Várom a véleményeket! Na egy ilyen egységes póló, vagy kitűző, mindenkinek olyan színben amilyet szeretne, vagy megy amoccához?? Iceapó? Mit szólsz? módosítási javaslatokat is várok!!
Én is úgy gondolom, hogy ha a kellő bizalom megvan egymás iránt, akkor ki-ki próbál6nánk egy másik motort, annál is inkább, mert ha valaki váltani akar, akkor nincs jobb "tanács" ahhoz, hogy eldöntse, mint egy karika a kiszemelt géppel!!
Köszönöm a tanácsaidat, meg fogom szívlelni őket! Aktívvá azért nem tudtam, hogy kell tenni a linket, mert sosem csoináltam iylet, de legközelebb így lesz!!:-)) A másik az, hogy elnézést kérek, az néhol előfordult, de mikor már a 150. topicba néztem be, már nem igazán éreztem az ujjaoim végét, bár tudom, ezt most nem hoz6om fel mentségként, és igazad van, van akinek nagyon nem jön be a "bekiabálás", bár az, mint írtam is, egy ilyen kis malőrnek tud6ó be, hogy létrejött ez a topic!:-))) Még 1x köszönöm tanácsaidat, és ha még vannak, szívesn fogadom őket, annál is inkább,mert azt tartom, hogy tanulni soha, és senkitől nem szégyen!!:-)))
Köszi, hogy kifejtetted a véleményedet! Sok hozzáfűni valóm nincs, ugyanis én is így látom a dolgokat mint te. Én is köszönök az MZ-től, 350-es Jawásig, sőt a néha integető Simsonos kiscsávóknak is!:-)) Elvégre ők a jövő nagyreményű motoros utánpótlása! Én igazán sajnálni tudom csk azokat a motorosokat akik, ki- vagy inkább bezárják magukat egymás közé, és senkit nem tartanak motorosnak, csak saját magukat, és a saját csapatjukat, ahol kivétel nélkül, szinte nem csak a márka, még a típus is megegyezik. Pedig szerintem jobb egy úgymond "vegyes" csapat. Egy egyszerű guruláson is sok mindent tanul6 egymástól az ember. Pl. szerinte a legjobban az ingadozóknak jó, akiknek már van moccuk, de még nem igazán tudják, melyik stílus is fog nekik bejönni! Itt aztán eszmét cserélhetnének csopperesekkel, túrásokkal, nakedesekkel. Már szerintem ez is nagy segítség lenne, ha másképp nem is, de anyagilag igen. Hogy miért? Mert pl. én is úgy kezdtem újra 20 év kihagyás után. na vagyok 41 éves, mindenki csopperezik ilyen idősen, sőt fiatalabban is, hajrá. Vettem egy csoppert. Nem fikázom, csak annyit írok, nekem nem jött be. Semmi nem volt rajta - szerintem - ott, ahol szerettem volna, pl. a legalapvetőbb a hátsó fékkar és a sebváltókar. Na erről ennyit. Meg végre nem volt valami jó. Vettem egy Kawasaki ER-5-öst. Naked ugye. Ment mint az álom, végre is jó volt, 180 at ment 2 személlyel.Na ugye jött a szélvédelem hiánya. De állandóan feleségemnek kellett hoznia a hátizsákokt, mert ugye pakolni sehová. Na meg max. 100 km-enként megállás, mert már kezdett nagyon kényelmetlen lenni. És most ugye várom a telefont a szalonból, hogy mikor lesz levizsgáztatva a DL. Szóval ezen a hármas cserén jó sok pénzt vezstettem, mert ugye új volt mind a 3. Közel 500 000 Ft-ot buktáztam, mire megtaláltam azt a stílust ami bejön. Erre is jó lenne egy vegyes csapat. Milyen jó lett volna pl. ha kihagyhatom a nakedet. Kevesebbet buktam volna! Abban is egyetértünk, hogy egy jó kis gurulás közben egy kis csevegés egy közös ebéddel összekötve, aztán hazagurulás! Ez nekem is nagyon tetszene! Vagy egy gurulda, aztán egy kis strand, ebéddel, aztán hazagurulda. Na mit szólsz?? Hát ennyi. Talán még túl sokat is írtam!:-)
Na, hogy ontopik is legyek. Ha jövőre gurulunk veletek DL-esekkel tök szívesen kipróbálnám valakinek a DL-ét, majd ha már megvan a kellő bizalom. Merthát legyünk őszinték, én se adnám oda bárkinek a motort.
Én azért mindig szívesen motorozok a Freewindes csapattal, sőt, ha bármilyen nagy böhöm motorom lesz - és megengedik - továbbra is csatlakozni fogok hozzájuk:-) Pedig az Aprilia még csak nem is japán....
Ok. Benne vagyok a kalauzolasban, meg az osszeroffenesben is (leghamarabb tavasszal, mert addig Nemetben vagyok). Ha majd aktualis lesz a tema, megbeszeljuk. Addig is benezek rendszeresen.
Daty, látom megfogadtad Freeman tanácsát és más topikokban is jelezted, hogy megnyitottad a DL fórumot. Ha megengedsz egy tanácsot a következőket vedd figyelembe.
1. Kérj elnézést, hogy reklámozással zavarod meg a másik fórumot. Érdemes jelezni, hogy a téma OFF, azaz nem az adott topikhoz tartozik szigorúan. Már tapasztaltad, hogy nem mindenki szereti ha belekotyognak a fórumába :)
2. Ne csak annyit írj, hogy hali + a link. Írd le, hogy mit találhatnak a linken, kinek érdemes oda ellátogatni.
3. Ne csak a puszta linket írd be. Tedd aktívvá, hogy csak rá kelljen kattintani és egyből a fórumodon találják magukat. Sokan nem akarnak copyzgatni, bemásolni és macerásan eljutni ide. A hozzászólás készítésekor alul, ahol a képeket lehet feltölteni megtalálod azt a kis ablakocskát is ahol aktív linket tudsz készíteni, tehát akár egy szó vagy szóösszetétel is lehet a link pl. új DL fórum.
Szasz! Jól látod a megosztottságot, amúgy már nagyon régen elkezdődött és sajnos ennek is általában a pénz az oka, mi magyarok sajnos anyagiasak vagyunk, persze van kivétel minden társadalmi helyzteben, de sajnos a pénzesek többsége igenis lenézi a csóró motorost! Nem tudom, de én a TZ-seknek is szoktam integetni, viszont a Speed kategóriában már nem nagyon találok viszonzásra, na meg néhány chopperes is mekkora tahó, ódákat tudnék erről zengeni, na mindegy szóval a megosztottság már régóta tart, de mostanában már nem nagyon érdekel, mert van nekem éppen elég motoros barátom ahhoz hogy ezt a negatív tényezőt elfojtsák bennem! Más. Ami az elmúlt 1-2 évben beidult a motorosok között ebbe az országba, az nagyon pozitív, rengeteg klub alakult, összejárunk, közös túrákat szervezünk, találkozókat, amikre elhívjuk a társklubbokat, úgy veszem észre hogy nagyon hasonlóak a gondolataink, és nem nagy dolgokra kell itt gondolni, már tényleg egy közös motorozás is hatalmas élmény tud lenni, vagy egy közös vacsora vagy akármi, mert mi egyszerű emberek vagyunk, nekünk elég ennyi, a rohanó világ mindennapjaiból ilyenkor végre kitudunk lépni, nekem ez a fontos, ilyen emberek között szeretem eltölteni a szabadidőmet! Ha valaki nem így gondolja ezt, attól bocs, de feldobtam most a lasztit, az írja meg hogy mit gondo vagy ő hogy gondolja ezt at egészetl!;) Na jó többet nem írok, mert sose lesz vége, sajnos rohanok melózni, de már az is szerencse hogy ráértem ezt most leírni! Na Cioa! Ice
Örülök, hogy benéztél! Igen megalakultunk, köszönet Bikernek, de komolyan!!!:-)) Igen, jelezték már, hogy kicsit cifra, de nézd meg a következőt, hátha az bejön!:-)) Ja, és nézz be máskor is!!!
Na végre egy ismerős, a Hungaroring mellől!:-)) Lehet, hogy ciki, de még sosem voltam ott!:-(( Remélem körbekalauzolsz majd!! Csak nem kövesdi a barátnőd, hogy minden 7végén lent vagy??:-)) Bocs, nem akarok személyeskedni!!
Köszi, és örülök, hogy benéztél! Biztos vagyok benne, hogy jól ki fogunk jönni!! Tudod az az igazság, hogy sajnos egyre jobban érzem azt, hogy kezd megosztottá vállni a motoros társadalom is, úgy, mint az ország!!:-(( FIDESZ kontra MSZP. Mindegy, nem politizálok! Csak példának írtam. Eszébe sem jut a motorosoknak, hogy együtt guruljanak más márkájú típusú motorossal. Ezt cikinek tartom! Nem ebben van a lényeg, hanem a jó csapatszellemben! Szerintem! Hiába vannak ugyan olyan moccal 20-an, ha nincs csapatszellem, összetartás!! És hiába van 10 féle vas egy 20 fős csapatban, ha jól kijönnek, és jól érzik magukat egymás társaságában!! Én ezen szellemben gondolkodok!
Grat a fórumhoz, remélem átvészeli a telet. Jövőre mehetünk közös gurulásokra. A Freewindesekben kellemes meglepetés volt, hogy hasonló gondolkodású emberekre találtam. Azt hiszem ez nem annyira a Freewindtől, mint inkább a túraendúró kategóriától van. Itt is érvényesül az "amilyen a kutya olyan a gazdája és fordítva" megfigyelés. Egy szó mint száz remélem, hogy jól kijön majd egymással a két csapat.
Van egy barátom, aki motorbalesete miatt sajna már nem tud többé motorra ülni, de ha minden igaz, elvállalja, hogy csinál nekünk egy honlapot !!!!!!!!!!! Igaz, hogy egyenlőre csak képet tudunk majd feltölteni magunkról, meg írni néhány sort, de legalább a törzsgárda, ha máshogy nem is, de képről már fogja ismerni egymást!:-))
Örülök, hogy te is idetaláltál!!:-)) Én is biztos vagyok benne, annál is inkább, mert mint láttad, van már egri moccos is a kis csapatunkben!:-)) És sajna, hogy jön a tél, de rá se fütty, egyszer a tavasz is eljön! Gondold el, én hogy várom, mikor ha minden igaz, szűk 2 hét múlva hozom haza a zsír új vasat a szalonból!! Trélerrel!:-((((
Egyetértünk, csak azért mert van egy jó fej ismerősünk, és mert neki nem DL-je van, nagy veszteség lenne kizárni ! Szerintem! De mint látom, szerinted is!:-)) Ennek örülök!