figyelj választhatnak. indul függetlenként fideszes támogatással (így a fidesz ott nem indít jelöltet) Ha most marad jövőre úgyis kiperegne, így meg még fix 4 évig lenne képviselő, érted a lényeget?
Én erre "És pl. van 30 szoci aki még meg akar élni és a fidesz lepaktál vele, hogy ha támogatja a dolgot akkor fidezses támogatással indulhat akár függetlenként is bele fognak menni. szóval lehet anyagilag érdekeltté kell őket tenni és kész. ez az ország így működik. " reagáltam.
Fejezze abba a Fidesz az ocsmánykodást, próbáljon politizálni.
Úgy is nyerhet, nem csupán az ország elhülyítésével és megvadításával.
(2002 óta minden nap mondtak valamit a kormányról - egyetlen tárgyszerű, tisztességes mondatra sem futotta tőlük, kizárólag olcsó pimaszkodásra, az ellenfél gyűlölködő becsmérlésére. Mindent alárendeltek a minél rosszabb, annál jobb "stratégiájának".)
csak ha még 4 évig a jobbik nem lépi át az 5%-ot, vagy 4 év alatt új kormánnyal fidesz normalizálódik a helyzet és újra lehet bizakodni akkor nembiztos, hogy a jobbik erősödni fog. Csak akkor ha még 4 évig tart a vesszőfutás. Valószínű erre éreztek rá a fideszben is, hogy ha várnak 1 évet akkor elveszítik a polgári körös szavazóikat....
Neked. Azok egy részének akik olyanokra akarnak szavazni akik még nem vitték egyszer sem csőd szélére a hazudozásaikal és a hozzá nem értésükkel az országot, azoknak lehet igen.
Tévecc, aszondták, hogy korábbi javaslatuk ott van a Parlament almáriumában. Megtanáták, aszongya szüntessék meg az östermelök TB járulék fizetési kötelezettségét. No ez kirántaná a világot a válságbul ( Orbánné még östermelö?-:D)
Mit kell itt lacafacázni választásokkal. Feloszlatni a parlamentet, királlyá koronázni (kit is?) a Duna jegén (ha nincs jég mindenki hozzon hungarocellt, az mégis magyarabbb, mint a jég)
ezzel lényegében minden gond megoldódik, esetleg a jobbikosok megkaphatják az udvaribolond tárcát (bár Semjénnél alkalmasabbat nem látok)
akkor téged is megkérlek, hogy mondj valami alternatívát. amúgy kiráz a hideg attól, amikor valaki azt mondja, hogy ez hiteletelen, de az a másik se különb. Ez nekem túl MDF-es viselkedés
No ez az... Ne lehessen a költségvetéshez hozzányúlni, ne lehessen semmilyen érdemi intézkedést hozni hónapokig... Sünt, de jó nagyot. Oda. Mindegyiknek. Ha Gyorcsány tartja magát a kormányzati elképzelésekhez, akkor az a baj, ha hallgat a közgazdasági szakemberekre, és változtatni akar, akkor meg az a baj... (A többit kitöröltem, nem akarok másod- meg harmadnick-et regisztrálni...)