Naszóva' kezdem azt érezni, hogy béna vagyok!!:))))
Megtaláltam a leírásokat, de hol a letöltés?????
Ahova a letöltés van írva ott ezt kapom: "Database error: Invalid SQL: select id,jog from pub_users where id='' and kitiltva='' PostgreSQL Error: 1 (ERROR: invalid input syntax for integer: "") Session halted."
Örömmel jelentem be, hogy - aki még nem tudná - én is nekiálltam a 2004-es Update-nek. Már elég jól haladok vele, és hamarosan - ha minden rendben lesz vele - letölthető lesz az oldalamról.
Az oldalam egyébként csak a Grand Prix World-el foglalkozik, éppen ezért minden GpWorld fan-t szeretettel várok!
Nem tudja valaki hogyan lehet (vagy olyan progi) amivel a játékban a verseny alatt az időt ne csak 150%-ra lehetne felgyorsítani hanem többre is (mint pl:F1gpm2) és ha a gyorsított idő lejátszásra váltok akkor vissza is tudjak lépni(mert ugye olyankor már nem enged)! Sok bosszúságtól kímélné meg az embert ha ezt így oldották volna meg szerintem! Ezzel sokat vesztett a népszerüségéből és a játszhatóságából!
Legalább is nekem ez a vélemyényem!Amugy 1 jó kis program lenne!
Benne lesz, mert a 11. csapatnak (a játékban a 10. helyen lesz) a sajátomat neveztem (JMR-JMan Racing) ;)
Így állt össze a CSAPAT :)
1. pilóta Jos Verstappen (mert fizet :)
2. Ryan Briscoe (mert gyors - legalábbis azt mondják)
Teszt: Pedro De La Rosa (mert csak)
Nem bújtam el, nem volt nehéz megtalálni ;o)
Mivel jól nyomod az angolt, azt is tudod, hogy készülőben van a GPW 2004es update is egy angol srác jóvoltából, bár nem tudni milyen lesz.
Namost én is készítem a saját verziómat, ami szintén igen előrehaladott állapotban van, pár képet majd teszek is fel ide hamarosan.
I've got plans :)
Sziasztok!!!!
Régebben én is játszottam a GPW-vel és most nyomnám a cuccal, de sajnos teljesen "behalt" a cd-m... Nem tudnátok segíteni? Valahonnan letölteni, valaki eljutattná nekem, persze nem ingyen!!! Előre is köszi... :)