Föl kell kössem a gatyám, ha itt mindenki négysorosra vált (és milyen profimód).
Gr0, tudom, az egyiket te is föltaláltad, vedd úgy, hogy társszerzõ vagy, a jogdíjat majd felezzük.
Elpártolt tőlem a szerencse Kiosztottak. A lap nem egy
póker, csak egy dáma pár,
és mikorra a nap lemegy
búsan intek: pá, madár.
Ma délelött egy idegen, aki csak olvassa a topicot, pedig kiváló kecskerímeket ír maga is, elküldte nekem csak úgy egy saját négysorosát, hogy nekem is legyen...
Egészen meghatódtam, de komolyan, és ezúton nagyon köszönöm kedves d.!!!
Nagyon-nagyon jólesett :-))
neked is meg alattad Gr0-nak is: nem dumálni, csinálni! :) Még akkor is, ha valamelyikőtök találva érzi magát az alábbi rím által:
Immáron trendszerűen romlik az egykori finom ívű termés, gyengülnek a sorozataim - borong az öreg kecskerímer Nemcsak a tegnapi lett zsenge:
a mai sor sem zsilettpenge...
dehogynem tudsz! előzör én is azt hittem, hogy ez valami varázslat, aztán rájöttem, hogy kicsit egyszerűbb annál. :) amikor írod a rímeket (én csak a rímpárokat gyűjtöm, versike a végén lesz belőlük), akkor ahelyett, hogy egyenként benyomnád őket, inkább keress kapcsolatot két rokonítható rímpár között. Onnan már gyerekjáték összeeszkábálni a verset. :)
ha ez nem győz meg, megígérem, írok két régi rímedből egy négysorost!
Hányas beszólások táján keressem?Raknék még be párat tőle.
Amúgy sztem ápolhatnánk a többi "elhullott nagyjaink" emlékét is, nem? Rakhatnánk be evad, spori, stb... nagyíveket is, nem? Majd előveszem az összest, nézek ki belőle még nagy neveket, OK?