Miért volt hibás?
Most tényleg nem akarok kötekedni, de ha a tartalomba is belekötünk, akkor szinte valamennyi rímet írhatjuk át saját szájízünk szerint.
De a tiéd tényleg jobb :-))
(de csak mert elfogult vagyok :-)
Ezt pedig a tegnap éjjeli vígasztalásért:
Kedves uram, az ön elektronikus levelei gyógyítólag hatnak rám Régóta vagyok azon véleményemen,
hogy rossz napjaimon legyen mail-e vényemen.
:-)
(az a lopós pedig jöhet ám! :-)
Gr0, próbáltam összehozni lopóst az újrafelf miatt, de az istennek sem akar összejönni.
Valami más büntetés esetleg? Mondjuk öt percre beállok a sarokba, és közben kegyetlenül szégyellni fogom magam :-)))
Azért leírom amit sikerült, elöre is bocs, remélem nem leszek emiatt megint én a negatív példa, mint múltkor a hétszentséges miatt :-)
Inkább kilopom a kávédból a kockacukrot, mint hogy az idök végezetéig a vizen kelljen ringatóznom Jobb csenni lónak,
mint lenni csónak.
Gromit, a takarítónös rímeid mindig levesznek a lábamról :-))))
Viszont a zavar engem / zavar engem tölem újrafelf, amúgy ez velem most fordult elö elöször.
Gr0-nak üzenem, ha jól belegondolok, erre büszkének kellene lennem. Nem írok olyan bárkiáltalkitalálható rímeket :-)))
YES, az a csokis tonhal... :-)))) ilyesmi csak neked juthat eszedbe :-)) De nagyon jó!
topikgazdi, az utolsó valami zseniális, szerintem új irányt nyitottál vele! rögtön meg is próbálkoztam én is egy matematikai rímmel, amely ráadásul tökéletes kecske:
Jó, jó, a rím tökéletesítve, de adós vagyok a magyarázattal, mi az a vödrös has...:) Hát valakinek a szelét kipréselendő, egy nagy edény vizet tettek a hasára...nem túl jó, de a rím volt a cél...esetleg lehetne jobbra javítani?
Kárpótlásul gyorsan kettő:
Patikus lereagálja az inflációt Dupla árat rak fiolára,
mert felment a karfiol ára.
Miért kéne aszfaltút egykori városunkba Nem kellenek ide érvek, új sár
miatt ily latyakos Érsekújvár.
Ez meg matekórán elhangzott:
Képlet -sin(alfa)
=sin(-alfa)
Jó rím lenne, ha nem lenne benne két hiba. Ha már ragaszkodsz a vöröshadsereghez, akkor a következőt javaslom:
Az orr emlékei Felidézi a vöröshadsereget,
a szag, amit e vödrös has ereget.
HÁHÁHÁHÁ! Megvan az üdvös módszer a hibás rímek ellen!!! Régi és új sporttársak! Ha hibás rímet látunk, javítsuk hasonló módon! Ez egyrészt nemes verseny, másrészt új próbatétel agyunknak, harmadrészt pedig a rovatot is megpezsgeti! NEgyedrészt pedig apró -tán nem sértő- utalás a hibás rím gazdájának...