Keresés

Részletes keresés

orfni Creative Commons License 2005.01.12 0 0 309
orfni Creative Commons License 2005.01.12 0 0 308
Még egy próbálkozás
orfni Creative Commons License 2005.01.12 0 0 307

Sziasztok!

Felteszek egy képet Andromedus kisfiáról, aki a világ legtündéribb kisbabája.

Üdv. Orfni (egy nagyon boldog apa)

alfatau Creative Commons License 2005.01.12 0 0 306

Szia! Nagyon tetszik a kép! Törpeuszi? Nekünk is van hasonló színű, de ő középuszi kislány:

ilyen volt, mikor elhoztuk.... ill. most (a jobb oldali kutyus) Ő február 24-én lesz egy éves! Nagyon játékos, kajla kiskutya.

Előzmény: neoja (304)
mopisz Creative Commons License 2005.01.12 0 0 305

Sziasztok!

Az álnév azért van, mert hamarabb találtam rá a mopszos topicra.

De egy  fehér óriás is van a háznál. Mármint uszi. :)

Örülök, hogy uszisokat is találtam.

neoja Creative Commons License 2005.01.12 0 0 304

ÉN is felteszem a kutyusom ilyen volt- ilyen lett képét!

Kislány, Pogi névre hallgat, és áprilisban lesz 1 éves!

alfatau Creative Commons License 2005.01.11 0 0 303
Szia! A kutyus reakciója teljesen "normális" uszkáros reakció! Én a 7 kilót nem találom kevésnek, nálunk 6-8 kg között vannak a középuszik. Persze a nagyságától és a csontozatától is függ. Az a baj, hogy ilyenkor mi gazdik aggódunk és hajlamosak vagyunk elkényeztetni szegény "éhező"ket. Pedig egy kis koplalás nem árt nekik :)) Sajna mi is hasonló cipőben járunk.
Előzmény: stefiadri (302)
stefiadri Creative Commons License 2005.01.11 0 0 302

Sziasztok!

A mi Zeuszkánkat (közép uszi kan) rettentően megviselte az ünnepek alatti durrogtatás. Napokig nem evett, a végén úgy volt hajlandó pár falatot bemajszolni, hogy a lakás legvédettebb sarkába vittem, és akkor is csak addig evett míg ott álltam mellette. Ez normális reakció ilyenkor?

Szerintem fogyott is, most 7 kiló, nagyon soványnak találom. Hány kiló körül van az ideális súlya?

Mivel kellene etetnem hogy egy kicsit összeszedje magát? A száraz tápot nem hajlandó megenni.

alfatau Creative Commons License 2005.01.09 0 0 301

Kedves Andromedus!  Szívből gratulálok a picihez.

Jó egészséget mindkettőtöknek!

Rebelx Creative Commons License 2005.01.09 0 0 300

Koszi Alfatau. Nem egy bulldog fajtak a tieid sem...

Andromedusnak pedig gratula. Nolj nagyra kisoreg! :)

Előzmény: alfatau (298)
alfatau Creative Commons License 2005.01.07 0 0 298
Szia! Jót nevettem a hozzászólásodon:)) Nem vagy egyedül! Az uszik tényleg nagyon finnyás jószágok. Néha úgy kell beléjük imádkozni a kaját. És néha, még mintha ki is nevetnének bennünket, gazdákat, hogy idegeljük magunk. Az utóbbi időben felvették azt a szokást, hogy csak kézből és falatonként akarnak enni (vagy még úgy sem). Jó bolondot csinálnak szegény gazdikból:)) Nálunk a főtthús és a pogácsa a menő mostanában. Mint a gyerekek!
Előzmény: Rebelx (297)
Rebelx Creative Commons License 2005.01.07 0 0 297

Mindenki!

A ti uszitok is valogatos-alig eszem valamit-ez most nem kell tipus?
:)

Megorulunk, mert kutyakaja semmi, csirke rizzsel meg mindennap kisse egyhangu lenne, de azt szeretne a kis luke.

Ja es a panirt leszedi a rantotthusrol. :)

Rebelx

Andromedus Creative Commons License 2005.01.03 0 0 296

Sziasztok!

Sehol senki??

Kipróbáltam, hogy a felmosóvízbe nem teszek fertőtlenítőszert, vettem citrom illatú felmosószert, hátha nem pisilne be a kiskutty.

Sajnos nem vált be, ugyanúgy odapisil, mint eddig...

Andromedus Creative Commons License 2005.01.01 0 0 295

Sziasztok!

Boldog új évet minden uszisnak és egyéb kutyatulajdonosnak!

alfatau Creative Commons License 2004.12.31 0 0 294

B U É K minden kedves uszkárosnak! (Ünnepeltek? Semmi mozgás a lapon.)

Andromedus Creative Commons License 2004.12.24 0 0 293

Sziasztok Uszisok!

Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Andromedus, Orfni

Öcsi, Ini

alfatau Creative Commons License 2004.12.24 0 0 292
alfatau Creative Commons License 2004.12.23 0 0 290
Szia! Nagyon tetszik a kutyusod, tényleg én is plüsnek néztem :)) Sajna én is megfigyeltem a toy kanok eme "jó" tulajdonságát! Ingerlékeny, minden felizgatja, ugat, acsarkodik. Támadni nem mer, mert annál jobban van fegyelmezve, de a többi stimmel (enyém 5 éves). Én is arra gyanakszom, hogy ez már a "törpítés" átka. Nálunk a jutalomfalattal nevelés jön be (agilityzünk is). Nagyon apró pl. sajt, vagy más kedvenc falat, és, ha szót fogad, megkapja. Előbb-utóbb megtanulja a dolgokat, még elég fiatal.
Előzmény: Rebelx (275)
Rebelx Creative Commons License 2004.12.23 0 0 289
Mindenkinek boldog karacsonyt kivanok, sok-sok veloscsonttal. :)
Andromedus Creative Commons License 2004.12.22 0 0 288

Látom, csend van tegnap óta, de azért felteszek egy képet az én majmaimról :)

Ma készült, sajnos nem túl jó, mert az istennek se fogadtak szót, nem akartak fényképezkedni.

Öcsi és Inez
Andromedus Creative Commons License 2004.12.21 0 0 287

:DDD

Nekem a 2 uszim is bőven elég a cirkuszhoz!!

A kicsinek van egy gumicsirkéje (mint az RTL-s reklámban), azt vadul őrzi, hurcolja ő is, hálistennek nincs benne síp.

Az óriásnak is vettünk egy nagyot, de neki valamiért nem kell, mondanom sem kell, hogy a kicsi elmarelta azt is, de nem bír vele, mert nagy :))

Előzmény: Rebelx (286)
Rebelx Creative Commons License 2004.12.21 0 0 286

A kacsa az ove, ha megfogja erosebben, akkor hapog, mint allat, valami elemes marhasag van a hasaban. A legjobb, mikor kezdodik a Tenyek, a kutya meg fel-ala, a kacsa hapog, mint diszno... Kesz bolondokhaza. :)

Mit lehet csinalni 11 uszival? Cirkuszt. :)

Andromedus Creative Commons License 2004.12.21 0 0 285

Nagyon édi!

Olyan mint az én kis törpincsem, úgy megsimizné, megpuszilgatná az ember. A kis "áspiskígyó" meg... :))) Gyúrd meg jól helyettem is :) A kacsa az övé v. csak a kép kedvéért van ott?

Spillo:

Örülök, hogy tetszett a lap! Mail-t megkaptam, hamarosan jelentkezem.

Holnap ha törik, ha szakad mindenképp lefényképezzük Öcsit! Már úgy szégyellem, hogy mindig ígérem, aztán soha nem teszek fel képet róla. De nem nagyon engedi a fényképezést (???), múltkor csináltam róla kettőt, de azon behúzta fülét-farkát, nem az igazi. Pedig már olyan jól néz ki!

Előzmény: Rebelx (280)
Rebelx Creative Commons License 2004.12.21 0 0 284

Koszi Tibbe!

Nem volt konnyu lefotozni a kis orokmozgo ordogot...

Előzmény: Tibbe (283)
Tibbe Creative Commons License 2004.12.20 0 0 283
Elso nap az iskolaban

Nagyításhoz kattintson a fotóra
Előzmény: Rebelx (280)
Rebelx Creative Commons License 2004.12.20 0 0 281
Koszi Spillo, mail az elment.
Rebelx Creative Commons License 2004.12.20 0 0 280

Ize... Nem todom hogy kell a kepet felrakni, itt egy link:

http://www.fotohaz.hu/fotoarena/showphoto.php/photo/72803/password//sort/1/cat/500/page/1

A kis hulye.

Előzmény: Rebelx (279)
Rebelx Creative Commons License 2004.12.20 0 0 279

Koszi Andromedus! Most kikapott, remelem meg nem tul keso nevelni, eddig elegge elkapattuk...

Egyebirant itten van Jeremy:

Előzmény: Andromedus (276)
Andromedus Creative Commons License 2004.12.20 0 0 276

Szia!

Hát ez fogas kérdés....

Az én kisuszim (törpe) is harapós és elég öntörvényű... Ha visszaolvasod a topikot, próbáld meg Spillo tanácsait, amiket nekem írt.

Szóval az lehet nálatok is a gond szerintem, mint nálunk, hogy mindent ráhagytunk, amikor kölyök volt és azt hiszi, hogy neki mindent lehet. De talán nálatok még nem késő helyrehozni a dolgokat, hiszen a te kutyusod még csak 15 hónapos, viszont az enyém már lassan 10 éves lesz.

Amúgy nem valószínű, hogy fája a tappancsa, mert azt látnád rajta, meg szerintem nyüszögne is ha véletlenül megnyomjátok a fájdalmas részt.

Előzmény: Rebelx (275)
Rebelx Creative Commons License 2004.12.20 0 0 275

Sziasztok!

Bocs, hogy igy ismeretlenul bekiabalok, de mar nemtom mit csinaljak a 15 honapos toy fiu uszkarommal.
A sztori diohelyban: Mar kolyokkoraban jelentkezett rajta egyfajta agrsszio, ami a masik kutyakkal, gazdajukkal, idegenekkel szemben nyilvanult meg. Eleinte morgott. Aztan szerintem felelme miatt manapsag mar kapkod a kezek utan, ha simogatni akarjak. 
Es ezelott kb 20 perce harapta meg a menyasszonyomat. Gyere be! morgas. gyere be! morgas... megfogta, hogy behozza az erkelyrol, es mar habzo szajjal vergodott. Grabancfogas-razas es utana hamm.
Engem soha nem mert, neha morgott, de lekiabaltam, buntetesbol bezartam a kisszobaba... Ilyenek. Soha nem bantottuk,, mindketten imadjuk. Csak ami sok az sok.
Szoval Ti GURUK adjatok tanacsot. Lehet, hogy van valami fiziai fajdalma, mert kiskoraban terdkalacs-kopast mondott az orvos, csak azota egyszer sem lattam, hogy fajna a laba, de ez is elkepzelheto. Mert ugye akkor alacsonyabb az ingerkuszobe... Vagy egyszeruen elkenyeztettuk? Nem kellene kemenyebben fogni? Ul, fexik, kezenall, ilyesmi.
Elore is koszi mindenkinek.

Rebelx

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!