Enbaz, tegnap kár hogy nem sikerült a hön áhitott cigánypecsenyémet az arcomba tunkolni, de végül is a mekkdonáldsz kaja sem olyan rossz. :) Mondjuk a kámanbertért még egyszer felrobbantom azt a szart, az ezerszigetért meg még le is hugyozom utána. Még mindig éhes vagyok.
Küldtem Zsoltinak logot a telefonjára. Remélem örült neki. :)
Egyébként meg, mizu? Értem.
Valami baj van velem rájöttem. Nem tudom mi a fasz bajom van, de megint nem jo valami. Olyan hihetetlenül punnyadt és ingerült vagyok hogy az nemigaz, és ami a legjobban idegesit, hogy nem tudom miért. Valaki rugdosson már hátba, lehet hogy az jol esne.
Megint be akarom rángatni Kriát, de még bennt van a fönök és nem tudom mikor lép le. :/ unatkozom enbaz, valaki dobjon fel!
Azért pörögsz, mert átfordultál. Szal hidd el jó a kevés alvás, főleg a nem alvás :) De mind1. Nem ez a lényeg.
Persze, ha gondolod lemegyek. Bár mégnemtom mit csinálok akkor. Azaz azt sem tudom mikorról beszélsz :)
Most még végigolvasom, aztán megyek pucolni a padlót a szobámba. Tegnap hajnal 2-ig csináltam, csöppet hullafáradt lettem. Jó spaklival seggenülve dolgozni. Csak utána felállni sem bírtam. Szal most befejezem, aztán irány HADKIEG, és utána itthon online. Megláljuk mi lesz. Viszont asszem ma jön át q|a gépestül. Szal icuka, vagy itt tárgyaljunk még!
Tiz percem van attol függöen hogy a dagadt mikor ér ide. Ugyhogy huzzá bele. Most elmegyek elszijni egy cigit, és mire visszajövök már képet is tudjak beilleszteni!
Ja és majd ha kész lesz a kod, kutya kötelességed a GK által elöirt heti egyszeri adatbázisbeszarást imitálni. Ez hagyomány és enélkül már nem is jo az egész. :)
Igy azért már alakul. Én ha nekiállok irni egy kodot, ami ugye ritkán fordul elö a szaros kis életemben, akkor egyszerüen képtelen vagyok elbaszni egy olyan pontrol ahonnan már látszik hogy bázz ez müködni fog. Te hogy csinálod? :)) Mester tanits! :))