Keresés

Részletes keresés

Cecil Creative Commons License 1998.11.05 0 0 7
Szeretem Budapestet, IMADOM PESTET...Ha valakinek valami jo otlete van arra, hogyan lehetne visszaterelgetni a regi, jo dolgokat,szoljon, szivesen beszallnek.
Vigyazat, en meg a szazdfordulos idok miatt (is) nosztalgiazom.(na nem mintha megeltem volna azokat a regi jo idoket...:-)
originalqszi Creative Commons License 1998.11.05 0 0 6
EGO most mit mondjak???!!!!, hogy én is:DDDDDDD
originalqszi Creative Commons License 1998.11.05 0 0 5
No jól van...már ez a 16.
Szóval Bp! gyönyörű város....most is harangoznak...durr, durr, sokszor:DDDD marha Karinthy:-)))))
ego Creative Commons License 1998.11.05 0 0 4
Én meg még láttam előadást a Blaha Lujza téri Nemzetiben (Pl. egy olyan Tragédiát, melyben a Lucifer Uray Tivadar, Éva Lukács Margit és Ádám Básti Lajos volt) és kicsi gyerekként láttam az Angolparkban (ma Vidámpark) a liliputi szinházat.
Ebből is látszik, hogy piszokul öreg (50) vagyok.
originalqszi Creative Commons License 1998.11.05 0 0 3
Csak azért, hogy ne Te legyél a sereghajtó:-)))))
Tudod én még....jaj ezt nem lehet, bocsi:((( Azt tdtad e, hogy a körtéri talponállóban....oh bocsi ezt sem lehet! SAJNÁLOM élvezetes emlékeimet nem mondhatom el, pedig qtyául izgalmasak...mit mondjak, a forradalom és szabadságharc alatt én.... Jézusom ezt sem mondhatom el...bocsi:((((
Wágner úr Creative Commons License 1998.11.05 0 0 2
Én - amikor még nem voltam Wágner - az O/A mellett laktam (hehe, hol lakjon egy leendő Wágner:))), a Hajós u. 7-ben, és lábtangóztunk az utcában... amikor néha arra jött egy óóótó, akkor arrébb mentünk....
Hű, de marhára öreg vagyok! :))))
BOCS Creative Commons License 1998.11.05 0 0 0
Gyerekkoromban, kb. 1975-ben felhoztak Bp.-re vonattal, 2 felnott, 2 gyerek, n>5 borond, etc. ahogy kiszalltunk a Deliben (5555 ember), en rogton foldbe gyokerezett labbal megalltam, es bamultam a neonreklamokat...
15 percnyi ketsegbeesett kereses utan talalt meg anyam, de en meg mindig azt a 2 db neont neztem...
Szoval az a Bp...
micsoda fustos mocskos szurke varos volt!
[talan most mar nem olyan szurke]
zimber Creative Commons License 1998.11.05 0 0 topiknyitó
1 másik topicban olvastam egy nagy teccést a Trafó iránt, relációban ex-FMK-hoz is.

Hát nekem nem teccik -- én akkor szerettem azt a helyet amikor még hihetetlen, spontán Resonance volt. Meg hiányzik az a dohányfüstös, koszos , zongorás FMK is.

Hiányzik:
a Ferde, ami az egyetlen, megközelíthető 2-ig (?) nyitvatartó hely vót --- ma pizzéria (Margit-híd)
az Á, ahol minden éjbe voltak programok (vót még táncház is)
a bejáratnál a lakóautóból éjjel francia pizzasütők
az első két igazi Búcsú körülötte
a Matróz
a Nap-nap fesztivál
az igazi Zöldség-Gyümölcs

a fapados mozik (ez_nem_fair mert azokból most is sokat szeretek)

Hiányoznak:
az igazi emberek, akik kimentek az uccára, ha valami nem tetszett nekik

Na bocs. Ezek tényleg csak a Resonance-ról + az FMK-ról jutottak hirtelen eszembe - mer a lényeg: ott varázslatos és hihetetlen dógok történtek........ez is hiányzik.

Most meg tényleg megigérem, hogy legközelebb tsak Hiperoptimista Haboskávé topicot merészlek nyitni.

jó éccakát --- zim

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!