Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
az irigység nem azt jelenti, h magad is vágysz olyasmire, ami másnak van, esetlegesen magadat is méltónak tartod egy-egy ilyen tárgy birtoklására.
az irigység azt jelenti, h a vágyott tárgy birtoklására való jogot vitatod el a másik embertől a magad javára azzal, h amúgy a birtokló tisztességgel (vigyázat! a szó nem összetévesztendő a jogosan kifejezéssel) jutott ahhoz! ésegyébként megtehetnéd, hogy te is szerzel magadnak olyat, de eliszod, elkártyázod az árát, stb ... De! ha kártyázol, és iszol is ugyan, de egyébként a fizud sosem lenne elég, akárhogy takarékoskodsz, a vágyott tárgyra, amit egyébként méltányos lenne birtokolnod, és nem kívánod közben, h más embereknek NE LEGYEN ilyen eszközük, akkor sem vagy irigy!! *
ha csak vágytál arra, h legyen egy olyan teleszkópos alumínium buszmosód, mint amilyen a főninek van, az nem jelent egyben irigységet is!
*amennyiben pedig tisztességtelenül vette birtokba az adott tárgyat, a tárgy okán érzett érzelem megintcsak nem irigység, hanem jogos felháborodás az igazságtalanságon!
igen, a kitűzőkénél maradok! ráadásul az nem is olyan prolis ...
Gondoltam is, hogy megkérdem: meg akarod duplázni a banyatankod értékét? :)
(Ami "civil" és nem übergagyi, az pénzes dolog. Az autós cuccok drágák, a kamionos-buszosak horrorok, a hajósakhoz meg kb. az isten pénze nem elég.)
Egyszer kérdeztem a főnit, mert cefetül irigyeltem a teleszkópos alumínium buszmosó nyelét, hogy mennyibe kerülne... azt mondta, hogy nem akarok olyat venni. Sima boltban nem is látni olyan erős, stabil nyelet (általában még alumíniumot se - csak a kínai rohadós bádogfóliát!).
A kitűzőke viszont nem drága (650 Ft). Igaz, hogy két centis, de cserébe egyszerű felrakni.
a harmadik: az életem hátralévő része mind fogy, ezért mind értékesebb, úgyh leszarom hány szalámi van egy szendvicsben, eszem, ahogy nekem finom, és amikor majd nem jut rá, akkor üresen eszem !!! SLUSSZ!!!
A legolcsóbban feltöltőkártyával jönnél ki, a netet meg max. használnád az otthoni wifiről.
Mondjuk, ilyen házbeli-ágybeli célra a legjobb egy tablet: nagyobb a képernyője, nagyobb a "billentyűzete", meg nagyobb a képernyője is. De legfőképpen: nagyobb a képernyője!