemkommerszrol> erdemes lenne osszehasonlitani pl ezt a szamot, ami most porog: House Groove: I take (ugymond overgrund muzsika) akarmelyik Freestylerss szammal, hogy mennyire osszetett zeneileg, szerintem a hauz gruv fog nyerni.
pedig az ugynevezett diszkokban nem jaccanak freestylers-t, mer az undergrund es 'nem ertene a kozonseg'...
en nem tudom most pontosan elohivni az agyambol, hogy melyik az Emmmanuel Top, de az biztos, hogy en bar az ugymond undorgrund zeneket szeretem, teljesen +vagyok elegedve a Budai mikszalbumaval (az elsovel). szerintem annak nagyon jo kis hangulata van.
szoval hogy mennyire kommersz, azt peldaul en meg nem tudom mondani, de szerintem ilyen zeneknel nem mindig van ertelme a kommersz&undergrund kategoriaknak. ami igazan yo tanczene, azt ugyis jaccak az undorgrund meg a nem undorgrund lemezlovasok is.
most peldaul slam jr. mixlemeze megy a fejhallgaton, sok gagyi trance mellett vannak rajta egesz jo kis hauzi szamok is, jee, sot, egy par kifejezetten dogos darab is:)
most jon haza cimboram a lo've' para'de'ro'l, majd elmenybeszamoltatom
OK? nem erőltetem ezt a drog témát. A kannás bor semmivel sem jobb, ammá biztos. OK. Akkor: tudtátok, hogy Paul Van Dyk jön Magyarországra? Ő tényleg sirály. Aztán meg: ozorai Solipse fesztivál, nagy goa banzáj, Magyarországon, magyar fellépők és szervezők nélkül. Ezek elmennek topicnak? Aztán meg: szerintetek Emmanuel Top ott van, vagy nincs ott? Egyesek szerint kommersz, mások azt mondják (én is efelé tendálok) az underground egyik királya.
most nezem, tok siraly.
kontroll bakelitet adnak ajandekba, ha befuzom.
en mondom, tokre kirko a szitu.
asszem befuzom a cuccot, aztan lenyulom a bakelitet, bepakolom a guritos szettembe, aztan mar nyomulok is ezerrel, hogy aszongya, ne menjetek at rajta tizen duf duf duf duf megszakad erte a szivem duf duf duf duf.
nesze neked.
figyelj ember én 5 éve rendszeresen járok partra ill. 1 éve meg alig-alig.
ha drogoznak hát drogoznak, de erre volt vagy 15 drogos topic a törzsasztalon, egyébként meg menjél már el egy pokolgép koncertre és ott meg mindenki kannás bort iszik, mert azok meg olyanok.
M:
ggeri, gondolod a drum & bass nem vonz drogot? Eddig csak 1 partyn voltam, de a társaság nagy része széttrombitálta az agyát. Persze nem is tartott tovább 5-nél. Szerintetek a drog nem szerves része ennek a zenei kultúrának valahol? Faithles, Aphex twin, Richie Hawtin, Emmanuel Top, mindegyik bevalottan rajta van.
A Hortobágyi bejött valakinek, akár mint elektronikus, akár mint tánc? Mert nagyon király, de csak kevés van belőle nekM. (Lehet vele dobálózni, elkapjuk;))
Na, elaludt a topik latom, elojott
a narko kerdes. Nos, csinalni jobb is,
(a teknot) mint beszelni rola.
A dj maradjon a pult mogott a sotetben,
ott a helye, a muvesz pedig elvezze a
fenyt.
en nem szokok ilyemit csinalni, mert imadok aludni es soha nem tennek ilyet a szervezetemmel, de hallottam mar cifrabbakat is. pl supersonic-os afterpartik, amik reggel 8-kor kezdodnek es delutan 4-ig tartanak>>:)) az ma valami>>oda mar kell az amfetamin vodorszamra.
fuj.
egyebkent meg sokkal jobb beallt embereknek djzni allitolag, mer' lelkesebbek, de az mas kerdes, hogy mennyit fognak a zenebol>:))
MGperY: na, épp erre gondoltam. A vodka redbull az már nem tiszta. Ellenben legális. Én gyakran járok partykra (hozzávetőleg, kb havonta 1-1 nagyobb rendezvényre, nyáron többször). Legutóbb Palace, Fusion Night: reggel 7-kor még kábé 1500-an szeleteltek. én kétlem, hogy itt ne let volna valami stimuláns a képben. Vagy Mayday közvetítés a Viván. Többezer ember élőben szemlátomást elszállva mindenfélétől. nem beszélve a Love Parade-ről. Tavaly 9 embert tatrtóztattak le kábszerfogyasztás gyanújával. Kb félmillióan lehettek beállva. Cinikus, nem?
régen amikor még volt decivodka redbull és ugyanezt mégegyszer szoktam, nem tudom ez tisztának számít-e ?
:))
egyébként én ismerek egy lányt aki letácolt mindenkit, az exesek döltek széjjel meg szana és ő tisztán nyomta reggelig.
talán mert ritkán van itthon, de akkor kitáncolja magát, rendesen.
Talán vitát kéne indítani inkább róla, külön, de mégis itt teszem fel a kérdést: ki jár buliba teljesen 100% tisztán, tudatmódosítás nélkül szerintetek? ismertek olyat? pörgés reggelig miegymás.
ha nem konzumalok annyi alkoholt, akkor ossze tudtam volna keverni a szamokat jol, meg emlekeznek is arra, hogy miket jaccottam. :: hehe, de mindenki ban6ja, h nem jott el, mer jo kis laza tiszai mulaccsagrol maradt le$$
Sziasztok!
Talán nem tűnök kommerszenek és talán nem is vagyok egyedül, de én régebben nézni szoktam a Z+ Eeeelektro c. műsorát, tonképpen ez volt az egyetlen nézhető dolog ezen a tivin. Aztán megszűnt, de most megint van. Belenéztem, de nem hiszek a szememnek: Scooter & co. képviselik az elektronikus zenét!!!!!!!!!! Hallottam valami balhéról a szerkesztőségben, tud erről valaki bővebben???? Hová kell anyázni, mert ez kiakasztó!!!! Hovatovább Viva1-et nézek, ott éjszakánként el lehet csípni a Sound Foundation c. műsort, veri ezt a mocskot, ami nálunk van!!!!
w