Most politizálok egy kicsit.
Mr. Bushnak, soxeretettel:
Leaether Strip: Black Gold
Looking ahead
Watching my empire
Go up in flames
I'm walking on thin ice
Look at my hands
They are covered in grease
Just pay in cash, if you know what I mean
Too much at stake
Hang on to the thin line
Just eat your cake
But keep your hands off mine
I hope you choke on it
I hope it makes you sick
Take off your greedy hands
You fucking prick
You might say
That it's just another fat face
Just move your ass
I'll gladly take his place
I want powers, I want control
I'm sitting on black gold
Black gold
pentek este az LD50en ranagol hirtelen benyogte hogy aznap van a rEv buli is . . .
pedig keszultem
de az elmult napok porgeseben elvesztettem a fonalat
es mikor dam felhivott hogy be tudnek e ugrani
1bol mondtam hogy persze . . .
oszival sokat dumaltunk
es mi is arra jutottunk, hogy egyre jobban szetesik az amugy is szuk tarsasag
felvetettuk utopisztikus otletkent (par ser utan)
hogy az osszes tenyleg mukodo es szerintunk stabil alapkozonseggel biro klubot (vooodoo, kisterem, rEv, LD50, fucktory . . .)
egy frankhegy vagy labirintus tipusu buliban kellene egyszer osszehozni
igenyes felhajtassal plakat stb
mindenki megtalalna a sajat termet, barlangjat
vegre elereszthetne mindenki magat
es nem csak a tancparkett telitettsegere kellene figyelni . . . mufajokban lehetne valogatni
mert nehez a mostanra mar egy eleg osszetett szubkulturanak minden vagyat kielegiteni
akinek nem jon be ez atmaszik a masik lyukba
a nagyerdemu meg megizlelhetne az egyes arcok stilusat (amit egy ilyen buliban jobban ki lehetne adni) azt tudhatna mire szamitson ha majdan megpillantja egy szoron vagy a pestiestben . . .
-Valami szponzort összeszedni, aki legalább normális plakátot nyomtat (pl. kétszín A/2 500db, de inkább 1000)
-Megfelelő hangtechnika (ez a vesszőparipám, de szarul szóló cuccon nem lehet technikás zenét nyomni)
-Valami design a teremnek (akár velőscsont, mint a Tadeus&Titus régen)
Persze, ha elég 30 vendég nem kell nagyon pörögni, de ahhoz most már, hogy 100 feletti vendégszám legyen (és ne csak 1-2 szerencsés alkalomkor) sokat kell tenni, vagy nagyon el kell igénytelenedni (pl. Bonanza klub).
Nehéz dolog tudom, és nálatok nem a zenei kínálat b.ssza el, azt is tudom.
Na ja, most már nem lehet úgy bulit csinálni, hogy ne ütközzön valakivel... Mikor egy hónappal ezelőtt lefoglaltuk a helyet, akkor még nyoma sem volt a Fáklyás bulinak.
Lehet, hogy a propaganda light-os volt, de mondj nekem egyéb hirdetési formákat, mint Internet, lemezboltok, plakátolás (az anyagi lehetőségeket figyelembe véve), szóbeli agitáció.
Hangfal valóban szarul szólt, mikor Gunhead kolléga a többszöri figyelmeztetés ellenére is úgy feltolta, hogy vörösen izottak a ledek, diszkólámpa azért volt, hogy legyen valami fény is, drágasághoz nem szólok hozzá, ahhoz semmi közöm.
Szervezésre való ráfekvésen mit értesz? Én nagyon frankó minőségi dolgokat akartam nyomni, de ha a mozgásra hajlamos közönség futurepop-ot akar, akkor hiába az erőlködés... Ld. pl. Kinga összeállítását, ami a második szám után (Neubauten) ugrott.
Egyébként kösz a kritikát, csak legyél konkrétabb, hogy tudjunk is vele mit kezdeni.
Nem akartam kárálni, de ugyanaznap volt egy LD-50 (ráadásul 3Nailzos technos dolog), meg Fáklyás dark buli...
Ráadásul a meghirdetés Arcangelesen lájtos volt.
(Ya, a hagfal szarul szólt, a diszkólámpa szörnyű, a kocsma meg drága - egyébként rendben volt a buli)
Kicsit a szervezési részre kellene jobban odafeküdni...mostmár Pesten mennyiségi túlkínálat van ilyen bulikból, ezt tudomásul kell venni. Mostmár csak minőséggel lehetne labdába rúgni...
Hát igen, eléggé techno-terror volt. Valszeg ezért nem mentek a "niggerek". :-)
Amúgy én is sajnáltam hogy nem volt nagyobb aktivitás, sok mókás dolgot adtam volna, de nem jött össze...
állat volt, gunheadéknek respect, királyul keltették a hangulatot. csak kurvára fáj a derekam a hangfalaktól. meg lehetett volna több versenyző. meg a sok nigger fent vedelt, ahelyett hogy lejöttek volna zúzni.
Akkor mielőtt felrakom a kért dalt, nézzek körül, hogy vannak-e 16 éven aluliak is a teremben? :-)
fieldy: És mi van a csatosnadrággal? :-)
lusti: megvan a Psychonaut (többféle verzióban is), de a darkos részt SK csinálja. Ettől még persze lehet, hogy én rakom be. És hagyom SK-t Stendhal-ozni... :-)