dehogynem tudsz! előzör én is azt hittem, hogy ez valami varázslat, aztán rájöttem, hogy kicsit egyszerűbb annál. :) amikor írod a rímeket (én csak a rímpárokat gyűjtöm, versike a végén lesz belőlük), akkor ahelyett, hogy egyenként benyomnád őket, inkább keress kapcsolatot két rokonítható rímpár között. Onnan már gyerekjáték összeeszkábálni a verset. :)
ha ez nem győz meg, megígérem, írok két régi rímedből egy négysorost!
Hányas beszólások táján keressem?Raknék még be párat tőle.
Amúgy sztem ápolhatnánk a többi "elhullott nagyjaink" emlékét is, nem? Rakhatnánk be evad, spori, stb... nagyíveket is, nem? Majd előveszem az összest, nézek ki belőle még nagy neveket, OK?
Hát lehet Sus-t elfelejteni? Kiváló rímer volt - gondolom, még mnidig az - először hogy aszittük ,hogy ses :)))
Én nagyon remélem, hogy azért időről időre visszatér, mint IST vagy pekes szakik - két másik nagy kedvencem :))) - úgyhogy lássuk csak azt a rejtvényt:
Az idegen kultúrák túlzott terjeszkedését már az ókorban sem komálták "Terjed a gót???" Gerjed a tót.
Egy régi hozzászólás óta meg voltam róla gyözödve, hogy sus és ses ugyanaz a személy, de mivel ez nyilván téves info volt, mégiscsak tartozunk annyival sus kollégának, hogy megfejtjük a rejtvényét.
Nekem mondjuk túl kemény dió, és szerintem a doki sem ezzel a megfejtéssel fogja beírni magát a történelembe, de a többiek jó eséllyel indulnak :-)
najsebva (4224)
A székelés általában nem okoz gondot, ám ha jön a szorulás, ne feledd, hogy a tolvajok istene a székrekedéseseket is megsegíti. A szar sokszor hamar inal, természetesen.
De ha szorul? Tamarinnal Hermész etessen.
Született egy kétsoros néhány hónappal ezelött természetesen / Hermész etessen rímpárral, ami azóta is az egyik kedvencem, de nem emlékszem a teljes sorokra. Megtenné valaki, hogy megkeresi nekem? (sajnos nem emlékszem a szerzöre, úgyhogy névvel együtt szeretném kérni, ha lehet)
Köszönöm!!!