Állítólag az első meccset nyerte Melinda 6:2 6:1-re a 2.ban Pucsekkel játszik, Dokics visszalépett. Nem olyan rossz ez a sorsolás a táblát figyelembe véve
Madison Keys Susányi Zsófi legyőzése után a top100-as Pintusován is átgázolt egy 60 61-el... mindig mindenhol veszélyes lehet egy szabadkártyás amerikai
6,8? Ha jól tudom az igen erősnek számít... Timit valahol gondoltam, annak ellenére hogy októberben már egyszer megverte két szettben Hesset. Ki volt írva ma még egy páros meccse is Babos Timinek, az még nem ért véget?
Filipovski Szandi lemondta a 19-én kezdődő német tornát, így idén magyar teniszezőnő 26-án amerikában fog először pályára lépni (reméljük), mivel arrra a tornára Marosi Kati, Király Pálma és Rohonyi Réka is nevezett, utóbbi kettő még várakozó, de Pálma valószínűleg fel fog csúszni.
Javították, Amandine Hesse jön Timinek, és magyar idő szerint 6-ra voltak kiírva, szóval már játszanak (vagy már be is fejezték). Esetleg tud valaki valamit a meccs kimeneteléről?
Mindkettő benne van, mivel tény hogy Rogowska már a 365. a világranglistán, nyert egy 25 000$-os versenyt decemberben, és még fiatal, viszont az ausztráloknak tucatnyi fiatal feltörekvő játékosuk van. És hogy mekkora ász, majd jövő héten kiderül...
Coin tegnap Wickmayer ellen és ma a páros előtt Mauresmo is ellen döntő szett rövidítéses meccset játszott, és Melinda is elég fáradt lehetett. Csoda lett volna ha nyernek.
A jövő heti Hobarti international verseny főtáblájára az egyik szabadkártyát az az Olivia Rogowska fogja kapni, akit Filipovski Szandi Budapesten sima két szettben, egy 6-0 -át is kiosztva vert júniusban...