ír gyógymód: fogsz egy bögrét, bele 2 deci víz, be a mikróba, kb. 60 fokosra. aztán bele zutty 2 kanál méz, meg egy deci whiskey, meg fél citrom leve. megiszod, és bebújsz az ágyba. használ, hidd el.
a PW (Isten nyugosztalja) egy már nem létező prog metal zenekar. a prog metal maga nem a kedvencem, de ők nagyon ott vannak (voltak). az énekesük ma a Dead Soul Tribe-ban nyomja, azt mondjuk én nem ismerem. címszavak: USA (Kalifornia), komplexitás, keménység és dallamok, meghökkentő megoldások, mély mondanivaló. ha érdekel, a DVD mellett erről is beszélhetünk. :-)
Ja work sucks, de közbe kaptam egy sürgős melót:-( amit kénytelen vagyok..
Nemtom kitől kaptam, davival már KMFD óta nem taliztam, ha csak nem fertőz telefonon..Köszönöm! Hát nemtudom milyen az az ír gyógymód, de egy abszintnak most nagyon örülnék!:-)
Én meg ezt a Psychotic Waltz-ot nem ismerem, illetve csak a nevét.
Tényleg? hát na ja sokszor csalódik a az ember, mint pl én a NIN DVD-be amit ősszel vettem kinnt, azt hittem valami nagy cucc, erre csak a Closure kalózkiadása...
De azért természetesen érdekelne..., beszéljünk róla!:-)))
Szívesen a setlistet meg mindent, valójában nem tudom én is ezen gondolkoztam mit jelenthetnek a betűk, biztos valami tecnhikai megjelölés vagy ilyesmi:-)))
Én a régi, monoton, meditálós Deleriumot szeretem. Abban van feeling.
Vagy csak én vagyok elborult. :-)
Az új az tényleg Enigma-szintű dolog, annyira nem is szeretem. Még a Karma bejött, azon vannak nagyon jó bonyolult szerzemények.
Amúgy meg fura, hogy abbahagyja, bár meg tudom érteni: az volt a baja Bill bácsinak, hogy ne elég sikeres, aztán amikor meg bepopposodott a Delerium, akkor meg jól befikázták, hogy miezmár, he? Nem csoda, ha frusztrált.
Skinny Puppy az igazi, ők nem a sikerre hajtanak, hanem nyomják ami jön, és nem érdekli őket, mit mond a kiadó. Szerintem így korrekt.
cEvin meg nagyon jó fej "civilben", jó hogy a Szigeten sikerült elkapni dumálni egyet vele.
Hmmm.....én is remélem , hogy nem igaz a hír, bár úgy érzem, hogy a FLA-ból már nem tudna olyan jól visszajöni, mint pl most a Larsen az LS-sel.......talán kicsit elege lett ebből, valahol meg is értem, ős sok zenében részt vett, közreműködött :))
DVD: annyira azért ne sajnáld... én megvettem, és - igaz, nem épp a hifi sztereó laptopomon - belenéztem másnap.
Nos... végleges véleményt majd egy rendes cuccon való megnézés után mondok, de sztem csalódás. Van rajta kb. 15 szám (koncert), amik rosszabbul szólnak, mint a mi koncertünk szólt. Plusz van rajta némi behind-the-scenes footage, ami néha jópofa, néha nem. Plusz rajta van az Attak/Reload videoklipje, ami leginkább egy alacsony költségvetésű főiskolai diplomamunkát idéz. Ennyi. No booklet, no extras.
Azért azt megvárhatná amig eljutunk egy FLA koncertre:-D Utána nembánom azt csinál amit akar...Mondjuk lehetne egy bucsúcuccos WGT-n a Nitzer Ebb mellett:-)