Érdemes megnézni Gáspár Sándor arcát, amikor elrepül előtte a kávéfőző, és megtapogatja a sérült csempét! Vagy amikor az asszony felborítja az asztalt, gyorsan felkapja a sörösüveget - menteni a menthetőt.
:DDD
(Püffi: ha aláhúzva jelenik meg a fenti link, akkor a szöveg fölé mész az egérrel, jobb egérgombbal rákattintasz, majd a lenyíló ablakban a "Megnyitás új lapon" szövegre kattintasz bal(!) egérgombbal; ezután a fent megjelenő új fülre tudsz kattintani, és ott megnézheted a videót, ez a topik pedig nyitva marad a másik fülön, szólj, ha nem értesz valamit!)
Az lenne az egészséges, csak hát nem tudom mennyire lehetséges közös nevezőre jutni egy olyan emberrel, aki abban szocializálódott, hogy az apja halálra kellett dolgozza magát értük, és csak egy pénzhozó horkológépnek számított, nem férjnek, apának.
Igen így van, és attól nem lesz több lóvé, ha agyon idegeli a férjét.
Ráadásul, ahogy mondod, mindenre KELL nekik pénz. SEMMIRŐL nem hajlandó lemondani, és ezt el is mondta. Teljes komolysággal mondja, hogy igenis, őt tartsa el a férje, és elégítse ki minden igényét, pont. Ezért ő cserébe otthon van, és szépen neveli a gyerekeiket. Vicces.
A pasi zenész, amikor vannak felkérések, akkor dől a lé, olyankor a csaj szórja, ha nincs annyi felkérés és nincs annyi pénz, akkor megy a cirkusz.
Nem tudom, mi van velük, de ha volt esze a pasinak, akkor lelépett.
Ez teljesen okézsoké modell lenne, hogy a férj biztosítsa a bevétel nagy részét, csakhogy a gazdaság nem erre lett beállítva, és az igényszintet is megtolták a fogyasztás ösztönzésével.
Lényeg, hogy nagyon kevés helyen tud már működni. A nő munkába állása elkerülhetetlenné vált.
Már egy jó ideje nem tartom velük a kapcsolatot, mert rettenet két picsáról van szó. Utoljára olyan 5 évvel ezelőttről vannak infóim (tesómékat látogatták meg), az egyikük valami családsegítő pszichomókus szerűséghez járt, mert a férje üvöltözik vele, pénzt se hoz eleget, ő meg nem tud elmenni dolgozni, mert akkor ki foglalkozna a gyerekeivel. 6 és 9 évesek voltak akkor a gyerekek, és ő úgy gondolta, hogy neki az a dolga, hogy őket nevelje, a férjé meg az, hogy tartsa el a családot.
Anyósáék gazdagok, csak nem akarták finanszírozni az ámokfutásait. A férje meg az őrület határán. A másik csaj éppen boldogan, túl a ki tudja hányadik házassági válságán volt akkor.
Igazad van. Hülye voltam, olyan 80-as évek végi hangulata van, de egyértelműen kiderül a filmből is, hogy már nem az átkosban vagyunk, mert már a munkásőrséget felszámolták, Eperjes meg titokban a pincében munkásőröset játszik.
Amúgy kíváncsi lennék reakciókra a "Hiszti az van, csempe a francba az van, vacsora semmi!" jelenetre (amit ugye vázoltam) úgy, hogy nem tudnak a nemibeteg gondozós behívóról a nézők. Mivel, hogy a férj sem tudott róla.
Na, úgy kinek mi lenne a véleménye a jelenetről. Ki is a bántalmazott? :)
A kedvenc jelenetem, amikor Eperjes kiképzést tart a pincében a munkásőr társainak, és becsenget hozzá a szomszéd, a pajtásokat pedig azzal hagyja ott a pincében: "Csend, rend, fegyelem!"
Az erősebb meg tudja állítani a gyengebbet, de nem banthatja.
Ez egy ilyen álhumánus picsogás a részedről.
Mert igenis kell állítani a támadót, bármilyen eszközzel, majd tanul belőle, és legközelebb nem fog támadni.
Ennyi.
Jó példa erre, biztosan mindenki emlékszik, amikor Romániában a tanteremben a nő csápolta a rendőrt, a szemüvegét is leverte, egy ideig tűrte a rendőr, de aztán pofon legyintette a nőt, aki erre elpityeredett, és bőgni kezdett.