LOL. Tehát utólag szeretnél szabályokat felállítani, hátha úgy jobban jössz ki abból, hogyaz izraeli támadások, ahogy azt többször, több napon leírtam, túlnyomó többségükben az északi területen zajlanak.:-) A délre történő evakuálás tehát nem háborús bűn, ahogy ezt némelyek előadják, hanem humanitárius cselekedet a civilek védelmében. Még akkor is, ha néhány támadás a terület középső és déli részén is előfordul, tűzszünetet ugyanis senki nem ígért ott se.
El kell keserítselek, ez az utólagos szabályaid szerint is így van.:-) Értelmes beszélgetéshez meg értelmes dolgokat kéne írnod, ennyire egyszerű.
A vita nem a piros ikonokról szólt, és legkevésbé arról, hogy azok délen vannak-e.:D Teazt vontad kétségbe, hogy a zicharonot által jelölt időben nem volt délen egyetlen támadás sem, a betett térkép hülyeség, aztán pofára estél. Én pedig leírtam, többször, hogy senki nem hirdetett tűzszünetet délen, viszont a harcok döntően északon vannak, ezért evakuáltatták az izraeliek onnan a civil lakosságot.
Bőszen keresgéltél, hogy találj olyan napot, amikor délen is volt valami.:-)
Kód barátod en bloc a palesztinokról írt, akik emlékezetessé tették a jom kippuri háború évfordulóját, szerinte ők az abban megalázottak leszármazottai. Ez úgy hülyeség, ahogy van, minden részlete, már megindokoltam, miért. Tekintve, hogy a támadást végrehajtó hamász a palesztinok részhalmazát kitevő terrorszervezet, annak sincs semmi köze a jom kippuri háborúhoz, az már csak hab a tortán, hogy még nem is létezett.
Persze, ettől még bátran egyetérthetsz vele, akár abban is, hogy en bloc a palesztinok támadták meg Izraelt. Vagy abban, hogy micsoda megaláztatás a háború eredménye, ti. hogy Egyiptom elismerte Izraelt.
Gáza várostól délre van, de nem a Gázai övezet déli részén, hanem az északi katonai műveleti területen, amit az Izraeliek már elfoglaltak abban az időben.
Azt vitattad, hogy délen az un. "biztonságos" területen, ahová az északiakat pl. Gáza városból küldték, Izrael nem támad, a nem támadott "dél" a piros ikonod alatt van.
"Szivi" (LOL), az a piros ikon ott a te képeden Gáza várostól délre van, nem messze az általad délinek aposztrofált al-Bureidzs menekülttábortól. Ott van képernyőfotón a párbeszéd, betettem. A vita nem a piros ikonokról szólt, és legkevésbé arról, hogy azok délen vannak-e.:D Te aazt vontad kétségbe, hogy a zicharonot által jelölt időben nem volt délen egyetlen támadás sem, a betett térkép hülyeség, aztán pofára estél. Én pedig leírtam, többször, hogy senki nem hirdetett tűzszünetet délen, viszont a harcok döntően északon vannak, ezért evakuáltatták az izraeliek onnan a civil lakosságot.
Azt meg nem látom, hol is tagadtam, hogy bombáztak menekülttáborba telepített katonai célpontot is.:-) Dehát nyilván valahogy terelned kell a fiaskóról, amikor kétségbe vontad zicharonot térképes forrását, használtautó-kereskedőt emlegetve nekem, majd egy régi pravda után végül te magad is arra kezdtél hivatkozni.:D Bár minden trükközés ellenére sem sikerült cáfolni, hogy a harcok döntően északon folynak, tehát Izraeltől humanitárius lépés volt a lakosságot délre küldeni.
No, most, hogy ezen is túl vagyunk, hozhatod a linket, ami valahogy nem akar előkerülni.:-)
Még most is várom, hogy mutasd meg a csupa kék ikon között a nem létező pirosakat.
Szintén nem ismerted el, hogy 24 órán belül kettő menekült tábort is bombáztak délen az un. "biztonságos" területen, mert ők azt mondták, ilyet nem tennének.
(A többit már elfelejtettem.)
Ilyenkor pár órára eltűnsz, majd visszajössz, mintha nem történt volna semmi.
Nulla köze volt a Hamásznak a jom kippuri háborúhoz.:-))) Különösen, mert nem is létezett még. Te meg leszármazottakról meg megalázásról hallucináltál, holott azt a háborút Egyiptom és Szíria vívta Izrael ellen, mellesleg Egyiptom is győzelemként könyvelte el.
Hacsak azt nem érzed roppant megalázónak, hogy nem sikerült eltörölni Izraelt, ellenkezőleg, Egyiptom a háború után elismerte.