Pontosítanék: ide olyan hős- és nősszerelmesek írnak, akik alig múltak 20 évesek! :))
Ülj bátran, ahova akarsz, csak vigyázz, nehogy Purusa (álságos mosollyal) ajánljon helyet számodra! :))
Jut eszembe! Héééééé, t. nézőközönség! Nemám csöndben üldögelünk a kispadon és drukkolunk! Tessen csak verselgetni, beleszólni, véleményt nyilvánítani stb.
Ahogy a költő is mondja:
Jobb a bimbó, ha többen romántzolják! :)))
Maminti, kedves!
Dehogy veszett ki a fiatalságból a romantika, de hol van itt az ifjúság?! :))
Na engem is elfogott a vágy...az idézésre,kaptok tőlem egy keserédest:
"Amit azelőtt szerettem, többé nem szeretem. Mit mondtam? Hazudok: még most is szeretem, de szégyenlősebben. Szomorúbban. - Most mondom meg az igazat: szeretem, de szeretném nem szeretni. Elepedek, hogy gyűlölni tudjam, de csak szeretem, akaratom ellenére, kényszerűségből, szomorúan gyászolva..."
(Petrarca)
A versed qrvajó és meg nagyon szégyellem magam, hogy nem tudok hasonlóan válaszolni, csak a magam, alacsonyröptű módján.... :((
...én is szervesen vágyom Rád mindenféle szerveddel együtt... :))
Soltika, kedves!
Őszintén örülök, hogy megtiszteltétek Finciileg a topikot és a gratulációt is köszönöm. Jobban is esett, mint egy Kossuth-díj, a mázoló aláírásával.
El kell azonban hárítsam.
Nem mondtuk a száguldó dekoltázsnak, hogy Mónika lemoderált minket, mert nem moderált le.
A bimbó átmeneti szünetének volt hozzá köze, de nem ő arckodott velünk, hanem az én kedvem ment el az Internettótól.
De már megint megjött.
Bence üdvözli a Fincidokit!
:))))
Itt a kikelet, bimbódzanak a romántzok. Kerülgethetem megen az utzán a tsókolózó szerelmespárokat :[. Mer egy konzervatív, érzéketlen vén marha vagyok. :[
Hááát, Kérdőjel... Én nem így képzelem a bimbódzást, hanem inkább így:
A zsenge vágy szíven tapint
Mert napfény hullt ránk és mosoly,
Elűzve apró gondjaink,
Lánytréfáin kacagva s oly
Heves keblére bújva lett
Fölöslegessé mind a szó:
A lelkem ontott könnyeket
És nem kellett megnyugtató
Beszéd - ő sem kérdezte: miért,
Csak rám vetette halk szemét.
banya medwe
soltika ezúton szeretné gratulációját kifejezni azért a nemes cselekedetekedért, hogy legyőztétek a /be.zari/ moderátort.
A 168-órában megjelent cikk után egyszerűen nevetségessé váltak,mármint moderátorkámék.
No üdv és további bimbódzó romántz..:
soltika/minden apró jóhirnek örülő/ + Finci kutya/egyszeri önjelölt moderátor aki megijjedt a Gólemtől,... leendő Katalizátor?/
ps: Finci kutya amikor könyvtárba megy és neki nem tetsző könyveket lát ott , akkor még nem rak mágját azokból.
Lehet, hogy már nem vagyok az a hmmm...ööö..hogyismondjam...hamvas lelkületű, de - a fene tudja miért -, már nem a romántz _szerves részére_ vágyom... ;))))
Ajaj! Lehet, hogy eltévedtem?! Tessék mondani ez most a szerelmes versek vagy a bimbódzó romántz topic?! :)))
(Amúgy gyönyörűek a versek, itt a tavasz na...)
Jut eszembe - stílszerűen:
Tudjátok mi az abszolút tavasz?
...
Mikor a mellbimbó is kivirágzik... :))))
Óh, semmi földit! Csak a Szép
Szemsugarát, mit visszavert
A virág, hol útjára lép
A nap, belőled, tiszta kert:
Óh, semmit! csak a halmon át
a forrás rezge dallamát;
S az örömét (mit énekel
A dúlt szív) s mely úgy tűnik el,
Oly békén, hogy visszhangja, mint
Kagylóbúgás, zenél megint:
Óh, semmit, ami itt megingat,
Csak szirmot, mely gyönyörbe ringat
És nézi-óvja csókjainkat.
S ékít világot, messze villogót:
A vándor csillagot.
...
Szerelmem! Földi utamat
Bánatok tolongják körül
(Kietlen sivatag,
Hol rózsa nem fakad!) -
De lelkem mégis földerül,
Mert rólad látok álmokat,
S szelíd Éden fogad.
Emléked olyan hát nekem,
Mint messzi mámoros sziget
Háborgó tengeren -
Köröskörül az őselem
Lüktet, csak ott nevet
A legkékebb ég szüntelen
A tündöklő sziget felett.
Nos, egyezzetek meg benne, hogy kinek szóljon ez a kis vers: hétvégi őrizőmnek, megbízójának, vagy annak, akire mindig számíthatok. :-))))
Hmmm... Meglepődnék, ha a szerző reklamálna, hogy nem írtam ide a nevét. :-)