"Átigazolások a 2023–24-es szezonra Csatlakozás Dánia Niklas Landin Jacobsen (GK) (tólNémetország THW Kiel ) SvédországFabian Norsten (GK) (tólSvédország IFK Skövde ) ? DániaThomas Sommer Arnoldsen (CB) (tólDánia Skanderborg Aarhus Håndbold Dánia Simon Hald (P) (tólNémetország SG Flensburg-Handewitt ) Kilépő Dánia Simon Gade (GK) Svédország Mikael Aggefors (GK) Svédország Felix Clarar (CB) (aNémetország SC Magdeburg ) ? Svédország Lukas Sandell (RB) (aMagyarország SC Pick Szeged illNémetország THW Kiel illMagyarország Telekom Veszprém ) ?"
Na, erre azért kíváncsi leszek, mert a hírt elindító svéd portál szerint Sandell a Kiel helyett a Veszprémet választotta, és már 2022ben csapatot vált.
Az Aalborg honlapján még semmi, illetve a face oldalukon köszönnek el a távozó játékosaitól, ebbe beiktattak egy Sandell posztot...
https://veszprem.hatosfal.hu/bejegyzes/1211-szurkolos-poszt?fbclid=IwAR3xApTbC43XqPPd1kaNjjczHjjBMltzsVd2tawJw_rxSPDo-hL71TZNyoA Gondolom ennek a hozzászólásnak is szól ez a cikk és Gyurák szokás szerint megsértődött ! Akkor is tartom magam ,hogy semmi keresnivalója van a f.uck you Pick szeged nótának egy Bl meccsen ha egy Szeged meccsen elhangzik azt mondom oké de az írja ,a cikk szerzője nekik az a dolguk ,hogy idézem:"Olyan hangulatot, amivel aztán végig tudunk vonulni Kölnön is úgy, hogy indiai, kínai, japán vagy portugál emberek állnak be közénk, és jönnek velük, bárhova is tartunk éppen. És akár tetszik, akár nem, ehhez a fuck you, Pick Szeged hozzátartozik" Azért, mert az egyik legrégebbi nótánk, és nem fogjuk átírni a végét, ha még húsz évig is nyifogtok rajta, és de, el is fogjuk énekelni minden meccsen, minden alkalommal. Csicsai Misihez hasonlóan kellene végiggondolni, és inkább örülni annak, hogy van egy olyan csapatotok, amelyiknek szurkolói rigmus szól a nagy ellenféltől.Nos te azt gondolod ,hogy a tv keresztül evvel a nótával irigykedni fognak a nézők ??És azok a Portugál ,Kinai ,India szurkolóknak nem lesz egy olyan gondolatuk ,hogy milyen alpári ezek a Veszprémi szurkolók ,hogy a helyett ,hogy itt buzdítanák csak a játékosaikat a meg a nézőiket más csapatot akik a Blben már rég kieső szidalmaznak.Itt nem a nótával van gond hanem a helyével ahol elhangzik !!!miért nem lehet ezt az utálatot akkor félretenni és csak olyan nótákat énekelni ami valójában a csapat és a szurkolók buzdításáért szól és nem a Szeged szidalmazásáról szól?
valaki tudja milyen bejelentés várható ?személyes élő bemutató lesz amiről lesz videós közvetítés vagy csak online felületen írásos formában történik a bejelentés ?Remélem élő videos közvetítés történik nem olyan mint előzőleg ,hogy személyesen itt voltak az új játékosok be is mutatták őket de csak a hivatalos oldalon pár képet meg írást kaptunk semmi élő közvetítést.
Írtatok itt irányítóról és szélsőről is, de én azt gondolom, hogy ha Sandell is becsatlakozik, akkor kész is a 2022/23-as csapat, ami F4 esélyes is lesz.
A Kielcének Remili és Kounkoud érkezésével brutális kerete lesz, csak győzze Talant az egókat, és nehogy egy újabb PSG nőjjön ki...
Rodri két okból sem lehet elengedni :1 klasszis kapus aki kapus poszton fiatal még ,2 nincs alternatíva aki mozdítható a helyére.Milosavjev lenne szerintem az alternatíva de ő valaki írta ,hogy 27 ig Berlin
Ő Barcelonába tart .De szerintem nem feltétlen kell minden poszton védekezni tudó játékos(persze jó dolog de nagyon nehéz manapság oda ilyen játékost találni ) .Irányító poszt szerintem a beáldozható helyek egyike főleg ha klasszis irányítóról van szó .
Én sem,pedig jó játékos de nekem Radivojevic 2… Egy fiatal tehetségnek en is jobban örülnék. Viszont kiforrott klasszis. Eleg kemeny keretunk lesz 2 even belul. Gasinak meddig van syerzodese? Egy klasszis ballovo es iranyito kell meg es megvagyunk
őszinte leszek én neki annyira nem örülök jobban örültem volna egy fiatal szélsőnek .Aki az izlandi mellett tudna nevelkedni és hosszú időre megoldaná a pozíciót (mint pl Marguc)igy lesz két 30 + játékos .Igaz a szélső poszton mostanság akár 40 éves korig is el lehet játszani magas szinten.
mert azért voltak idén a gáz bukók Ukrajnában meg Bukarestben, amikor csak azért maradtunk életben az utolsó percekig, mert ott volt Petar, a többiek meg úgy be voltak f....va, hogy kapu fele nem mertek nézni...
volt amikor ő volt A támadójátékunk.
szerintem az arány Petarnál 10-ből 7-8 nagyon jó meccs, és 2-3 rossz.