Valakinek megvan a tegnapi kapos tv-s kosaras riport? Nincs fent még neten.
Tényleg szinte minden attól függ, hogy milyen lesz a 2 új légiós, ha beválnak akkor a 8-ba jutás meglesz. Az "új" emberek szerintem jók lehetnek. Dávidnak ez nagy lehetőség, ha nem lájtolja el a dolgot, akkor most megmutathatja mit tud valójában. Benő szerintem rendben lesz, az új magyar igazolások közül benne bízom leginkább. Csirkével kapcsolatban továbbra is vannak fenntartásaim, de ha az ideigazolásának pozitív oldalai fognak inkább megjelenni idén, akkor nagyon rendben lesz. Phillips pedig eddigi pályafutása alapján kifejezetetten remek igazolásnak tűnik nekem!
Üdv újra! Hát igen, úgy tűnik idén (is) a légósokon múlhat majd a szezonunk. Phillips látatlanban jó igazolásnak tűni, ha a másik kettő is jó lesz, akkor reménykedhetünk!
Üdv mindenkinek (újra vagyok :-) )
A légiósoktól függünk majd idén, a jelenlegi keret engem nem győz meg igazán de talán Báne képes lesz csapatot alkotni! A bajnoki rajt még messze :-( de remélem addigra jó kis csapatunk lesz :-) !
Hajrá KAPOSVÁR!
Közel a megállapodás az amerikaiakkal Kaposvár, augusztus 11. Az angol Sullivan Phillips jövő kedden kapcsolódik be a somogyiak felkészülésébe, melyet Dzunics Braniszlav edző vezet
Ha minden a tervek szerint alakul, hamarosan újabb két igazolásról számolhatunk be a kaposváriakkal kapcsolatban. Amint azt Kovács László, a KKK ügyvezető-igazgatója honlapunknak elmondta, közel a megállapodás két amerikai kosarassal. Egy másik légiós, az angol Sullivan Phillips jövő kedden csatlakozik a kerethez, amely Dzunics Braniszlav (képünkön) irányításával már öt napja készül a következő idényre. A kaposváriak jelenlegi kerete: Szőke Balázs, Hendlein Roland, Kiss Kornél, Csirke Ferenc, Orosz László, Dávid Gergely, Sullivan Phillips, Filipovics Gordan.
Hát ja. Hiányozni fog a pályáról, az biztos. Mindenki szerette a játéka, a hozzáállása, a hűsége és persze nem utolsósorban a vagánysága miatt. Számomra ezek mind nagyon fontos tényezők egy játékosnál. Szerettük, na. :)
Remélem tényleg marad a csapat körül és nem tűnik el majd teljesen.