Én, ilyent? Soha le nem írtam. Csak panaszkodtál, hogy az istennek sem akar beülni a ló a csónakba, és ezt úgy vettem, hogy szóltál, hogy segítsek. Tudhatnád, ha nem is bármiben, de bármikor.
Vuru,
az ötlet remek. sajna én nagyon nem szeretek más rímeivel foglalkozni (uyganis egyenesen rühellem, ha valaki más az enyéimhez nyúl - még, ha télleg jobbat is csinál, amit néha nagyon nem nehéz). de sok sikert.
Miért volt hibás?
Most tényleg nem akarok kötekedni, de ha a tartalomba is belekötünk, akkor szinte valamennyi rímet írhatjuk át saját szájízünk szerint.
De a tiéd tényleg jobb :-))
(de csak mert elfogult vagyok :-)
Ezt pedig a tegnap éjjeli vígasztalásért:
Kedves uram, az ön elektronikus levelei gyógyítólag hatnak rám Régóta vagyok azon véleményemen,
hogy rossz napjaimon legyen mail-e vényemen.
:-)
(az a lopós pedig jöhet ám! :-)
Gr0, próbáltam összehozni lopóst az újrafelf miatt, de az istennek sem akar összejönni.
Valami más büntetés esetleg? Mondjuk öt percre beállok a sarokba, és közben kegyetlenül szégyellni fogom magam :-)))
Azért leírom amit sikerült, elöre is bocs, remélem nem leszek emiatt megint én a negatív példa, mint múltkor a hétszentséges miatt :-)
Inkább kilopom a kávédból a kockacukrot, mint hogy az idök végezetéig a vizen kelljen ringatóznom Jobb csenni lónak,
mint lenni csónak.
Gromit, a takarítónös rímeid mindig levesznek a lábamról :-))))
Viszont a zavar engem / zavar engem tölem újrafelf, amúgy ez velem most fordult elö elöször.
Gr0-nak üzenem, ha jól belegondolok, erre büszkének kellene lennem. Nem írok olyan bárkiáltalkitalálható rímeket :-)))
YES, az a csokis tonhal... :-)))) ilyesmi csak neked juthat eszedbe :-)) De nagyon jó!