topikgazdi, az utolsó valami zseniális, szerintem új irányt nyitottál vele! rögtön meg is próbálkoztam én is egy matematikai rímmel, amely ráadásul tökéletes kecske:
Jó, jó, a rím tökéletesítve, de adós vagyok a magyarázattal, mi az a vödrös has...:) Hát valakinek a szelét kipréselendő, egy nagy edény vizet tettek a hasára...nem túl jó, de a rím volt a cél...esetleg lehetne jobbra javítani?
Kárpótlásul gyorsan kettő:
Patikus lereagálja az inflációt Dupla árat rak fiolára,
mert felment a karfiol ára.
Miért kéne aszfaltút egykori városunkba Nem kellenek ide érvek, új sár
miatt ily latyakos Érsekújvár.
Ez meg matekórán elhangzott:
Képlet -sin(alfa)
=sin(-alfa)
Jó rím lenne, ha nem lenne benne két hiba. Ha már ragaszkodsz a vöröshadsereghez, akkor a következőt javaslom:
Az orr emlékei Felidézi a vöröshadsereget,
a szag, amit e vödrös has ereget.
HÁHÁHÁHÁ! Megvan az üdvös módszer a hibás rímek ellen!!! Régi és új sporttársak! Ha hibás rímet látunk, javítsuk hasonló módon! Ez egyrészt nemes verseny, másrészt új próbatétel agyunknak, harmadrészt pedig a rovatot is megpezsgeti! NEgyedrészt pedig apró -tán nem sértő- utalás a hibás rím gazdájának...
vurugya (2589)
Primitív népek életét tanulmányozó kutatócsoport lólábra hasonlító dolgokat lát a folyóban, amiből először arra következtettek, hogy e vidéken istenként tisztelik a ló végtagjait, később azonban kiderült, hogy egy repülőgép-szerencsétlenség során vízbe esett alkatrész volt, amit láttak Hát mégsem volt pata-kultusz ott,
a vízen csak katapult úszott.
danczer,
Holt-tenger és fakabát már foglalt (ez utóbbit, ha jól emléxem, már én is újrafelftem vkitől).
a patakultusz nagyon ismerős, FASIRT, nem tod véletlenül, hogy volt már?
CSABEE, köszi a 14-et!
Csupán kis szépséghiba, hogy van pár adaptációd tőlem (a többiekéire általában nem angyon emléxem, túl jók, hogy elbírja az übermenshxc-tudatom :))), jelesül a már említett husky-s, a tej Helen-es és a kegyetlen-es (legalábbis asszem).
amúgy nem mondhatjátopk, hogy nem voltam rendes, eglész hétvégén nem voltam on, hogy kicsit élhessetek, de mostitt vagyok, és vadászok ezerrel az újrafelfekre :)))
GroundZero (1831)
Unom már asszony, hogy a szánhúzó kutyád állandóan az én fekhelyemen tesped! Az ágyamnak a husky van felén,
Tudod, ezzel a fasz kivan, Helén!
Munkahelyi pletyka Tudod, akire a fejes hajt: a
titkárnő, az a helyes fajta!
Nem tervezett elemek a jétáncpáros kűrjében Esik orral, kel farral -
felsegítem felkarral...
Ágyjelenet Mitológiában Hogyan kerül Pánra
foszló tollú párna?
Elveszett gyerek Nagy Lászlóné hitehagyott,
de kiabál: "Évi, te vagy ott?"
ezt make me smile-nak, aki érteni fogja, a feldög 21864-ért:
Meleg a július a hevesi fürdőben! Gyorsan telt a nyár Szalókon,
mulattunk a szárnyalókon.
Az egykori költő viszont háborús tartalékos tisztként "csak egy éjszakára" sem tűrte az alternatív hajlamokat a legénység körében Ha meredő csövet lát,
azonnal lövet Csáth!