mellesleg még Lacinak gratula az igazolásokhoz de még egyet azért odaböknék neki :) Descat-al is merészet húzott mert Borozannál is ki jelentette ,hogy voltak magatartásbeli gondok és amikor távozott azt mondta ,hogy a jövőben ezt is figyelik majd ,hogy ilyen szempontból is passzoljon a csapatba egy érkező játékos . Igaz ő nem egy Borozan de hallani azért Descatról is ,hogy nála is vannak időnként ilyen gondok .. Szóval lapokat húzunk most is még ha nem is 19 re . De ettől függetlenül nem lőtt vele akkorát félre játéktudásban nagyon is jó játékos.
Azért azt állítani, hogy láttál egy szerződést nem tippelgetés kategória. Illetve továbbra is fent tartom, hogy én nem személyeskedtem, így add meg azt a kölcsönösséget, hogy te sem teszed. És félre ne érts semmi bajom a hozzászólásaiddal, van amivel egyet értek van amivel nem. Alapvetően szeretem olvasni őket. Ezt sem azért idéztem vissza, mert nincs jobb dolgom. Egyszerűen eszembe jutott a mai hsz-edről egy vicces sztori. Azt viszont sajnálom ha neked ez annyira hatalmas tüske , hogy csak személyeskedéssel tudsz reagálni, ezzel magadat mutatod be. Ha csak így megy akkor kérlek a továbbiakban hagyd figyelmen kívül amit írok és akkor biztosan nem lesz semmi, ami kizökkentsen a lelkibékédből.
irányító ha marad Mahé vagy esetleg Nenadic akkor nem feltétlen kell.Főleg ,hogy El-Dera is képes irányítót játszani . nálam csak egy kérdés van Mahe meg e tudja stabilan ezt idény főleg második részében látható formáját mert akkor szerintem nem kérdés ,hogy maradnia kell főleg ,hogy lesz pár francia csapatársa is akivel meg tudja értetni magát elég jól !
2 szél, beálló, jobbátlövő posztok 2023-ra megvannak. Lejár a szerződése viszont Nilssonnak, Laugénak, Petárnak, Máténak, Mahénak, Cuparának,Blagonak és Strleknek. Amit tudunk: Lauge, Blagotinsek távozik, Strlek az érkezőkből ítélve távozik, valamint ugyan ez mondható el Nilssonról is. Petar, Lékai, Mahé hármasból szerintem csak Kentinnek van reális esélye arra, hogy új szerződést kapjon. Ennek tekintetében és ha a kapus posztba nem rondítanak bele kintről a 2023-'24-es szezonra egy irányító és egy balátlövő jöhet még, és kész a keret.
Casadot merész húzásnak gondolom Laci részéről még Matuz féle interjúban mikor feltett egy nézői kérdést Laeso-ről ,hogy miért nem környékezzük meg azt mondta azért mert játszik hirtelen valaki egy vagy 2 idény jól nem feltétlen a legjobb döntés leigazolni mindjárt .Na most Casado detto ilyen játszott egy jó idényt és leigazoltuk....Ettől függetlenül jó igazolásnak tartom csak érdekes annak fényében mit nyilatkozott Laci.
Abból ítélve, hogy személyeskedéssel reagálsz téged jobban frusztrálhat ez a dolog mint engem. Azt hittem ennyi gag még belefér. Úgy tűnik nem, szóval bocsánat.
már csak az kérdés kik távoznak 23 ban majd .Lauge Blago Strelek fix szerintem Lékai is és Andriska távozni fog Nenadic pedig egy nagy kérdőjel illetve Mahé is
Ami nagyon hiányozni fog jövőre is a csapatszerkezetünkből, az egy hármast is védekezni tudó átlövő. Jelenleg Patrik az egyetlen, de úgy látom, hogy arra fordultunk, hogy a benne lévő klasszis védekezőpotenciált aknázzuk ki inkább. Viszont így nagyon nehezen tudunk a cserék számán csökkenteni.
hát igen itt is mint a másik oldalon ez által gyengébbek leszünk mert Ilic még messze nem bl szint .Maki maradhatott volna vagy egy évre még ha nem volt az igazi az elmúlt időben de még igyis erősítés lehetett volna ! Szerintem ahogy a Győr is megoldotta anno jobbkezes átlövővel úgy fogja a Veszprém is illetve a fehér orosz srác fog szerintem ott játszani meg Ilic Z.