A kertészeti gyűjtőmappákból itt maradtak az 1-es és 6-os kötetek. Ez a sorozat komplett volt, sok százezret költött rájuk a szomszéd apja, majd megörökölték akönyvekkel együtt és most selejteztek. Néhány mappát bevittek az óvodába – ahová Emma virágainak többsége is került –, a többi közül válogathattatok.
Ha kéred ezeket is, szóljál, mert amikor átadod nekünk a ruhaadományt, elvihetjük cserébe.
Mert a szolgáltataó megtagadta a miniszteri kérést. A miniszter azt nyilatkozta, hogy majd a huszasok ezek után el fognak gondolkodni azon, hogy ott maradjanak-e. Biztos ez lesz az első dolguk.
Ha 20-as, akkor várhatjátok, sosem derül ki, mit kellett volna tennetek. Igaz, sokáig úgysem telefonáltok - gondolom, most majd jön egy snell kétharmados törvény, hogy a társaság helye sóval behintetik, ügyfeleit pedig (ez a magyar családok akarata, mit tehetünk) kínpadra kell vonni, kis különadók kivetése közepette.
Természetesen nem kell átülni. De ha elfogyott a benzin, és maradsz a sajátodba reggelig, lehet, hogy megfázol.
Egyébként én pannonos vagyok, nekem semmi, de korábban rendszeresen kaptam SMS-t, hogy Szeged környékén vihar készül. Mindig csak Szegedről szólt. Kb 40 éve voltam utoljára arra...
Életet leheltünk a telefonba, ami több hónapja ki van kapcsolva. Nagyon csalódottak vagyunk, mert nem kaptunk semmit. Mondtam is, hogy bekapcsolva kellene tartani, hogy ne maradjunk le az ilyesmiről.
Na végre! Két perce én is megkaptam az SMS-t, már teljesen el voltam keseredve, hogy már nem is tartanak nyilván. (A nejem hat óra előtt kapta meg, azóta szomorkodtam, hogy engem már leírtak.)
Sajnos a legjobb, nem feltupírozott, mégis csattanós verziót nem találtam meg, ezért egyiket sem idézem be. Valamikor 2000 előtt olvastam először.
Na mégis, ez nem hosszú, és állítólag Hofi mesélte, csipetnyit laposabb az általam ismertnél.
"Ez állítólag megtörtént, és fel is jegyezték az amerikai haditengerészet egyik rádiózási naplójában: - Azonnal térjen ki észak felé 15 fokkal. - Javaslom, hogy ön térjen ki dél felé 15 fokkal... - Megismétlem, térjen ki észak felé 15 fokkal, máskülönben összeütközünk. - Én nem tudok kitérni, térjen ki ön 15 fokkal... - Én az amerikai haditengerészet tisztje, az amerikai flotta egyik hajójának kapitánya vagyok. Utoljára mondom térjen ki. - Én pedig szolgálatos a világitótoronyban..."
Ez most milyen hülyeség? Ülnek az emberek a hófuvásban. Honnan jön segítség? Helikopterrel, vagy hogy?
Olyat már láttam régebben tv-n, hogy a német autobahnon 2 napig ottrekedt embereknek a vöröskereszt takarókat és teát osztott, de másik kocsiba átűlni?
A pannonosok nem kaptak sms-t, mert a szolgáltató megtagadta a küldést. Pintér miniszter úr ki is fogja vizsgáltatni, hogy miért. És elvárja, hogy a másik két szolgáltató ne nyújtsa be a számlát a kormánynak.
Nekem most jött 19:34-kor a westeles telefonomra. A pannonosra nem jött. Itt ülök a nagyszobában, kb. 4 km-re a legközelebbi autópályától; bár vélem, hogyha valaki mondjuk az M3 bevezetőjén, az AGIP-kút magasságában havazódik be, az még nem olyan drámai helyzet.