Amúgy sztem kihúzzuk ezt az 1 évet Sandell nélkül is. Makeda sem játszott többet bő 10 percnél félidőnként. Ha most a j2 szerinti hosszú oldallal kezdünk, akár végig is tolhatja, ha nem akkor jön pár támadásnyira Ilics, vagy akár lehet ez lesz Lékai új posztja, jobbal úgy is könnyebb etetni a jobbszélt, ott meg már 2 spílerünk is lesz. Második felidőben meg elég csak támadnia, és legalább lesz haszna a sok beállónak, Sipi megoldja majd. Inkább attól félek, hogyan fognak az egyiptomiak visszajönni a vb-ről, múltkor is csapágyasra lett hajtva, igaz az hazai volt nekik. Aztán meg, ha mégsem menne, megvan még Vujin száma, v inkább Lazarové, tényleg játszik még, vagy már csak szovkapitány?
Nem tudom pontosan hogyan szól az nb1-re vonatkozó fiatal szabály, de lehet e miatt is szükség van pár 'kölökre', és, ha még közben nem is olyan bénák, akkor az külön szerencse.
Itt ugye feltételeztem, hogy a Veszprém szeretné már az idén Sandellt és kivásárlási szándéka is van, a másik részről meg azt, hogy van az a pénz, amiért elengedik...
Bízok, mert a csapatnak j2 kell, mert különben a bajnoki címre, és az F4-re is kevesebb lenne az esély, másrészt az ilyen kivásárlósdi nem egyedi történet Európában.
Az egyik szeretne minél több manit, a másiknak meg kell, hogy a céljaik megvalósítása reálisak legyenek.
Egyébként nem tudom, hogy az Aalborg hogyan áll anyagilag, mert most még Sandellért pénzt látnának, mert jövőre ingyen jönne, úgyhogy én nem tartom kizártnak, hogy a Veszprém és a dán klub között lesz még egy csörte a kivásárlás ügyben.
A Barcelónában Makuc is megküzd a játékperceiért, és olyan hülye edző nincs a világon, hogy ha valaki nagyon jó, a csapat hasznára van, azt kihagyja...
mellettük lesz egy Barcelona akit láttuk mire képesek ,egy Kiel akik mindig veszélyesek és ugye jön egy Kolstad tele elég jó játékosokkal és szerintem akikkel nem sokan számolnak de titokban jövőre már bejelentkezhetnek a Bl címre is az a Magdeburg.Szóval elég zsufolt a mezőny és egyre több olyan csapat van már aki megnyerheti a bl trófeát
és azt is be kell látni ,hogy Kielce bivaly erős most is és az is lesz a jövőben meg pláne..valamelyest előttünk járnak és van egy nagyon dörzsölt edzőjük is és szerintem ők akik esélyesek a következő időkben a bl megnyerésére de ugye tudjuk final 4 -ban nem feltétlen az esélyesek szoktak nyerni mindig
Ha összecsiszolódik a pad és a játékosok, akkor realitás lehet e BL győzelem. De nem több. Jobban mondva célként ki lehet tűzni, de elvárásként nem. Ott azon a két napon bármi és bárhogyan megtörténhet, mint ahogy azt már láttuk párszor.
Én azt gondolom, hogy a balátlövő és irányító poszt egyre inkább felcserélhető. Lauge, Nenadic, El-Deraa, Palmarsson, Sagosen is játszott már mindkét poszton. Szerintem Casado is hasonló lehet, bár én is kevés meccsen láttam őt eddig, és nem olyan mint mondjuk Mahe, Zarabec, Steins, Skube vagy épp Chema volt.
Aztán, hogy hol fogják játszatni Casadot, majd valószínűleg 2023-tól meglátjuk. :-)
Ha klasszisok is lesznek, nem valószínű, hogy Veszprémben fognak kiteljesedni.
Egyébként a magyar utánpótlás nevelést elnézve, kiből lett klasszis az elmúlt 10 évben? Az egy szem Bánhidin kívül én mást nem tudnék mondani. Talán Máthé lehetne, de ő meg megsérült.
Az lehet, hogy 10 évente sikerül valakit kinevelnie a Vp-nek, akiből idővel klasszis lehet esetleg, bár az utóbbi időben sok pozitív példa nem volt, igaz, sokáig olyan nagy törekvés sem volt erre szerintem.
A Zágrábnak vagy a Celjének mások a prioritásai, ott nevelik a játékosokat, vagy az Elverumnál gondolom, a Vp megoldja úgy, hogy válogat a svédasztalról, aztán ennyi.
Semennyire, szimpla pr, identitáspótlék a szerepük, az életben nem fognak Veszprémben érdemi időt a pályán tölteni, amíg FF a cél. Vagy elmennek máshova, vagy érdemi meccseken ülnek a padon, lásd Győr.
Veszprémben eredménykényszer van. Birka Kolléga tökéletesen megfogalmazta. Ez nem ideális ilyen fiatal játékosoknak. Pepét és Zorant oda kéne tolni Gergő mellé a Plockba.