Drága jó Wagner sztrovacsek!
El nem tudom mondani, milyen hálás vagyok a tonicért. Már-már veszélybe került a bőröm PH-ja, ami - mint tuggyuk - nagyon veszélyes lehet. Hálálkodnék még, de az már az udvarlás topicba tartozna, s ha jól emlékszem, ön megboldogult józan életében nős volt (s egyik rokona spicces állapotjában fütyörészett vagy dalolt a lépcsőházban). Éljenek a kékszakállúak!
Vörös, a karom
Na, pirosujjú nagysád, akkor itt a Tonicja, ha akarja meg is ihatja, vagy kenje magára, iizlése válogatja, én már ilyesmit is ittam, amikor nem volt más, hmmm... én akkor is a Sört ajánlom. Szerintem a martalócai is attól nyugodtabbak lesznek :)))
Ez meg itt a Neduddginak ez az izé, na, szóval, amit kért, az a tej, vagy ilyesmi... brrrr.. el is fordultam!
Köszönöm, ez jól esett! Üldögélek egy kicsit még itt a félhomályban szépen csendben és ismerkedem a topicokkal, nehogy aztán hülyeségek beszéljek. Egyébként ha balhé lesz a kocs... presszóban, az nem az én hibám, mert az én martalócaim szolíd emberek, és ha békén hagyják őket, az felér egy életbiztosítással.
Vöröskarom
Neduddgi! Mégiscsak jobb lesz, ha áttelepítjük az Italkészletet valami biztonságos helyre, mert most biztos megint kitört ott a verekedés, kijött a készültség, a felüghyelő úr, leégett a kocsma, jöttek a tűzoltók, meg az sok vííízzz, ... brrrr.. és most biztosan mindenkit Lyól becsuktak, a kocsmát meg tatarozzák... - még szerencse, hogy másutt is van eldugott csempészáru, másképp teljesen befuccsolt volna a bóóót..
Na, nyugi, azért neked még jutott az "üdvözletes" vodkából, csak azért, nehogy összevesszél itt a pirosmancsos dámával, aki stukkert hord a retikülben :)))
(morogva előmászik az asztal alól)... Vodka, vodka.. hm.. DE milyen vodka?!!
Ahhoz van eszük, hogy engem felébresszenek, de normálisan még rendelni sem tudnak!!!
(beesik a pult mögé).. Ámátőrök!... (kihúz egyet a hűtőből)... na, csak azért, mert hölgynek lesz. Tessék! Itt van, ez tuti, hogy Lyó! Tonikot meg hozzon a neduddgi, amikor sorba áll a tejért(!!!), én addig sem nézek oda.. (visszaesik a pult mögé).. Hrrrr.˙.. (horkol tovább)
Végre! Teljesen kitikkadtam ebben a hülye melegben. Azt hittem már sehol sem találok egy kocs... akarom mondani presszót, ahol hozzájuthatok a napi adag vodkámhoz. Nem tudom, nem szentségtörő-e, de szeretnék egy kis tonikot is hozzá, mert illem is van a világon vagy mifene...
Vöröskarom
Ha sokfelé mászkálok a nagy Sörvilágban, akkor mindig szerzek valamit magamnak is, meg másoknak is, aztán szépen lecipelem ezeket a Pincébe, azaz hűvösre teszem. A piát, nem azokat, akiktől lopok! Mer´a Sör az hidegen Lyóóó ebben a nagy melegben!
Ha netán kijózanodtál, ismét Lyól berughacc - hehe, addig sem írod a könyvedet :)))
Hááát, akkor el kell Sörhajóznom arra Nauru felé, mert állítólag amarra vannak ilyen barnák, hmm, nehéz lesz, mer´ugyebár közbe´ van az a sok víííz... brrrr
Egy tiszteséges Kocsmában, ahová mindenféle becsületes betörők, rablók és hamiskártyások is járnak, minden van, ezt igazán tudhadnád, neduddgi sztrovacsek :)))
Na, akkor most megnézem, hogy mi is van itten? Ahá, ez Lyóóóó!
Na, akkor lássuk, hogy Neked mid van? Hmmm, ezek szerint Te is hátuljáról is ismered, meg más egyebet is tucc.... :)))
Akkor viszont jobban járunk, ha kártyázás helyett, inkább ilyeneket iszunk
Egészségünkre!