Keresés

Részletes keresés

Talia Creative Commons License 2008.08.21 0 0 671
Hát igen, mint mondtam, le is írtam lelkiismeretesen egy cédulára az adataidat indulás előtt, de a körülmények olyanok voltak, hogy nem láttam értelmét a keresésnek :( Így is későn értem ki - el nem tudom képzelni, hogy DeeDee-ék mikor mehettek oda, hogy az első sorba sikerült bejutniuk... Nekem kb. a harmadik sorig sikerült furakodnom, pedig majdnem az egész Flogging Mollyt végigszenvedtem.
Előzmény: RhB (659)
Talia Creative Commons License 2008.08.21 0 0 670
Majd ha legközelebb jön :) Reméljük, jön hozzánk újra előbb-utóbb. Nem tudtok valami email-címet, ahol vissza lehet jelezni, hogy jó volt a koncert, köszönjük stb.? A hivatalos honlapját nézegettem, de nem találtam semmi visszacsatolásra való lehetőséget :(
Előzmény: DeeDee83 (662)
Talia Creative Commons License 2008.08.21 0 0 669
Elmúlt éjjel azt álmodtam, hogy Alanis-koncert volt a tévében :) Ilyen előfordult valaha (bármilyen magyarul beszélő csatornán), vagy tényleg csak álom?
CrazyFake Creative Commons License 2008.08.21 0 0 666
Sziasztok!

Dögös rockbuli lesz 2008. 08. 30-án Pilisvörösváron a Rotburger Sörfőzdében! Fellép a
zenekar!

Gyertek mind!
DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 662

Igen, maradtunk elöl végig.

Úgy tudjuk, hogy a Sziget-en nem adott aláírást. Aztán hogy valaki a szállodánál (már ha megszállt egyáltalán valahol) elcsípte-e, azt nem tudjuk.

Találtam még jó képeket:

http://antropos.hu/galeriamain.php?id=1190

Előzmény: RhB (661)
RhB Creative Commons License 2008.08.19 0 0 661

Mivel írtad, hogy elöl vagytok, és már a középtájon is akkora tpmbolás ment a Molly alatt, hogy feladtam a keresést. A szünetben próbáltalak hívni, de gondolom nem is hallottad. Ott maradtatok elől ahol korábban is voltatok?

Én is szerettem volna elcsípni Alanis-t, hogy firkáljon össze néhány CD-t, de sajnos nekem sem sikerült. :-((( Azt sem tudom, adott-e egyáltalán autogrammot?

Előzmény: DeeDee83 (660)
DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.19 0 0 660

Amíg bírtam térerővel és egységgel a kártyámon, válaszoltam. Jobban nem tudtam belőni a pozíciónkat, közel s távolban más magyarul beszélő nőszemély nem tartózkodott arra. :P Kár, hogy nem jöttél előre, jó kis koncert volt.

Koncert után rohangáltunk a Sziget-en, hátha elcsípjük Alanis-t, de sajnos nem sikerült. :(

Előzmény: RhB (659)
RhB Creative Commons License 2008.08.19 0 0 659

Csak most jutottam netközelbe, mivel szabin vagyok...

Az infót alapvetően Neked szántam, mivel DeeDee-vel megvolt a telefonos kapcsolat (SMS) a korábbi iwiw-es egyeztetésnek köszönhetően. Sajnos vele sem sikerült találkozni, mert bár megírta, merre van, személyleírást ill. ruházat ismertetést a kérés ellenére sem adott, így meg sem kíséreltem a tömegben meglelni, pláne hogy egészen elől voltak. :(

DeeDee-keresés közben én is belecsöppentem a Flogging Molly közepébe, nem semmi bulit csapott a közönség még a színpadtól távolabb is. :)

Alanis-nál nem mentem túlzottan előre, kb. 20-25-30 méterre lehettem a közepétől balra. Nekem még így is egy kicsit túl hangos volt, mondtam már, öreg vagyok én ehhez. :) Számomra is egy kicsit hangos volt a zene az énekhez képest, néha elnyomta szegény lány hangját. Amúgy nekem nagyon tetszett a koncert. Egy pár képet én is lőttem, de sajnos a zoomolt képek mind bemozdultak.

(Annak idején szívesen elmenetem volna a MüPá-ba is, de sajnos akkor aznap értesültem a koncertről, jegy meg már nem volt.)

Előzmény: Talia (635)
DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.19 0 0 658

http://indafoto.hu/dorsz/alanis_morissette_sziget_feszt

Képeim. Sajnos nem életem legjobbjai, de azért nézhető. B) Emlék...

Talia Creative Commons License 2008.08.18 0 0 657
Oké, lassan ejteni kéne a plusz kilókat mint témát, és esetleg beszélhetnénk a zenéről...
Előzmény: resolv.conf (656)
resolv.conf Creative Commons License 2008.08.17 0 0 656
http://www.holytaco.com/2008/05/28/alanis-morissette-is-now-fat/
steone Creative Commons License 2008.08.16 0 0 655
eddig csak a fotókat néztem amiket a koncerten készítettem, valahogy azokon mindig kicsit komor volt, de a videókon többször is mosolyog és olyankor nagyon ragyog a művésznő, majd felrakom a youtubera is azt a 10percet amit rögzítettem.
resolv.conf Creative Commons License 2008.08.15 0 0 654
Hát igen, a kíméletlen módszerek ide vezetnek. Ezért kell ésszel csinálni az ilyesmit...
Előzmény: DeeDee83 (653)
DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.15 0 0 653

"Alanis Morissette többször próbált kíméletlen módszerekkel lefogyni, mert azt mondták neki, ha nem szabadul meg a súlyfeleslegtől, nem lehet sikeres a zenész. Az énekesnő komolyan vette a tanácsot, ennek köszönhetően anorexiás és bulémiás is lett egyszerre - írja a Female First. Arról nem szól a fáma, hogy hogyan gyógyult ki ezekből a betegségekből, csak azt lehet tudni, hogy majdnem belehalt a fogyókúrába."

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/05/23/alanis_morissette_anorexias_es_bulemias_volt_egyszerre

Csók.

steone Creative Commons License 2008.08.14 0 0 652
nem volt olyan nagy gond az a pár kiló, a haja még mindig több mint a hája hahaha elnézést
2005ben viszont gyönyörű volt akkor póthaja volt, most ez a sajátja?
Talia Creative Commons License 2008.08.14 0 0 651
Jó, hát ha ez a tendencia folytatódna, az valóban nem lenne szerencsés, de reméljük, arról azért nincs szó...
Előzmény: resolv.conf (649)
resolv.conf Creative Commons License 2008.08.14 0 0 650
Mellesleg a szétcsúszott 30-as és a barbibaba között van egy csomó egészséges "átmenet"...
Előzmény: Talia (648)
resolv.conf Creative Commons License 2008.08.14 0 0 649
Alanis sose nézett ki 18 évesnek... :-P

És egy 30-as nőnek se kell ekkora segget növesztenie. Pláne, ha popsztár az illető, és volna ideje sportolni, meg meg tudná fizetni az egészséges táplálkozást...
Előzmény: Talia (648)
Talia Creative Commons License 2008.08.14 0 0 648

Szerintem súlyproblémáról szó nincs. Legfeljebb Alanis egy kicsit asszonyosodik, de egy harmincas éveiben járó nőnek nem kell 18-nak kinéznie. Azok a férfiak pedig, akik a barbie babákat szeretik, fulladjanak meg :P

Ezek szerint Prágában volt előző nap koncert?

Előzmény: DeeDee83 (644)
inwear Creative Commons License 2008.08.14 0 0 647
ú, a felét szeretem is! biztos nagyon jó volt, nem bántam volna, ha hétégére söprik ezt a koncit
Előzmény: DeeDee83 (642)
DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 646

Nahjah...commentekben osztják is rendesen. B)

http://www.sziget.hu/fesztival/hirek/116707.html

Előzmény: judelaw (645)
judelaw Creative Commons License 2008.08.14 0 0 645

mondja ezt epp Perez :-)))  bagoly meg a vereb esete...

Előzmény: DeeDee83 (644)
DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 644

És ha már feljött szóba Alanis "súlyproblémája" (ami szerint nincs): Ti is olvassátok Perez Hilton-t, or what? :P

"How Do We Say This Delicately????

Alanis performs at the Congress Centre in Prague, Czech Republic on Tuesday.

Uhmmm….

Her newly acquire double chin doesn't look good from that angle!"

http://perezhilton.com/2008-08-13-how-do-we-say-this-delicately-86#respond

Talia Creative Commons License 2008.08.14 0 0 643

Persze, hogy nem szólt túl jól, de hát Sziget Nagyszínpadon mit lehet várni? Ha jó hangzást akarsz, valami normális helyre kell menni, amit koncertezésre találtak ki (mint pl. a Művészetek Palotája). Én most azért voltam tkp. elégedett, mert ez volt az első koncertem, és inkább látni akartam, mint hallani, illetve kíváncsi voltam, hogy úgy általában milyen hangulatú egy Alanis-koncert :)

Valóban, helyesen That particular time, bocs, ezt rosszul írtam :( Kösz a setlistet, DeeDee!

Én nem láttam, hogy rosszul lett volna valaki, gondolom, a másik térfélen volt...

DeeDee83 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 642

Setlist:

Moratorium (intro)

Uninvited

All I Really Want

8 Easy Steps

Perfect

Citizen Of The Planet

Head Over Feet

You Learn

Versions Of Violence

That Particular Time

Hand In Pocket

Moratorium

You Oughta Know

Tapes

--------------------

Ironic

Thank You

Amit hiányoltam: Underneath, Straitjacket, Crazy (bár utóbbi kettő ezen a turnén talán elő sem került)

Számomra nagyon kellemes csalódás volt a koncert, nem vártam, hogy ennyire élvezhető lesz Sziget-es körülmények között. Első sorból nekem sok volt néhol a basszus, és Alanis hangját sokszor hagyták elveszni a semmiben, de ezt leszámítva nagyon jó kis koncert volt. Maga Alanis, és az együttese is tünemény. :)

steone Creative Commons License 2008.08.14 0 0 641
2005 művészetek palotája, na ott úgy szólt, mintha highend cuccon hallgattad volna a stúdióban rögzített mester példányt, ott Perfect-nél mikor kieresztette a hangját,bár ülős koncert volt, de padlót fogtam.Imádom a hangját. :)
Greg Pirate Creative Commons License 2008.08.14 0 0 640

Üdv mindenkinek!

Barátnőmmel mi is ott voltunk és a következő képpen tudnám osztályozni a koncert egyes elemeit (1-10-ig):

Zenekar teljesítménye: 10

Szerintem nagyon jól játszottak, lelkesen, dögösen, profin, osszeszokottan, nagyon jó volt ezt látni és hallani.

Alanis teljesítménye: 9

Majdnem 10, mert nagyon őszinte volt és odaadó, de a végső átadást időnként hiányoltam belőle. A koncert 80%-ában szerintem teljesen átadta magát az eseménynek, 20%-ban pedig inkább a szerepét játszotta, igaz, tökéletesen. Kifogástalanul énekelt, ahogy szokott, igaz ezt nem lehetett általában rendesen hallani (erről később).

Ez nem számít az osztályzásba, de valóban, a korábban fioligrán, nagyon csinos kis nő elhízásban van, amolyan "angolszászosan", ahogy tanult kollégám fogalmazott. De nem ezért szeressük őtet. Én legalább is.

Hangzás: 2/3

Ez az a faktor, ami miatt az egész koncert összességében fos lett. Én nem tudom, ki ült a keverő mögött, de vagy tartozott egy bosszúval az énekesnőnek és azért keverte a zenekar mögé, vagy nem volt füle, vagy nem volt agya. A zenekar is rosszul volt keverve, a hangszerek aránya a középszar és a viccesen dilettáns között ingadozott, de ez a kisebb baj. Egy énekesnő koncertjén ne lehessen hallani az énekesnőt, 2008-ban (nem 1968-ban, mert kb. úgy szólt, ami akkor még elment volna)?

A hangerő is kisebb volt a kelleténél, mert a koncerten kívül a mellettem rögfögő két és fél méteres középrészeg német fiatalembert is kitűnően hallottam végig. De ez valszeg a Sziget sajátossága, a szokásos hangerőbalhék (újpestiek) miatt, amit megértek.

Összességében nekem jó koncert volt, mert először láttam az AM produkciót élőben, és bár rosszul szólt, de azért az is kiderült, hogy a saját, önálló koncertjükön mennyivel többet kaphatok majd egyszer, ha lehetőség adódik.

hoppa_hoppa Creative Commons License 2008.08.14 0 0 639
azt a képet én is láttam a Metropolban ma reggel a metrón, hát, nem ismertem meg...
Előzmény: resolv.conf (638)
resolv.conf Creative Commons License 2008.08.14 0 0 638
Igen, jól megnőtt a hátsója... :-D

A Metropol-ban van egy kép az arcáról, hát, a koncerten nem tűnt ennyire öregnek (olyan 10-15 méterre voltam a színpadtól, jobbra az elválasztó sáv mellett, szal lehet, hogy csak a távolság miatt)... :-o

Viszont énekelni még mindig tud, végig élveztem a koncertet, még az új számok is elmentek a többi között. Nekem elment a hangzás, Szigetes viszonylatban azt is mondhatnám, hogy egészen jó volt.
steone Creative Commons License 2008.08.14 0 0 637
Háát lehet, hogy azért mert közel voltam, de szerintem elég rosszul szólt, volt hogy az ének alig hallatszott.Valóban inkább csajok voltak, de hozzám hasonlóan lézengett pár fiú is bár inkább olyanok akik a barátnőket kísérték. A tapes elején rosszul lett egy lány őt a közelemben adták ki, ha jól láttam azt kissé aggódva figyelte Alanis Morissette. Összességében nem volt rossz, de a 2005ös koncert nekem jobban bejött.
Felrakok pár képet.
alanismorissette2345

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!