Keresés

Részletes keresés

CSabesz Creative Commons License 2006.08.21 0 0 3050

Csak nem lesz két új légiósotok???

:-))

( kis-Dombóvár)  :-))

norris21 Creative Commons License 2006.08.21 0 0 3049
Jutottál valamire?
Előzmény: Elvi Szinger (3048)
Elvi Szinger Creative Commons License 2006.08.21 0 0 3048
Mosjöttem vissza szabiról. Infógyűjtés következik
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.08.21 0 0 3047
Szabin voltam, minden szempontból
Előzmény: Lecso11 (3040)
Simi23 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 3046
Már el sem merek aludni:))
Előzmény: Lecso11 (3045)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 3045
Köszönöm szépen, megkaptam! Hálám örökké üldözni fog - rettegj :-))
Előzmény: Simi23 (3044)
Simi23 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 3044
Küldtem neked mailt! Örülni fogsz neki!:-)
Előzmény: Lecso11 (3041)
Simi23 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 3043
Én meg bizony elolvastam!:))
Előzmény: norris21 (3042)
norris21 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 3042
Küldtem üzenetet iwiwen, bizony! :)
Előzmény: Lecso11 (3041)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 3041
Mármint nem ők lesznek az új légiósok reméljük :-)))
Tőletek hírekre vagyunk éhesek :-)
Előzmény: Lecso11 (3040)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 3040
Van valakinek bármilyen közölhető infója az új légiósokról?
Elvi Szinger? Wagner Lopez? vanekúr?
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.13 0 0 3039
Szóval helyesen... :
Magyarország-Belgium 78-91...
Előzmény: Lecso11 (3038)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.13 0 0 3038
Magyarország-Belgium 91-78. 2x hosszabbítás után...
Vojvoda 8 pont, 15 lepattanó.
Előzmény: Lecso11 (3037)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.12 0 0 3037
A harmadik meccsen 72-61-re lemostuk Luxemburgot.
Vojvoda ezúttal 10/6 pont, 10 lepattanó.

Holnap az utolsó csoportmeccsen Belgium következik.
Előzmény: Pacey (3032)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.12 0 0 3036
Konare a ciprusi élvonalbeli Omonia Nicosia-hoz igazolt, ahol a MAFC-ból érkező U20-as válogatott Faragó Péter lesz a csapattársa.
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.12 0 0 3035
Üdv újra!
Hát igen, úgy tűnik idén (is) a légósokon múlhat majd a szezonunk. Phillips látatlanban jó igazolásnak tűni, ha a másik kettő is jó lesz, akkor reménykedhetünk!
Előzmény: Tibcsy001 (3034)
Tibcsy001 Creative Commons License 2006.08.12 0 0 3034
Üdv mindenkinek (újra vagyok :-) ) A légiósoktól függünk majd idén, a jelenlegi keret engem nem győz meg igazán de talán Báne képes lesz csapatot alkotni! A bajnoki rajt még messze :-( de remélem addigra jó kis csapatunk lesz :-) ! Hajrá KAPOSVÁR!
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.12 0 0 3033
Közel a megállapodás az amerikaiakkal
Kaposvár, augusztus 11. Az angol Sullivan Phillips jövő kedden kapcsolódik be a somogyiak felkészülésébe, melyet Dzunics Braniszlav edző vezet

Ha minden a tervek szerint alakul, hamarosan újabb két igazolásról számolhatunk be a kaposváriakkal kapcsolatban. Amint azt Kovács László, a KKK ügyvezető-igazgatója honlapunknak elmondta, közel a megállapodás két amerikai kosarassal.
Egy másik légiós, az angol Sullivan Phillips jövő kedden csatlakozik a kerethez, amely Dzunics Braniszlav (képünkön) irányításával már öt napja készül a következő idényre.
A kaposváriak jelenlegi kerete: Szőke Balázs, Hendlein Roland, Kiss Kornél, Csirke Ferenc, Orosz László, Dávid Gergely, Sullivan Phillips, Filipovics Gordan.

www.kosarinfo.com
Pacey Creative Commons License 2006.08.11 0 0 3032
Azóta a csehektől is kiszoptunk...92-65

Vojvoda: 26 pont, 7 lepattanó, 4 assziszt

BRAVÓ!
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.11 0 0 3031
U16-os B-divíziós EB:
Magyarország - Bulgária 62-81
Vojvoda Dávid 17/6 pont, 9 lepattanó, 4 labdaszerzés
Simi23 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3030
Nekem egyáltalán nem jó a szombat délután. Másik napokon jelenleg bármikor jó!
Előzmény: _Adri_ (3018)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3029
Azt nem tudok sajnos én sem :-(
Előzmény: norris21 (3028)
norris21 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3028
Ezt ismerem, de valamivel bővebbre gondoltam, nem csak név + szül. dátum.
Előzmény: Lecso11 (3027)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3027
http://ferfikosar.hu/news/?id=13921
Itt vannak a keretek, de csak a születési idejük található meg a nevek mellett.

A kaposkosar-on egyébként fent szokott lenni a juniorcsapatunk névsora emlékeim szerint, ha meglesz az idei akkor gondolom most is ott lesz!
Előzmény: norris21 (3026)
norris21 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3026
Lecsó! Van valahol a neten rendes adatbank a magyar ifijátékosokról? Vagy konkrétan a kaposváriakról?
Előzmény: Lecso11 (3024)
norris21 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3025
Hát ja. Hiányozni fog a pályáról, az biztos. Mindenki szerette a játéka, a hozzáállása, a hűsége és persze nem utolsósorban a vagánysága miatt. Számomra ezek mind nagyon fontos tényezők egy játékosnál. Szerettük, na. :)

Remélem tényleg marad a csapat körül és nem tűnik el majd teljesen.

SZÉP VOLT BOBO,
KÖSZÖNJÜK BOBO,
ÜSD KI BOBO!
Előzmény: Lecso11 (3023)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3024
Nekem sajnos ma nem jó, mert Pécsen vagyok holnap d.e.-ig...
Amúgy nekem minden időpont jó, akár szombat is, az a két óra kivételével!
Előzmény: norris21 (3020)
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3023
Visszavonul a kosaras

Nagy valószínûséggel befejezi fölöttébb sikeres kosaras pályafutását Varga Roland. Az irányítóként és a kettes poszton egyaránt jó teljesítményre képes, megbízható játékos úgy tûnik, kicsit megcsömörlött a magyarországi viszonyoktól...

A legutóbb Pécsett szereplõ játékos érdelõdésünkre elmondta, elege lett abból, hogy a magyar bajnokságban nem ritkán gyenge, vagy középszerû légiósok veszik le a helyet a hazai kosarasok elõl. Az is "frusztrálttá" tette, hogy a pénzek, a fizetések bizony az utóbbi idõszakban elég gyakran "csúsztak, azaz késéssel érkeztek.

Hozzátette: a közelmúltban sérült is volt, a lába már nem az igazi, nem a régi, de ettõl még úgy érzi, tudna játszani...

Varga Roland pályafutása során négy bajnoki címet szerzett - kettõt az Albacomp és kettõt a Kaposvár színeiben - és három Magyar Kupa gyõzelemnek - kétszer az Albacomppal, egyszer a Kaposvárral nyert - volt aktív részese. A jövõjével kapcsolatban annyit mondott, nem kizárt, hogy nem szakad el teljesen a sportágtól, de pontosan még nem tudja, mihez kezd!

BL

Ferfikosar.hu - 2006-08-09

Kissé elkeserítő a dolog... :-((
Bár Bobó már 2001-ben, az 1. bajnoki cím után azt nyilatkozta, hogy legkésőbb 30 éves korában abbahagyja a játékot, mert nem tartja valószínűnek, hogy "Filipovicsi korban" ő még játsszon, és, hogy nem véletlenül végezte el az egyetemet sem...
Mindenesetre remélem a csapat körül marad!
Lecso11 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3022
Ez a játék nem gyerekjáték
KOSÁRLABDA NB I/A Megkezdődött a Kaposvári KK felkészülése
Kaposvár

Hétfőn megkezdte a felkészülést az előtte álló NB I/A-csoportos bajnoki évadra a Kaposvári KK együttese. A csapat alapcélja a legjobb nyolc közé kerülés.

A Városi Sportcsarnok tanácstermében gyülekeztek hétfő reggel a Kaposvári KK vezetői játékosai. A gárda összetétele természetesen jelentős mértékben változott. A teremben Szőke Balázs és Filipovics Gordan képviselte az állandóságot. A fiatalok közül pedig Kiss Kornél és Kasza Dániel (akik egyaránt négy évre szóló megállapodást kötnek a kaposváriakkal) kaptak "behívót". Mivel a szintén ifista - ám már a felnőtt keretnél is számításba vett - Vojvoda Dávid augusztus 18-ig a korosztályos válogatottnál kapott szerepet Márkus Tamás kapott lehetőséget a segítségre. Szintén hiányzott Hendlein Roland, aki a felnőtt válogatott észtországi túráján vett részt és az Európa-bajnoki selejtezős mérkőzésekre készül a nemzeti együttesben. A távozók között említhetjük a légiósokat. A litván Kestutis Marciulionis az Albacompba szerződött, Ledon Green a hírek szerint Hódmezővásárhelyre tart. Brahima Konare, Erron Maxey, Marco Alexander Sanders pedig vissztért hazájába. A magyar játékosok közül Trepák Zoltán Nyíregyházára, Tömösváry Máté Dombóvárra igazolt át. Gráczer Zsolt is távozik, ám ő jelenleg még csapat nélküli. Mint arról már lapunkban korábban beszámoltunk a Kaposvári KK szakmai munkáját továbbra is Dzunics Braniszlav vezetőedző irányítja és eddig négy kosárlabdázót jegyezhettünk fel érkezőként. Közülük hárman már ott is voltak az első összejövetelen. A visszatérő Orosz László két esztendőt kosarazott már a kaposvári együttesben, 2000-ben búcsúzott a somogyi megyeszékhelytől. Az őspécsinek tekinthető Csirke Ferenc két évre szóló megállapodást kötött, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy bizonyítsa, korai volt leírni őt. A harmadik magyar érkező Dávid Gergely az Albacomp nevelése. Székesfehérvárról Szolnokra, majd Dombóvárra vezetett eddig az útja. A fiatal erőcsatárra szintén két évig számíthat új egyesülete. Szintén új érkező az angol irányító Phillips Sullivan, aki egy esztendőre írt alá a somogyi együtteshez. A légiós a tervek szerint a jövő hét közepén már csatlakozik új együtteséhez. A gárda alapcélja a biztos legjobb nyolc közé kerülés - fogalmazta meg az alapvető célt Kovács László, a Kaposvári KK ügyvezető elnöke. - A gárda játékosállományának kialakítása jelenleg is zajlik, ezért a végső célkitűzést ennek ismeretében fogalmazzuk meg. Még két külföldi kosárlabdázó érkezése várható. Folyamatosan tárgyalunk a kiszemelt játékosokkal, ám konkrét szerződésekről még nem tudok beszámolni. A kosárlabda-csapat első összejövetelén jelen volt Szita Károly, Kaposvár polgármestere is, aki az utóbbi években megszokott lelkes, csupaszív játékot fogalmazta meg elvárásként az együttes felé. Előbb az újonnan érkezőket köszöntötte, majd a régiek hűségét emelte ki. Egyben biztosította a jelenlévőket, hogy a városi közgyűlés kiemelt támogatásként 36 millió forintos alaptámogatást nyújt a 2006/2007-es bajnokságra. A polgármester kiemelte, hogy a kétszeres bajnok, Magyar kupa-győztes együttes jelenleg egy folyamat elején tart, ám a megfelelő alapok létrehozásával (ennek elemei a több évre kötött megállapodások) újra egy sikeres időszak következhet. - A felkészülés elején vegyesen lesznek fizikai fejlesztő- és kosárlabdával kapcsolatos feladatok is - vázolta a következő két hét programját Dzunics Braniszlav. - A terem mellett az atlétikai pályán is gyakran edz majd a csapat. A célunk az, hogy olyan csapatot kovácsoljunk a bajnoki rajtra, hogy bárki ellen bátran mehessünk ki a pályára. Túlnyomó részben napi két tréninggel kezdünk és az első vasárnap is lesz edzés. Ez a játék nem gyerekjáték - zárta szavait, amolyan "magyarázatként" a vezetőedző, aki közismerten maximalista, ha szeretett sportágáról van szó. A csapat szakmai munkájában nagyobb szerepet kap Fekete Ádám, aki a juniorgárda irányítása mellett a felnőtteknél lesz másodedző. Az együttes mellett továbbra is a jól megszokott stáb segédkezik. Horváth Tamás masszőr bizonyára igen elfoglalt lesz a következő hetekben és Nagy Imre technikai-vezető sem panaszkodik majd unalmas munkanapokra.

Előkészületi találkozókon hangolnak
Eddig két felkészülési torna időpontja tekinthető véglegesnek. A szokásos kaposvári kupa szeptember 22-23-án lesz, míg a zalaegerszegi Göcsej kupán szeptember 28 és október 1 között lép pályára a Kaposvári KK. Előbbi három, utóbbi pedig minimum négy találkozót jelent. A hagyományosnak mondható losonci torna rendezése egyelőre még bizonytalan. Az október 12-i bajnoki rajtig pedig több előkészületi összecsapás is lesz.

www.somogyihirlap.hu
Előzmény: norris21 (3020)
norris21 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3021
Ha Bánénak sikerül jó kis masszív csapattá összegyúrni őket, akkor tényleg csak a légiósok minősége döntené el a dolgot. Remélem jól választunk majd, gondolom szept-nél előbb nem nagyon tudjuk meg ki lesz a másik kettő, persze én is nagyon kiváncsi vagyok rájuk, szóval lesem a híreket mindig azért. :) Khm, valaki nem tud valamit azért mégis? :)
Jövő7en érkezik Sullivan, gondolom lesz róla valami a médiában. Aztán egy-két 7, és kezdődnek az edzőmeccsek is talán.

HAJRÁ KAPOSVÁR!
Előzmény: Simi23 (3014)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!