Igen, én is kezdem megszokni, vagy inkább beletörődni, ami még szarabbá teszi a dolgot.Na mindegy ennél csak jobb lehet, gondolom én, bár szombaton hallottam olyan sztorikat az agglegény létről, hogy komolyan megijedtem.
Apropó szombat:Koncerteztünk Újkígyóson...A koncert előtt fél órával nagyon durván hányingerem lett(pedig egy korty alkoholt sem ittam), már úgy volt, hogy inkább le kéne fújni, mert nem tudok játszani, de végülis mégis felmentünk és lezúztunk kb. 40 percet.Közben durván küzdöttem a hányás ellen, de amint vége lett a koncertnek a belemet is kiokádtam.Így visszagondolva életem egyik legbizarrabb koncertélménye volt.Játszani az amúgysem túl vidám zenénket öklendezve, meg szenvedve.Kívülről biztos úgy tűnk, hogy "jajj, szegény gyerek mennyire átérzi a zenét":-)
Amúgy valami vírusos szart kaptam el ami hányással-hasmenéssel jár, és még ma is tart valamennyire.
Lapossch, csak hogy megnyugtassalak, kísértetien hasonló a szitu nálam is, de már megszoktam:-))) csak a májam bírja egyre kevésbé, tegnapelőtt a Kottán egy órakor kidőltem.
MELLESLEG ÉN IS RÁJÖTTEM VALAMIRE VELED KAPCSOLATBAN!
A LAPPOSKUTYA NÉVVÁLASZTÁS MÖGÖTT IS REJTETT ÉRZELMI TÖLTÉST, TUDAT ALATTI NÖGYÜLÖLETET VÉLTEM FELFEDEZNI:
LAPPOS KUTYA=SZAGOS PUNA
na most jól megkapták a qrvák!
EZ PERSZE ÉRTHETÖ ENNYI "A NÖI NEM ÁLTALI ÁTBASZOTTSÁG" ÉLETÉRZÉSE UTÁN!
ÉS PERSZE HA CSAK A BARÁTI KÖRÖDRE GONDOLSZ, MÁRIS NEM KELL EGYEDÜL ÉREZNED MAGAD.VAN ITT DEFFEKT RENDESEN, JÓL MEG VAGYUNK SPÉKELVE!RÁADÁSUL EZ A PROBLÉMA EZEN A KÖRÖN JÓVAL TÚLMUTAT.
Én tegnap odabasztam rendesen(mostanában feltünően gyakran megteszem, úgyhogy le kéne állni, mert ez rossz nekem).Most meg élni sincs kedvem.Holnap is 5-től melózok, úgyhogy a ma estét passzolom, bakker.
Ja, rájöttem valamire.Hogy mit is jelent a "brekeke" kifejezés.Nézzétek csak meg a 3 e-betűt.Melyik szóban helyezkednek még így el?
Bazmeg, táncsak nem a szeretlek szóban.De igen.Mondjuk lehetne megverlek, megellek, kerekek, gyerekek, heveder, megbeszlek stb. is, de szerintem a mi vonatkozásunkban ez egy tudatalatti lépés lehet a szeretethiány leküzdése érdekében.Ezért brekegünk ennyit.
Geci egy szó amúgy.Életemben 2 szer mondtam ki, de mindkétszer baj volt belőle.Nagy baj.
Na, igaz, hogy szerintem maradandó károsodásokat szereztem, de felénekeltem a lemez felét mára.Holnap vesszük fel az egyik közreműködő vendégünk részeit, aztán egy hét szünet jön(nyaralás miatt).Augusztus első hetében jön a maradék ének, meg a javítgatások, aztán vmikor keverés.
Eléggé súlyos lesz a lemez annyit már most elárulhatok, sőt egyenesen ocsmány lesz.
Csak én vagyok itt ébren, Nyehhhh! Mi a fasz van már? Lapposs? Fácán? Hun vagytok? Én itt faszolom magam, ti meg alszotok? Lapposs kolléga? Legalább te legyé mán ébren! Hukkkkk!
Megnéztem a honlapot és megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok mocskosul randa, de ti is. :))))) A horrorfilmbe illő külsőtöket leszámítva, amitől normális nő (ha van ilyen) sokkot kap, a honlap nem rossz.
Tanksapka rejpngókra azé ne számíccsá! Kellőképpen igényes ahhoz, hoz ne akarjak bebaszni (úgyis ugyanaz a vacak alapon) egy esetleges koncert előtt. Van még valami tőletek valahol? Kíváncsi lettem. ehe-ehe
PRIMUS RULEZ!!!! (most megy a greet the sacred cow)
UI: Azé egy koncertetek után szívesen bebasznék és seggbedugnék sok rajongót. ehe-ehe
Oh, koszonjuk :). Ebben az esetben kideritem, hogy a jovo het szombati bulinkra mennyi beugro es pofatlanul elkezdem reklamozni.
A tobbseg miatt sosem aggodtam, amig nem a bekurasrol, a rockersegrol es a csajozasrol szolnak a dalok egyszeru formaban megfogalmazva, addig nem aggodunk, hogy itthon milliomosok leszunk.
Elég rendesen odabasz a cucc!!!Nekem bejön, mondhatni engem megfogtatok.Az, hogy embereket lehet-e vele fogni meg nagy talány.Tudod, inkább hallgat a többség Foshiányt meg Gyeplyesszijót, mint igényes metal zenéket.
Az otthoni kis fos szaromon elozetest keszitettem jovendo kislemezunkrol... a kerdes az, hogy vallalhato-e, arra a celra, hogy a jovo szombati (23-a) koncertre ezzel embereket fogjunk?
Egy nap a favágó egy a folyó fölé behajló ágat kezdett el levágni. Hirtelen a favágó baltája beleesett a vízbe. A férfi olyan keservesen sírva fakadt, hogy megjelent előtte az Úristen maga. Megkérdi a szegény embert, hogy mi az oka a reménytelenségének? A favágó elmeséli, hogy a baltája beleesett a vízbe. Legnagyobb meglepetésére az úristen belevetette magát a habokba, és feljőve a kezében tartott egy színarany baltát. - Ez volt a te baltád, kérdezte a szegény embert? A favágó azt válaszolta: "Nem." Az úristen visszaugrik a vízbe, és visszatérve kezében tartott egy ezüst baltát. - Ez volt a te baltád, kérdezte a szegény embert? A favágó azt válaszolta: "Nem." - Az úristen visszaugrik a vízbe, és visszatérve kezében tartott egy acél baltát. - Ez volt a te baltád, kérdezte a szegény embert? A favágó azt válaszolta: "Igen." Az úristent mélyen meghatotta szegény ember becsületessége, és neki adta mind a három baltát. A favágó határtalan örömmel tért haza.
Néhány nappal később a folyón csónakázott a favágó és a felesége, mígnem az asszony beleesett a vízbe, és elmerült. A favágó keserves sírására megint megjelent az úristen. Megkérdezte az embert mi az oka a bánatának. A favágó elmesélte, hogy most a felesége esett be a vízbe. Az úristen most is belevetette magát a habokba és hamarosan visszatért, s kezében hozta Jennifer Lopezt. Mikor megkérdezte a favágót, hogy: - Ő volt a te feleséged? az azt válaszolta, hogy "igen." Az isten nagyon mérges lett, és dühösen rátámadt az emberre. A favágó rimánkodva kérlelni kezdte: - Kérlek, bocsásd meg nekem! Mit is válaszolhattam volna? Ha azt válaszolom, hogy "Nem", akkor legközelebb a Catherine Zeta-Jones-szal térsz vissza. És, ha megint azt válaszolom, hogy "Nem", akkor visszatérsz az igazi feleségemmel. Akkor azt válaszoltam volna, hogy "Igen". Erre Te jutalmul, mint az előző alkalommal, nekem ajándékozod mindhárom asszonyt. De én egy szegény ember vagyok, és hogyan is tarthatnék el három asszonyt. Ez volt az egyetlen oka, hogy én a hazugság szégyenét vettem magamra. Ezért mondtam neked elsőre "Igent".
Mi az erkölcsi tanulsága ennek a történetnek? Ha férfiak hazudnak, annak oka mindig teljesen tisztességes, és mindenesetben megmagyarázható.
Nekünk is a keverés drágította meg a végén... amúgy tényleg teljesen elégedettek vagyunk a sráccal. Nagyon komoly cuccai voltak, meg értett is hozzá... persze volt "jó lesz ez így, vazze, elsődemó, meg már amúgy is tele van a tököm", de ez inkább a részünkről hangzott el... mindenesetre majd vmikor ősszel/télen nekigyürkőzünk a másodiknak, kicsit több pénzt és időt fogunk rászánni, aztán jólesz. Persze addig a meglévő két új nóta mellé kéne még vagy három, de ahogy nekilendültünk így nyár elején, menni fog:-)
Par szamos demot jo studioban felvenni nem erdemes. Ebbol a penzbol 3x ki tudsz berelni egy mikrofonparkot + keverovel es harddisc recorderrel, egy ilyen helyen ugy basznak dolgozni vele "Jo lesz igy is"... a mi kis fosul szolo demonk jobban szol sok 50-60 ezres projektnel (persze Parkplatzosoknal nem ;))... pedig az eszkozok nem voltak tul jok.
Annyit senki sem fog dolgozni egy anyaggal, mint te...
Okés majd lehet megérdeklődöm a dolgot, bár mi meg voltunk elégedve a sráccal, akivel dolgoztunk, meg azóta ő is fejleszti a cuccait...
Az idegeinket nekünk is megviselte a dolog, főleg hogy én tetű másnapos voltam (fél ötkor haza, 9-től már zenélés egy másik városban...). Van az egyik nótában egy wahpedálos rész, ott kábé fél percig kell fejben számolni az ütemet, mert ugye semmi sem szól, na annak nekifutottam vagy 9szer, aztán leugattam az énekesünket aki elémállt mutatni az ütemet, puszta jószándékból. Meg is sértődött szegény.