Keresés

Részletes keresés

bot Creative Commons License 1999.09.15 0 0 86
én úgy tudom külön engedéllyel lehet nyitni számlát külföldön. Ha meg nem, akkor akkor egy céget kell alapítani (lehetőleg külföldön, egy adómentes helyen) és ezen keresztül kiviheted. szóval szerintem ez is megoldható...
MaZsola Creative Commons License 1999.09.15 0 0 85
Bocsi, hogy belepofázok, de amióta, drasztikusan növekszik a nyereményalap és az államilag kaszált rész, a kv. hiány is apad. Ha új kiapadhatatlan forrásról van szó, év végére az ötös lottó átmegy bokros csomagba?

(Pelenka helyett lottószelvény?)

vomit Creative Commons License 1999.09.15 0 0 84
az ötös átvételével nincs ekkora baj.
nem a központba kell bemenni, hanem igénylőlapot kell leadni, akárha a tanyán is jó, csak 90 napon belül bukkanj fel. a fiókok 100e felett nem fizetnek ki.
a nagy zsetont nem kápéban veszed át, mármint ha van eszed.
a nyerteseket a jéegynullás kolléga által vázolt próbálkozások miatt eléggé ellenőrzik. valami nagyon titkos dolgokat művelnek ilyenkor.
aztán odaadják a nyereményedet, viheted isten hírével.
de ekkora összeget nem tudsz sehogy kivinni az országból, például külföldön devizabelföldi nem nyithat számlát.
bot Creative Commons License 1999.09.13 0 0 83
én ezt a problémát azt hiszem már áthidaltam. én az interneten lottózom és a szerencsejáték rt-vel kötött szerződésem alapján a szelvény költségét levonják a bankszámlámról, az esetleges nyereményt meg ha másképp nem rendelkezem, ráutalják. szóval a "szelvény" a nevemre szól. nincs mit ellopni.
már csak meg kéne nyerni...
jeegynullas Creative Commons License 1999.09.13 0 0 82
All right!

Es a smasszerekkel kapcsolatos fingos sztoriaink felet pedig atengedem neked, hogy leirhasd a Fingos topikba.

Pl. majd elmeselheted azt, amikor a bableveses ebed utan megszoktel, majd meg aznap elkaptak a rendorok, rafektettek a lopott kocsira, fejedhez pisztolyt szegeztek, megmotoztak es mondtak, hogy "... es minden amit mond felhasznalhato On ellen", amikor is megengedtel egy fortelmesete, s az egyik kezdo jaror a "vegtermeket" igyekezett a egy helyszinelo zacsiba felfogni, mint "nyomot". Mire egy idosebb zsaru hozzatette: "Milyen beszedesek vagyunk mama ..."

:-)

qayol Creative Commons License 1999.09.13 0 0 81
Tökételesen egyetértek veled. Én is végiggondoltam a dolgot és rájöttem, hogy nem lehet győztesen kikeveredni a dologból. Az még hagyján hogy megölnek, elrabolnak stb. de a jelenlegi baráti társaságot is el lehetne felejteni.
Ha megnyerném, elmennék szombat este iszogatni és egy szivart a lottószelvénnyel gyújtanék meg.
Igazán igazságos az lenne, ha a nyereményt felosztanák a 4 találatosok között, nem mintha nekem lenne olyanom. Tényleg volt ötös a lottón?
Lesliev Creative Commons License 1999.09.13 0 0 80
Valahogy megéreztem, hogy nekem még így sem sikerülhet... Nnnna mindegy, remélem szereted a bablevest, ha egy zárkába kerülünk, megfelezem Veled, amit a nejem hoz. :-)
sti Creative Commons License 1999.09.13 0 0 79
Ha én nyerném, bizony nagy gondban lennék. Nem az elköltést illetően, hanem a nyeremény átvételét illetően. Hogy megy ez, tudja valaki? Besétálok a Csalogány u-ba, mondom a recepciósnak, hogy öt találat ügyben jöttem? Vagy hogyan? Szerintem Mo.-on kevesebbért is öltek embert, hátmég 1 milliárdért! Nem lehet, hogy kb. 50 db. távcsöves puska szegeződik majd a Csalogány u. bejáratára, hogy minden nyerőnek látszó embert lepuffantsanak és elvegyék tőle a szelvényt? Én legalábbis inkább erre bazíroznék, ha bűnöző lennék, nem a számok kitalálására. Szóval hogyan lehet biztonságosan azonosítani magam? Mert monnyuk tegyük fel élve bejutok, odamegyek az illetékes ügyéntézőhöz, mondom, hogy íme a szelevény. Mondja, hogy megnézhetném? Erre átadom, és ő szépen zsebreteszi, majd letagadja. Ekkor mi van? És még számos buktató van a dologban.
Ha közjegyzőnek odaadom, szerintem 1 milliárdért ő is kicsit lazít az elvein, ha mást nem elpofázza, hogy ő találkozott a nyertessel és az biztos perceken belül eljut a megfelelő bűnözői körökbe, jobb esetben az összes kereskedelmi TV-hez, és másnap hajnalban egy komplett TVs stáb ébreszt, és pizsamában, csipásan nyitok nekik ajtót.

Szóval ti hogyan koreografálnátok meg az átvételt?

Rsüni Creative Commons License 1999.09.13 0 0 78

T. Uram!

Jó az ötlet, ha unatkozol én szívesen elkísérlek, de nem mehetnénk hajóval? Gyűlölök repülni.

Sün

jeegynullas Creative Commons License 1999.09.13 0 0 77
Lesliev, te vagy az en emberem!

Most kaptam egy levelet egy konkurens "szerencsejatek" cegtol, hogy "Igen, on az!", valamint, hogy legyek szives befizetni a 130 millios AFA tartozasom. Vagyis 65 millios. ;-)

gargoyle Creative Commons License 1999.09.13 0 0 76
hát, elöször is közeli családtagjaimat kivonnám az ország területéröl, és elhelyezném öket egy-két hónapra a világ különbözö luxusüdülöhelyein, hogy túszimmunissá váljak legalábbis egy idöre, aztán...mittudomén...senkinek se szólnék, az biztos

svájci, német, amerikai államkötvények, ilyesmi

bizti becsúszna az ilyenkor szokásos hajjaj basszunk el egy kis lovettát szépnagyautóramegvillára, nameg 3000 dolláros orosz kaviárra meg ami szem szájnak ingere (vagyok ennyire hedonista)

aztán lelkiismeretfurdalásom lenne, és nagyon figyelnék minden olyan felhívást, amiben pistike ausztriai csontvelöátültetéséhez keresnek mecénást a ruppótlan szülök...

ja és nyitnék egy kocsmát is, meg egy színházat...

SirContact Creative Commons License 1999.09.12 0 0 75
Mennyit, de mennyit gondolkodtam már ezen, hogy mit csinálnék, ha megnyerném az ötöst.
Nos nekem kész, kiforrott tervem van.
Fognám az útlevelem felülnék az első repülöre amely Hawai-ra visz kiülnék az óceán partjára rendelnék egy-két koktélt és ott aztán gondolkodnék, hogy hogyan is tovább.
Sir
Totóka Creative Commons License 1999.09.12 0 0 74
:( Totóka most nagyon letört.
thc2k Creative Commons License 1999.09.12 0 0 73
Hiába ragasztanál, mert a szelvény alján vannak a kódok, a gép azokat nézi.
Meg van egy csomó szám is, az elsô oszlopot már sikerült megfejtenem, bár a többi nem hiszem, hogy menni fog.
Szóval az elsô oszlop nekem: 09366
a 0 az nem tudom, hogy mi, de a 9 az a 99-nek a vege lehet, a 36 az az, hogy hanyadik heten adtad fel, a 6-os pedig, hogy a het hanyadik napjan.
Elméletileg az óra+percnek is ott kell lenni valahol, plusz a számoknak is, amit megjátszottál, meg a joker számának is, meg hogy hol adtad fel.
Es utana gondolom ezeket konvertalja le a szamitogep azokra a kodokra.
Van valaki beavatott, aki tobbet tud?!
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.12 0 0 72
Végre megvalósíthatnám az Első Zuglói Kísérleti Atomreaktor projektemet. Úgyis mindig üres a hűtőszekrény, beleépíteném a reaktormagot. Csak elég költségigényes sajna.
Totóka Creative Commons License 1999.09.12 0 0 71
Nekem volt három találatom, de különböző szelvényeken. Ért valaki profin a ragasztáshoz?

:)

vomit Creative Commons License 1999.09.12 0 0 70
lesz ötös?
Pumpa Creative Commons License 1999.09.11 0 0 69
Először nem történne semmi, csak ilyen apróságok: a munkahelyemre már V6 Alfával járnék, a feleségem kapna egy Fiat Multiplát. Amikor a szomszédok a lakótelepen már szemmel vernek el is költöznénk. A maradékból csinálnék valami alapítványt. Az éhező gyerekekért, vagy valami hasonló. A rokonokat nem támogatnám, legfeljebb ha gond a hóvégi számlák kifizetése.
istvanu Creative Commons License 1999.09.11 0 0 68
Kb: 200-at eladakoznek, 100-at a csalad es 1-2 barat kozott, 300-bol inditanek vallalkozasokat, a maradekbol kulonbozo nezetkozi bankoknal szamlat nyitnek es a napi kamatokbol biztos ami biztos "eleldegelnek", persze mindezt ugy, hogy inkognitoban maradnek.
Ha a nevtelenseg akadalyokba utkozne, akkor arra koltenem a legtobbet es utana johetne atobbi.

istvanu

csutak Creative Commons License 1999.09.11 0 0 67
Először is mondanám az asszonynak, hogy olyat teszünk, mint a gólya.
Kérdezné: kerepelünk?
Nem, mondanám, költözöl!
Komolyra térve: 950 Millával már nem tudnék mit kezdeni. Attól félek, mindenki a "barátom" akarna lenni :-(
Lesliev Creative Commons License 1999.09.10 0 0 66
jeegynullas !
Én meg megígérem, ha nyersz, akkor felezünk :-))))))
jeegynullas Creative Commons License 1999.09.10 0 0 65
Na jo, eddig meg csak nullasom, de majd holnap!
bot Creative Commons License 1999.04.17 0 0 64
off

az a vizuális örjítő kegyetlen.. öt percig röhögtem..:)

Előzmény: http (62)
Alfred Creative Commons License 1999.04.17 0 0 63
http:
OFF-- Megnéztem a honlapodat - nem semmi!
Előzmény: http (62)
http Creative Commons License 1999.04.17 0 0 62
Mindenkinek, aki befektetné a lóvét...
Csak lassan a testtel. Akkor már inkább a lóverseny. Vagyis az se, mert oda is befektettek valakik.
Ez Pannónia.
jpmaster Creative Commons License 1999.04.17 0 0 61
Ember!
Én értelek!
Egy hajoban utazunk (már a lotto 5-öst + a feleséget minuszolva)
Nyitottam 1 OFF ROAD topicot
gyere oda!
JP
Előzmény: Alfred (60)
Alfred Creative Commons License 1999.04.16 0 0 60
jpmaster:
A feleségemnek fél évig duruzsolt a fülébe minden ismerős, hogy beszéljen le engem vágyaimról, és abból a rakás pénzből egy rendes kényelmes autót kapjak...
Milyen kellemetlen lehet, ha az ember titokban nyer a lottón, vásárolgat, és az ismerősök meg riogatják, hogy ha nem vigyáz, ilyen könnyelműen költekezik, éhen fog halni...
Előzmény: jpmaster (59)
jpmaster Creative Commons License 1999.04.16 0 0 59
Alfred!
Ép eszü ember nem vesz olyan autót mint a milyenk! (csak mi)
A jaszkari skacok a RAV4, Vitara, Freelander, H. CR-V,
a mégjasszabbak Micsubicsi Padzséró, Rangrover, Gren Csirke
Dzsiem tájfun stb.( szo szerint igy kell kiejteni néhány helyen).
Abban azután van akkora mélynyomó, hogy leesik az ajtó a pirosnál.
Vagy nem?

JP

Előzmény: Alfred (56)
namam Creative Commons License 1999.04.16 0 0 58
harmadik harmadan pedig finanszirozzuk a
NATO-ellenes propagandat

azaz nincs igazad, csak azt szertened elerni, hogy az emberek azt higyjek hogy igazad van.

ezt hivjak propagandanak.

Előzmény: NewsReader (57)
NewsReader Creative Commons License 1999.04.16 0 0 57
A penz egyharmadat elkoltjuk, a masik harmadat befektetjuk, a harmadik harmadan pedig finanszirozzuk a NATO-ellenes propagandat. Elemegyunk Belgradba, a szabad vilag fovarosaba, kiallunk a hidra es batran ott is maradunk, sot ha kell sajat koltsegunkon felfegyverzunk egy szerb partizan szazadot. Szoval csupa jo dolgot fogunk csinalni a penzzel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!