Kedves Modellezők,gyűjtők,eladók!,keresek megvételre Ikarusz modelleket,a kisfiam szeretne karácsonyra kapni,és az anyjával igyekszünk neki eleget tenni:),bár nem is egyszerű egy ilyen buszt beszerzni,annak aki mint mink is azt sem tudja hol keresse :P,ezúton szeretnélek benneteket megkérni,ha tud valaki,valamilyen új ,hibátlan állapotút az legyen szives az alábbi email cimre küldeni akár képpel együtt ajánlatot!! hálásan köszönöm néktek:) b.leni@hotmail.com
Most találtam el ebbe a topikba, és rögtön a legelején kérdezni szeretnék:
-Szeretnék építeni egy Ikarus 260.00-t (később, ha minden jól megy 280.00-t, és így tovább, BKV tömegközlekedési járművek időrendi sorrendben) vázszerkezettel, belső tér kidolgozással, nyitható ajtókkal, csapágyazott kerekekkel, és a motort, a váltót, stb. is majd ki szeretném dolgozni, talán, ha lesz rá pénzem, világítást is tenni bele. A kérdés a következő: milyen anyagból/ anyagokból (ami olcsó, de jó) érdemes építeni a vázat, a karosszériát (a dekorit boztos, hogy papír lesz)? Elkezdtem már papír vázzal, de mivel nem egyenes az oldala, így a vázzal máris problémák voltak, a hurkapálca az stabilabb, szilárdabb és masszívabb, viszont törékeny. A karosszéria az papír volt, könnyű dolgozni vele (itt), de mi az amit hasonlóan könnyű megmunkálni, és olcsó? Ja, és majd még a modellt szét is szeretném szedni (mármint külső lemezelés leszedése, ha a beltérben probléma lenne).
Bocsánat a kimerítő írásért, és előre is köszönöm!
Sziasztok! Vasútmodellre fordítanám pénzem, ezért megválok néhány makettemtől. Eladó egy 1/72-es Mig-21 Fishbed, Academy a gyártó. Olyan szinten használt, hogy a doboz fel van bontva, a repülő törzse és szárny le van vágva és csiszolva, semmi sem hiányzik belőle, matrica is van. Irányár 1300 FT + postaköltség (kb. 200 FT elsőbbségivel ajánlott nélkül. Érdeklődni: e-mail cím publikus. Festetlen, ragasztatlan állapot, újszerű, garancia nincs.
Üdv, az még a nyáron elkelt. Elnézést hogy most válaszolok, de csak most kukkantottam be a topicba. Más, van egy eladó 260-as ( 1:87-es ) Ikarsom. 4000 ft. Akit esetleg érdekel, az írjon. Az e-mailem lentebb látható. ( Van rajta 1-2 szépséghiba, ami a képeken is látszódik , de nem számottevő. )
Olyan (komoly szándékú) személy jelentkezését várom, aki képes lenne elkészíteni 1 db 1:10 méretarányú (megszólalásig hasonlító) FVV bengáli modellt és pontos árat is tudna hozzá csatolni (nem vagyok multimillomos /sajnos/, de nekem megérne egy ilyen bulit a dolog, ha elkészülhetne).
A feltételeim, amit érdemes tudni: - távvezérelhető, - az ajtók nyithatók és zárhatók legyenek, - 24V-os, - fék a kocsin, - a kocsi szabadon futtatható legyen, - csak felsővezetékes üzzemmódú legyen (áramszedőn keresztül kapja az üzemi 24V feszültséget), - akkumlátoros legyen (segédüzem, kocsi-, reláció- és pályavilágításhoz, ajtók nyitásához, zárásához).
A további kérdéseket és válaszokat illetően várom komolyabb érdeklődők szíves jelentkezését a tablacsere@freemail.hu címen.
Nem is ezért kérdeztem. Ez egy meglehetősen pontatlan IK280T építőkészletből lett csinálva amit anno 2200 Ft-éer lehetett kapni a Közlekedési Múzeumban.
üdv minden kinek nem tudom hogy jo oldalon vagyok de több modellezöt láttam akik villamosokkal illetve egyéb közlekedési járművek épitésével foglalkozik ugy voltam vele megpróbálom eladó a képen látható roco düvag villamos teljes jo illetve a villamos makett eredetileg az lett volna ráépitve illetve hozzá egy digitális elökészitett panel egyben ahogyan a képen lehet látni 25 000 ft ho méret a posta benne van + ikarusz gyári csuklos busz , egy sima meg egy ifa egyben postával 8000 ft