Keresés

Részletes keresés

SmartAss Creative Commons License 1999.04.20 0 0 178
qszi,
Thor tényleg egy ékkő, de sajna....mint láthatod eggggyel lejjjebbb, már engem szeret :-) Te beszélgess addig Odinnal. Nagyon értelmes srác!
Előzmény: originalqszi (172)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.04.19 0 0 177
tessek, egy napot vagyok tasztaltavolban, es mar el is felejtettek :(
SmartAss Creative Commons License 1999.04.19 0 0 176
sszia Pilla,
Lehetett Téged másnak nézni abban a sliccben? Ha megnézed a Beep képeit, csak Te vagy rajtuk (meg én).
A Mci már sírt valahol egy sort, mi ez a sztoriiiiiii? Kimaradtam :-(
Előzmény: PillaPalack (175)
PillaPalack Creative Commons License 1999.04.19 0 0 175
smartass :)
engem is nonek neztek, ugye mci?
;}
SmartAss Creative Commons License 1999.04.19 0 0 174
Ja, majd elfelejtettem. A talin PillaPalack ajraira fagyott a mosoly, mert ő lánynak gondolt! Na ehhez mit szóltok. Egyébként is általános döbbenetet keltettem, a többség úgy 20-30 közé saccolt (erre büszke vagyok,mert a bensőm ezek szerint...:-)), de néhányan még a sulinetes korral (nem a stílussal!) is meggyanúsítottak.
SmartAss Creative Commons License 1999.04.19 0 0 173
Jányok!
Lássátok ezt a hatalmas pacát? Ezzé olvadnam ni!

Calliope,
Eddig mindenki azt mondta, hogy kegyetlen zöld szemeim vannak. Az átható már sokkal jobb és már kék is! És hogy mosolyom is van! Szuper! Ezentúl mindíg Rád fogok hivatkozni!:-)))
Hol voltál a talin? Kerestelek, de nem láttalak. Remélem a tea II-re jössz!

Thor,
Ha nem félnék úgy Odintól, mint fennsőbbségtől, hát most írnék valamit hálából!

originalqszi Creative Commons License 1999.04.19 0 0 172
Most már nem kell elképzelni, mert tudom!!!!!THOR egy ékkő:-))))))************puszka neki:DDDDD Isteni a fotód? Életben is ilyen vagy??????????? (mért nem mehetek el egy tasztalos találkozóra????brühühühühühühü)
Álom Creative Commons License 1999.04.19 0 0 171
Calliope, hát, nem kizárt hogy szóltam valami olyasmit, bár itt eddig igyekeztem féken tartani a számat, nehogy lebukjak, mint PillaPalack a Talin, és kiderüljön a szörnyű igazság... ;-)hehe
Előzmény: Calliope (169)
Thor Creative Commons License 1999.04.19 0 0 170
SmartAss igazán hízelgő, hogy csak az én kedvemért közölted a fotódat! :)) De ha ez egyáltalán lehetséges, élőben még sokkal megnyerőbb vagy.
Előzmény: SmartAss (168)
Calliope Creative Commons License 1999.04.19 0 0 169
SmartAss volt az egyetlen, akit egyből tudtam a teástali ii-n az új arcokból, hogy ki lehet. Valahogy passzolt a megjelenése a hozzászólásaihoz. (Főleg az átható kék szemei, és az öltözködése, meg a mosolya.)

Álom, Téged viszont én is fiúnak gondoltalak. Nem volt neked valahol elejtve valami olyan félmondatod, amiből erre következtethettünk?

Nomira volt az egyetlen, akit "pontosan" olyannak képzeltem, amilyen valójában, anno a tali6-on gyorsan egymásra is találtunk, és megalapítottuk a teázós asztalt. :)

A nickekhez inkább színeket és hangulatokat kötök, meg egy hozzávetőleges felépítést. Ez persze többnyire nem jön be... :)

Palánkot viszont én is magasnak, barna hosszúhajúnak, és markáns arcélűnek képzelem. (Talán mert van egy Drégely vezetéknevű ismerősöm, aki így néz ki...)

Szóval engem idősebbnek gondoltatok? Hm-hm, ezt már SmartAssnak is írtam valahol, hogy bóknak veszem. (Ha a megjelenésem alapján néznétek 20 évvel idősebbnek, akkor valszeg megsértődnék... :-DDD

Nem is igaz, mert valójában tényleg 41 éves vagyok... Aki a plasztikai sebészem számára kíváncsi, ne kímailjen!)

SmartAss Creative Commons License 1999.04.17 0 0 168
Thor,
a kedvedért küldtem Wagner úrnak egy képet,hogy tegye fel. Bár a kép 7 éves, akkor még kicsit több hajam volt, és ma már a halántékom is őszebb, de a vonásaim ugyanilyen megnyerőek:-)))
A képet a könyvem borítójáról szkenneltem be, nem csoda, hogy elkapkodták:-)))
Előzmény: Thor (137)
SmartAss Creative Commons License 1999.04.16 0 0 167
Álom,
semmi baj, nem sértődtem ám meg! (bár ha a Ragiku hozzászólásait olvastad volna, remélem nem hasonlítasz össze vele). Kiástam a bemutatkozásom is, hát sajnos igazad van, úgyhogy fel vagy mentve! Majd a TeaII-n kibékülünk, jó?

M@ci, és képzeld, hogy nem csak bekapcsolni tudom! Eccer már sikerült egy programot is behívnom :-)))

originalqszi Creative Commons License 1999.04.16 0 0 166
Thor: Ja és elfelejtettem jó hétvégét kivánni és a találkozós pólódra tűzd ki ezt a szép vörös rózsát:

@>}---//---
originalqszi Creative Commons License 1999.04.16 0 0 165
Hurrá!!!! meglepetésben volt részem!
Kaptam Thortól Istennői fényképet (Gyönyörű!!!!!)!!!!!!
Köszi Thor és üdvözöld nevemben a 7. találkozó részvevőit, kérlek:)))))******
Cateye Creative Commons License 1999.04.16 0 0 164
Ebben van valami, a :)-k sokat segitenek. Bar en default-ban mindig poenra veszem az ilyeneket, sosem a rosszindulatra gondolok. :)
(Lehet, hogy neha rosszul teszem ?? :o :)))) )
Előzmény: beep (161)
Cateye Creative Commons License 1999.04.16 0 0 163
Big-B!

Ugy nezett ki a valaszom, mint aki komolyan gondolja?
Ne aggodj, nem olyan fabol - bocs macskabol - faragtak engem, aki ilyen hamar megbantodik valamin! :)) Azt eszre fogod venni, ha megbantasz, ne aggodj! *LOL*

(Azert kosz, hogy aggodtal, figyelmessegre utal.)

Előzmény: Big-B (160)
Thor Creative Commons License 1999.04.16 0 0 162
qszi, ez fantasztikus, neked röntgenszemed van? Telitalálat, pontosan így nézek ki! :)
Előzmény: originalqszi (147)
beep Creative Commons License 1999.04.16 0 0 161
Big-B: nehany szmajlival mindenki pontosabban ertene, hogy mire gondolsz a szavaid mogott, mar legalabbis az en IMHOm szerint ...
Előzmény: Big-B (160)
Big-B Creative Commons License 1999.04.16 0 0 160
Cateye:

Remélem nem gondolod, hogy komolyan mondtam. Egyszerűen a Cateye szóról ez a baromság jutott eszembe. Ha mégis, akkor ezer bocs.

Cateye Creative Commons License 1999.04.16 0 0 159
Jo napot, erot, egeszseget kivanok Mindenkinek!
Na, csak hogy stilusos legyek Big-B leirasa alapjan! :D.... Bar, ahogy elneztem az Iszoldaban Big-B kepet, nos mar teljesen ertheto, honnan a leiras.! *L*

Beep- azert megnyugtato, hogy meg?ezted Big-B komolysagat a leirassal kapcsolatban. :))

Előzmény: Big-B (119)
beep Creative Commons License 1999.04.16 0 0 158
Tudja sofor kollega, azert kegyed sem panaszkodhat az ovis tablo keppel ;-) Egyebkent mar talaltam en is egy szenzacios iszoldaba valo kepet magamrol, ami el fogja homalyositani a Te fotodnak minden fenyet :-)

Egyebkent meg, talan nem is a nyeremenyt kell majd a 6780-as nyertes nyakaba onteni, hanem eleg lesz majd ott a River-ben megfuroszteni (mer' ne, hat az is buborekmentes nem? :-))

off
Figyelitek ezt a finom PR-olast? ;-)
on

Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (156)
Álom Creative Commons License 1999.04.16 0 0 157
Oké, +győztél :-)Ön nyert!!
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (156)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.04.16 0 0 156
Kedves Álom !

Ha a ficerére gondolsz, abban valóban nem versenghetek. Lógó póló+nadrág álmomban ( .-) ) sem fordulna meg a fejemben. Kizárólag feszülő farmer, vagy laza az alakot kiemelő nadrág, max egy bő ing, hogy a mellbőség/életkor hányadosom kellőképpen hangsúlyt nyerjen. .-)

beep sofőrtársam meglátása elég érdekesnek hatott azzal a Majommal, majd személyesen kivallatom, miután a Találkozón a nyakába öntöttem a nyereményét ... .-)) (Végülis a F-1-en is leöntik egymást a dobogósok nem ? )

Előzmény: Álom (155)
Álom Creative Commons License 1999.04.16 0 0 155
Neeeem, drága Sehonnai, nem a centimétereket emlegetted fel, hanem az "átlagosan jó"t! A 182 cm még semmire se garancia ;-) Minimum olyannak kell lenned, mint amilyennek az anonimet képzeljük (gondolom, nemcsak én), szóval fehér és vékony, lapos, mint egy üres papír... :-)))
Ha nem megy, akkor azért burkoltan adott már magáról leírást, keresd ki, és azt múld fölül!
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (154)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.04.16 0 0 154
Ha csak ez kell : 182 cm. Elég über ?
Előzmény: Álom (152)
Mci Creative Commons License 1999.04.16 0 0 153
Álom,
maradhat a Mci-ke megszólítás, nem sértődtem meg rá. Sőt tetszik.

Sajnos nem tudom ki írta a hang alapján könnyebb elképzelni, nem találtam meg lent. Szóval hangok alapján én nagyon jól el tudtam képzelni az exfőnökömet. AMikor a telefonon beszéltem vele, a hang alapján úgy éreztem, hogy bisztos szakállas lesz. Amikor először találkoztam vele olyan volt mintha már láttam volna. Ugyanaz a hang meg szakéll. Döbbenetes volt.

SmartAss,
csak abból gondoltam, hogy egy olyan korabeli ember mint te nem tud bekapcsolni egy szgépet, hogy az én anyukámat, vagy apukámat lehetetlennek tartom, hogy bekapcsolják. Egyszerűen elképzelhetetlen volt számomra. De mint azt a mellékelt ábra mutatja, te betudod kapcsolni a gépet és ennek örülök.

Álom Creative Commons License 1999.04.16 0 0 152
Drága Sehonnai, az etalon az anonim_vagyok ;-) Übereld, ha tudod!
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (151)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.04.16 0 0 151
Kedves Álom !

Jó a meglátásod, de hogy csak "átlagosan jó" ?!?!
Kizárólag sziklaszilárdszilárd önkontrolom akadályoz meg abban, hogy reklamáljak ... .-))

Előzmény: Álom (64)
Álom Creative Commons License 1999.04.16 0 0 150
Körte, na ugyeugye ;-) De hogy így eltaláltalak, adhatnál autentikus paramétereket is...
Killer Jack, ha jól emléxem Te fent vagy a pofavizitben. Ha igen, akkor téged nem nehéz elképzelni... Nekem legalábbis.
Drága kedves SmartAss, én a korodat (amit nem tudok és nem is akarok számszerűsíteni) azt nem külső alapján tájoltam be, hanem az alapján, amit az (egyébként nem elég hosszú) elbeszélésedből az életedről +tudtam. És eszem ágában sem volt téged a "véntrotli" kategóriába nyomni, sőt, szerintem Mci-nek se. Egyszerűen ennyivel többet éltél és tapasztaétál mint mi. Ja! Viszont ha már itt tartunk, a bemutatkozásban te milyen utalást tettél a saját korodra? ;-) (láttam amit láttam!)
És még valami, a Ragikát én még az életben nem láttam, sőt, különösebben megszólalását sem olvastam, csak ott a teástalin említettétek, ebből saccoltam. Szóval ezt sem kell tőlem komolyan venni.
Dr.Palánk, kár hogy nem fogadtam... De azért valami bónuszt nem kapok? :-) plíííz
Körte Creative Commons License 1999.04.16 0 0 149
Álom!
Bocs, hogy csak most...
Szóval, igen, sikeresen ugrom át a víz fölötti karikákat, és ügyesen pöckölöm vissza a labdát a gazdimnak, és nagyon szeretem a halat. :-))) De a fekete-fehér foltosokhoz tartozom ;-)
A 30-hoz még hiányzik 6. És a 175 hárommal több. :-)
Most el kell uszonyoznom, mert a bálnatársam vár otthon, és csak hétfőn térek vissza lasztit pöckölni. :-))
~~~~~~~~~~~
Kört.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!