vurugya (2589)
Primitív népek életét tanulmányozó kutatócsoport lólábra hasonlító dolgokat lát a folyóban, amiből először arra következtettek, hogy e vidéken istenként tisztelik a ló végtagjait, később azonban kiderült, hogy egy repülőgép-szerencsétlenség során vízbe esett alkatrész volt, amit láttak Hát mégsem volt pata-kultusz ott,
a vízen csak katapult úszott.
danczer,
Holt-tenger és fakabát már foglalt (ez utóbbit, ha jól emléxem, már én is újrafelftem vkitől).
a patakultusz nagyon ismerős, FASIRT, nem tod véletlenül, hogy volt már?
CSABEE, köszi a 14-et!
Csupán kis szépséghiba, hogy van pár adaptációd tőlem (a többiekéire általában nem angyon emléxem, túl jók, hogy elbírja az übermenshxc-tudatom :))), jelesül a már említett husky-s, a tej Helen-es és a kegyetlen-es (legalábbis asszem).
amúgy nem mondhatjátopk, hogy nem voltam rendes, eglész hétvégén nem voltam on, hogy kicsit élhessetek, de mostitt vagyok, és vadászok ezerrel az újrafelfekre :)))
GroundZero (1831)
Unom már asszony, hogy a szánhúzó kutyád állandóan az én fekhelyemen tesped! Az ágyamnak a husky van felén,
Tudod, ezzel a fasz kivan, Helén!
Munkahelyi pletyka Tudod, akire a fejes hajt: a
titkárnő, az a helyes fajta!
Nem tervezett elemek a jétáncpáros kűrjében Esik orral, kel farral -
felsegítem felkarral...
Ágyjelenet Mitológiában Hogyan kerül Pánra
foszló tollú párna?
Elveszett gyerek Nagy Lászlóné hitehagyott,
de kiabál: "Évi, te vagy ott?"
ezt make me smile-nak, aki érteni fogja, a feldög 21864-ért:
Meleg a július a hevesi fürdőben! Gyorsan telt a nyár Szalókon,
mulattunk a szárnyalókon.
Az egykori költő viszont háborús tartalékos tisztként "csak egy éjszakára" sem tűrte az alternatív hajlamokat a legénység körében Ha meredő csövet lát,
azonnal lövet Csáth!
Hűha! Mi történt mióta utoljára jártam itt? Mindenki csak úgy ontja? Danczer, ses, Doki, Anibell, Piszénpisze és végre CSABEE (akire érdemes volt várni). Igazán lenyűgöző sorozatok.
De nem szeretném kihagyni FASIRT negysorosát sem, ami majdnem könnyeket csalt a szemembe.
Háromszoros GRAT mindenkinek!
A katapult, pata kult már rég itt keringett az én fejemben is, de egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni. Köszönöm, hogy ezt a terhet levetted a vállamról!:)