Ez Sharm el Sheikh volt, most azon gondolkodom épp, hogy az talán még nincs cd-n...
De még lehet :))
Phú, ott azért van pár gyönyörű kép...
Igaz, hogy utána majd' belehaltam egy mellbordaízületi gyulladásba, mert úgy megfáztam, hogy észre sem vettem, na azóta inkább felöltözöm... De ez egy másik téma.
Nem tudom, milyen vagyok, ott adott volt, hogy vagy megmászom, vagy nem... Igaz, majd' belehaltam...
Jaj, ha most tudnék ide képet betenni...
Gyönyörű volt a napfelkelte a Mózes-hegyen! És totál euforikus volt az egész...
Abszolút. Ezek a jó dolgok! Amikor a Mózes-hegyet másztuk meg, kínáltak tevéket. Na ne, ha én 1x azt találtam ki, hogy megmászom, akkor az úgy is lesz... Egyébként csak turista-tevegelésbe botlottunk.
Na, majd 1x... talán :))
Asszuántól nem messze van egy kopt kolostorrom bent a sivatagban. Tényleg közel van, néhány kilométer az egész. A párommal nekiindultunk gyalog a sivatagnak, hogy megnézzük ezt a romot (Szent Simeonnak hívják). Erre megjelent egy tevés pacák, és azt mondta hogy elvisz minket oda. Rövid, ám kötelező alku után már a tevén ültünk. Tök jó dolog volt, hogy nem turistás tevegelésen vagyunk, hanem tényleg arra használjuk a tevét, amire a beduinok: megyünk vele A-ból B-be.:)
Akkor voltál nem turistáson is? vagy csak olyanon, és elég volt 1-2x.
Nem nyaggatlak, de biztosan sejted, én nem voltam, a párom 1x volt, még nélkülem, anno, velem már nem akart :((
egyedül + nem volt bátorságom, csoporttal + nem szoktunk menni -------- de azért szeretnék 1x... legalább
Nem, már egy ideje nem tevegelünk. Ezek a cél nélküli turistás tevegelések már nem kötnek le. Persze régebben mi is tevegeltünk (marokkó, Egyiptom) befizetett programként.