Gyurcsány Ferenc miniszterelnök telefonon gratulált Vajda Attilának, aki kenu egyesben ezer méteren megszerezte Magyarország első olimpiai aranyérmét a pekingi olimpián - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. A kormányfő megköszönte a magyar olimpikonnak, hogy győzelmével dicsőséget szerzett hazánknak - áll a közleményben.
igen...sportlady vagyok :-D...30 éve járok úszni a Sport/Komiba...fiaim 8-10 évig vízilabdáztak...a Komiban minden nap ott ülnek a LEGENDÁK s beszélgetnek...
Ja. De ezt az egyet is piros fehér ződ, koronás czimmeres homlok szalagos versenyző érte el, megköszönve ezt a St-Jupát jobbján trónoló Kolónak. (A kenusok szépek és okosok, mint a Jupát körűl nyüzsgő angyalok). Sőt a díjátadáskor is koronás czimeres zászlót lengetve köszöntötte a magyarokat.
Te meg mi a faxra vágyol, ha egyszer lett végre egy aranyérem (valljuk be, a józanok már elkönyveték magukban, hogy így jártunk ez van) és akkor egyesek ilyen toppicokat nyitnak???? És azonnal vannak akik komolyan is veszik??? Nem az lenne a normális reakció, hogy végre egy arany, éljen Vajda, hurrá??? 204 ország között vagyunk versenyben bazdbeg, úgy kéne az eredményeket nézni, a mi kis véráztatta emberszívnyi országunknak nincsen arra pénze, hogy olyan doppingokat adjon a sportolóinak, amit nem lehet kimutatni??? Én azért drukokoltam a sportolóinknak, hogy élve hazajöjjenek... mi van királylány, te még mindig hiszel a sport tisztességében???
Most ünnepelek, és nem Gyurcsányozok. egyébként meg a miniszterelnök gratuláljon. Minden miniszterelnök gratuláljon. A sportoló meg tegye oda a gratulációt, ahova akarja, ez az ő dolga! Engem ez esetben nem érdekel, hogy ki melyik táborhoz tartozik, ezek a fiúk ma Magyarországért, és Kolóért küzdöttek.
Holnap gondolom, ugyanezt teszik a vizilabdások is, remélem hasonló sikerrel.