Hűha! Mi történt mióta utoljára jártam itt? Mindenki csak úgy ontja? Danczer, ses, Doki, Anibell, Piszénpisze és végre CSABEE (akire érdemes volt várni). Igazán lenyűgöző sorozatok.
De nem szeretném kihagyni FASIRT negysorosát sem, ami majdnem könnyeket csalt a szemembe.
Háromszoros GRAT mindenkinek!
A katapult, pata kult már rég itt keringett az én fejemben is, de egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni. Köszönöm, hogy ezt a terhet levetted a vállamról!:)
Muszáj vagyok többet írni, hogy az „öregek” által benyújtott számla után maradjon valamicske saját is:)
1. Érzékeny gyomrú kínai turista:
Meghajtja a vörös birs Leet,
Így kultiválja a bőrös virslit.
2. A várkapitány eligazítást tart az ostrom előtt:
Ó a kazamata?
Oltalmazza Kata!
3. A fejér megyei településen még dívik a kannibalizmus, mellyel az örömlányok szolgáltatásait igénybe vevőket büntetik és erről a Szerencsejáték Rt. új kirendeltségének átadása után sem feledkeznek meg:
Avatta a Lottózót Etyek,
Majd egy lotyózót ettek.
4. Az első homoszexuális élményről:
Mikor először farba vájt,
Nem jöttem zavarba, fájt
5. Nincs elég fekvőhely:
Kevés a laticel,
Küldd a Lacit el!
6. Űrhajósok zavarban:
Az ott egy holdbázis!
Bár lehet kobold ház is.
7. Fegyveremre támaszkodva azon gondolkodom, miként kerülhetett ide ez a holland gyarmatosítók által kitenyésztett állatfaj:
Merengek a furkósboton,
Mit keres egy búr kos Fóton.
8. Az egykori médiacég székházának éjjeliőre unaloműzőként onanizálni készül, de a ifjúság egészséges lelki fejlődését nem téveszti szem elől és ezért ezen szándékáról tájékoztatja az egyik környékbeli fiatalt, aki előszeretettel kukucskál be az épületbe éjjelenként:
Ma éjszaka gyíkot verek,
Kerüld el a VICO-t gyerek!
9. A szigetország fakírképzőjében nagy figyelmet fordítanak a szép írásra:
Mi ez az irkafirka,
Te ír fakírka?
10. A hírhedt pénzintézet egyik fiókjában támadás érte az ismert humoristát:
Kedves kollégák!
Szomorú hírem van számotokra.
Nehéz, komoly stresszel teli héten vagyok túl, és ismét sűrűbben szándékozom jelentkezni. Örömmel látom, hogy ti nem lazsáltatok. Félelmetes a felhozatal az utóbbi időben. Danczer "néptelen kép-ét" én is látom magam előtt. Csodálatos alkotás. Most, hogy túlestem a nehéz héten, ma délelőtt, kis tavaszi kert ásás közben beindult az agyam. Agymenésem eredményét megosztom veletek.
Hogy egyik kedvenc klasszikusomat, DR. YES-t idézzem: " Mert megérdemlitek!"
Először néhány kishibás, kedvezményes áron :)
A biztonság kedvéért én is beszámozom őket a'la YES
1.) A kaukázusi fiatalember csak vadászattal tudja kenyerét megkeresni: Cserkesz legény,
Cserkel szegény.
2.) Nem csak az elméletet ismeri, de gyakorolja is a mesterségét: Nem csak fejben hord ideát,
Nevel és ad orchideát.
3.) Romantipikus eset: Szeret őrült szenvedéllyel,
Meg is küzd minden veszéllyel.
4.) Bár nemileg eltévelyedett, de írjuk javára, hogy imádja az egykori nyugati határfolyót: Igaz az, hogy fajtalan,
De mégis csak Lajta fan.
5.) A nagy aszály következménye: A nap mindent kiszárított
Néhány kóró, szikár itt ott.
6.) Szerencsétlen hajléktalanok között is akad olyan akinek jobban megy: Alszanak a sikátorban,
Akad olyan, ki sátorban.
7.) Most kihagynám a rituális szabályoknak megfelelő ételeket, ellenben innék valamit: Hagyjuk most a sor kósert!
Inkább innék korsó sert.
(Ez most nagyon igaz. A kert ásásán kívül ma bicikliztem is több mint 40 km-t):-))
Akkor néhány szabályosat is:
8.) Mindenképpen meg kell mondanom neki, ez a recept bizony nincs kitöltve: Közölnöm kell vele, tény.
Ez bizony nem tele vény.
9.) Vásárolja a lóverseny újságot, de azért a saját feje után fogad: Veszi a Turfot,
Teszi a Wurfot.
10.) Egyéni tehenészeti módszer Marokkóban A tehene fezben, melyet
Aztán mezben fejet.
11.) A hirtelen gazdasági megszorítások úgy hatottak rá, mintha egy felbokrétázott mini tömörítő henger ment volna rajta végig: A váratlan Bokros csomag,
Hengerel, mint csokros BOMAG.
Mindenkit üdvözöl a remélem nem nagyon Lopós- loncsos.
ja kérem! én elkötelezett zsugás vagyok, és Te...? :))
a barátaim nem serénkednek kitűzni a kártyázás időpontját, egyetlen vígaszom a folyó mentén nőtt virág sehogy nem akar összejönni egy parti ulti
de legalább tavaszt hirdet egy parti tuli