OFF: a cikk jelenlegi verziójában amúgy az a legszebb, hogy beraktak egy képet Pedróról, a feliratban azt írták, hogy "Topic Petarékra 10 mérkőzés vár az El-ben"; és ugye most mindketten eligazoltak Tatabányára :D
A füred fix helyet kapott az EL-ben, 10 nemzetközi meccs, nerm tudom milyen most a kerete, De Pepének esetleg többet hozna egy kölcsönadás és sok tétmecss, mint jobbkéz.6-os szerep itt veszprémben.
Viszont kicserélődik szinte az egész keret 2023-ra,nem sok régi motoros lesz a csapatban. Én olyat választanék, aki elől és hátul vezér tud lenni. (Fabregas, El-Deraa, Pechmalbec)
Persze mi nem látunk be az öltözőbe, akkor könnyebb lenne megítélni.
Lauge jobb választás volt Máté helyett. Elől - hátul tudja hergelni a többieket és nemzetközi szinten is van tekintélye.
Balátlövőt már mi is beszéltük itt a fórumon, hogy az tűnik még hiányosnak.
Nekem Horiha lenne az első számú opcióm és akár már idén is áldoznék be érte valakit, valakiket. (pl. Lukácsot Celjébe próbálnám kikölcsönözni) Lékai felett eljár az idő, a tudása meg van, de öregszik kifelé és a teste se bírja. Nenadiccsal kár volt 1 évet hosszabbítani, egyéni vélemény, mindenki másképpen ítéli meg a játékát.
Carlsbogardot most vitte a Barcelona.
Heymann 2024-ig Göppingen. Köster 2024-ig Gummersbach. Szita 2025 Szeged. Cavalcanti 2024-ig Nantes. Kosorotov 2023-ig Plock, bár neki a védekezéséről vannak kérdőjeleim.
Liget, nem akarom bántani, de nem az a vezértípus, akkor inkább Gasi, de abban sem vagyok biztos, hogy melyik a jó út, a kijelölés, v a választás, de inkább ez utóbbi a szimpatikusabb.
Nekem Mahé tűnik olyan extrovertáltnak aki egyértelműen alkalmas lenne erre a pozira, feltéve, ha marad még.
Nem sok ilyen játékos van aki védekezni tud és támadásban is tényező olyan meg gyakorlatilag nincs akinek le is jár a szerződése .Talán a Montpellier átlövője Karl Wallinius ő hármast védekezik és támadásban is nagyon jó és 23 éves.
Én is így gondolom. Azt még mindig szerkezeti problémának érzem, hogy Patrikon kívül nincsen hármast védekező átlövőnk. Nem tudom a szélsőink közül ki az, aki nem szükségmegoldásként tud kettest védekezni. Ha pedig nincsen kettest védekezni tudó szélsőnk, sem hármast védekezni tudó átlövőnk, erősen behatárolhatja, hogy mennyit kell cserélnünk. Látjuk Szegeden mennyit számított Kálmán elmenetele, de Mackovsek jól védekezik, és ha korlátozottan is, de gólképes. Egy másik fórumon azt írta egy srác, azt hallotta, hogy Stepancic játékra kész, elvileg már a döntőn is játszhatott volna, de van valami autoimmun problémája, ami miatt a sportorvosi engedély még nincs meg. De neki még két évig szerződése van, szerintem terveznek vele, és akkor a Szegednek mindkét oldalon van hármast védekező átlövője, beállója, le tudják vinni nullára a cserék számát a meccsek egyes szakaszaiban. Ezen a hátrányon szerintem mindenképpen csökkentenünk kell az érkezők játékosok remek minősége mellett is.
Gasper Marguc Ez egy nagyon izgalmas sorsolás volt, mind a két csoport nagy küzdelmeket tartogat. A mi kontingensünkben talán a PSG, a Magdeburg és a Veszprém kiemelkedik, de a többi együttes is komoly erőt képvisel. A Bajnokok Ligájában már nincs olyan csapat, amit félvállról lehet venni, ezen a szinten mindenki minőségi kézilabdát játszik.
Izgalmas szezonra számítok, remélem, hogy a szurkolóink élvezni fogják a mérkőzéseket a Veszprém Arénában. A célunk, ahogy minden évben, a FINAL4-ba jutás és a végső győzelem. Még szezon előtt van egy kis időnk pihenni, de nemsokára elkezdjük az újat, méghozzá teljes motivációval és lelkesedéssel.
Fazekas Gergő (Wisla Plock kölcsönjátékos) Másfél hete derült ki, hogy a Wisla Plock megkapta a szabadkártyát a Bl-ben, nagyon izgatott lettem, talán fel sem fogtam elsőre, nagyon örülök, hogy a legmagasabb szinten kézilabdázhatok majd a következő kiírásban. Bíztam abban is, hogy jöhetek Veszprémbe játszani és mivel a Plock és a Veszprém egy csoportba került, ez is teljesült.
A csoportunkról annyit, hogy szerintem három csapat kiemelkedik, a PSG, a Veszprém és a Magdeburg, de a Plockkal ellenük és főként a rangsorban utánuk következő csapatokkal is igyekszünk majd felvenni a versenyt. Nagyon várom már a kezdést, folyamatosan egyeztettem az edzőimmel, várnak, számítnak rám, még egy hét pihenőidőm van, aztán elkezdem a felkészülést. A térdsérülésem után egyre jobban érzem magam és a kezdésre száz százalékos is leszek.
Dragan Pechmalbec Izgalmas sorsoláson vagyunk túl. Véleményem szerint a B csoport az erősebb, de a mi csoportunk, az A is tartogat nagy csatákat. Láthatóan három csapat emelkedik ki ebből a nyolcasból, a Magdeburg, a PSG és a Veszprém. A klub ambícióit tekintve minden mérkőzést meg szeretne nyerni, de nekünk is csak az lehet a célunk, hogy elérjük az első két hely valamelyikét a csoportban.
Én azért egy dán és német bajnokot sosem írnék le, a psg fekszik nekünk, a Portó sem olyan gyenge, a Wislában meg egyből megnézthetjük Fazekast is, a Románokkal meggyűlt idén is a bajunk, a horvátok meg mindig előhúznak vkiket a kalapból, szval nem lesz ez sétagalopp, az első két helyhez végig nagyon extra kellene, realitás az 1-4, de inkább a 3-4, azon fog múlni, hogy idegenben mit hozunk a 'kicsik' ellen, mert a 'nagyok' ellen általában jól megy itthon és kint is.
Jó lesz, van ideje összeszokni a társaságnak tavaszig. Tény, hogy a B nehezebb de azért a Magdeburg, GOG, PSG sem kutyaütők (lásd tavaly december ugyebár). Reális cél az 1-2. hely.
Elég megbolygatta az erőviszonyokat, hogy a Kiel és az Aalborg csak 2. helyen végzett a saját bajnokságában. A Veszprém jobban járt a Magdeburg-GOG kettőssel. Persze a bundás bajnokot semmiképp se írnám le, de nekik elég új lesz ez a fajta kettős terhelés, az EHF kupa azért nem hasonlítható a BL-hez.
A Veszprémnek szerintem szinte kötelező az 1-2. hely valamelyike, a Magdeburgról előbb írtam, a PSG elég sokat gyengül. Ők egyébként igazoltak valakit Hansen helyére? A Remili-Máthé csere is nagy visszalépés, főleg, hogy Dominik nem is tud játszani jó darabig.
A Szeged sztem örülhet, ha befut 5.nek a Nantes előtt, lehet ez lesz Hókipóki hattyúdala.