Sziasztok! Sürgőse eladó Suzuki DL 650-em! Ha valakit érdekel írjon, mert már a küszöbön az új DL 1000! Emil: belecz@ciszterci-szfvar.sulinet.hu Köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni!
Remelem meg nem volt...ugy meglodult a topic :) h mar vegis sem tudom olvasni :))))
Csak csendben annyit megjegyeznék, hogy Vanchu mesterrel egy évvel korábban a BIGes találka előtt már a parádi kempingben sátoroztunk...és kanyarogtunk egy "keveset" is... ;-)))
valamikor, nem is olyan rég, kimúlt egy szépreményű v-strom fórum, ahol is elkezdtük latolgatni, hogy jó lenne egy kis magyar csapatot verbuválni jövőre a németországban megrendezésre kerülő, ötödik, nemzetközi, v-strom találkozóra. ajánlom figyelmetekbe: www.vstromforum.de, (5.vstrom treffen 2006.)
szia! én is a Bandit forumrol néztem ide át! és nembántam meg!:) szerintem nincs abban semmi hogy meghivtok más embereket más más forumrol! nekem van egy Banditom van egy ETZ-m és benézek mindkét forumra...nekem a robogos is motoros! mikor jön velem szemben vagy lerobban..ugyanugy megálok neki is akár TZ vagy Bandit van a seggem alatt!:))
Szasz! Had kérdezzem már meg, ez a bizonyos Zsorifürdő merre található, azt tudom csak hogy Duna-Tisza köze kizárva, tudnék róla ha erre lenne, mert itt élek!:O :) Ice
Nagyon köszönöm, és így igaz, ahogy leírtad, nem csak a pozitív kritikát kell publikálni, főleg, ha az nincs is!:-)) Egy félreértést tisztáznék az elején! Nem saját logót akarok a csapatnak, anál is inkább, mert a célom valóban az, hogy nem csak DL-esek legyenek benne, hanem mindenki! Ezt a logó dolgot, csak témaként és véleménykérésként vetettem fel, ugyanis ÉN, a SAJÁT pólómra akarok ilyet, és tudod olyan átkozott természetem van, hogy nem akarok olyan V-Stromos pólót hordani, amit bárhol, motoros boltokban kapni!!:-)) Remélem ezzel feloldottam az ellentmondást! És így már nem zárok ki másokat, és nem is akarok, mit eddig is írtam, és ezt most is csak megerősíteni tudom!:-)) Az 59-esnél igazad van, az egy horror!!:-)) Erre már rájöttem, szégyenlem is, hogy feltettem!!:-(( Egyet hadd köszönjek meg Ebics! Azt, hogy ilyen figyelmesen olvatad a fórumot, és nem csak olvastál, hanem láttál is!! Máskor is szívesen olvasom építő kritikádat! És remélem néha dícsérni is fogsz minket!:-)