Keresés

Részletes keresés

Rebelx Creative Commons License 2005.02.18 0 0 435
Azt mondjak a kiszaradas a legveszejesebb. Probalj megis vizet adni neki...
Előzmény: alfatau (432)
Andromedus Creative Commons License 2005.02.18 0 0 434
Kalema: az eddigi hozzászólásaimat nyugodtan felhasználhatod! A képeket is, amiket eddig feltettem ide, de majd még kicsinyítek és teszek fel újakat is, amint lesz időm.
Előzmény: Kalema (417)
Andromedus Creative Commons License 2005.02.18 0 0 433
Jaj Alfa :(( Nagyon izgulok Tau kutyusért, remélem, hogy minden rendben lesz! Légyszi jelentkezz reggel, hogy mi van a kutyussal!!
Előzmény: alfatau (432)
alfatau Creative Commons License 2005.02.18 0 0 432
Köszöni a szorítást. Sajna nem javul, nagyon szomjas, de a korty víz is kijött belőle.
Előzmény: Rebelx (431)
Rebelx Creative Commons License 2005.02.18 0 0 431

ORULET! Segitek szoritani. Csori kutyi. Irjal azonnal, mihelyst jobban lesz!

Rebelx

Előzmény: alfatau (429)
alfatau Creative Commons License 2005.02.18 0 0 430
Hali! Nagyon édi Pogi! Ahogy elnézem, ő is éppen úgy világosodik, mint nálunk Maya. (közép-szuka-jövő héten egy éves). Már csak a fülei, meg a gerince vonala apricot, máshol egészen világos.
Előzmény: neoja72 (413)
alfatau Creative Commons License 2005.02.18 0 0 429
Megosztom mai szomorú esetemet Veletek: Pici Tau-nak (toy-kan-5 éves) ma esedékes volt az oltás. Elmentünk az állatorvoshoz (este rendel), megkapta a szurit. Hazafelé hányt a kocsiban (ilyent még sohasem csinált- 17 km-re lakunk a dokitól). Mire hazaértünk, nem mozdult. Még a kapuból irány vissza! Féluton már úgy voltunk, hogy hiába, mert nem is észleltük, hogy lélegzik. Végül visszaértük, bevittük. A doki szerint allergiás reakció az oltóanyagra! Pedig már évek óta ezt kapja. Kapott allergia ellen újabb szurit. Hazaértünk, picit körülnézett, de aztán beleájult a kosarába. Most itt őrzöm magam mellett és szorítok neki :((
alfatau Creative Commons License 2005.02.18 0 0 428

Sziasztok! Talán megérem, és sikerül írnom is! Vacak ez a net! Szóval, nekem is nagyon tetszik az oldal ötlete. Sok uszink volt (6 felnőtt, 25 pici) sok képünk, anyagunk van. Fő oldalunk az agility. 9 éve űzzük az uszikkal. Kedvenc képem:

Bár ez már 4 éve készült, azóta már több, mint duplája, de nem volt lelkierőnk összeszedni. Ezeket agilityn szerezték. A szépségkiállítás, pucc, nem a műfajunk.
neoja72 Creative Commons License 2005.02.18 0 0 427

A 412-413-as hozzászólásomban vannak még képek Pogiról, ha  választasz akkor rád bízom a választást! De majd akkor még otthon körülnézek, ill. még a 7végén csinálok is róla képeket! :)

Köszönöm

Előzmény: Kalema (426)
Kalema Creative Commons License 2005.02.18 0 0 426

A pici kori képét akkor mindenképpen felrakom, de jól jön majd mellé egy nagyobb korú fotó is. :))

Előzmény: neoja72 (424)
Kalema Creative Commons License 2005.02.18 0 0 425

Annyira örülök, hogy ilyen pozitívan álltok a dologhoz... Nagyon aranyosak Pogi és Denisz is. :)))

Neoja72, ha van kedvenc képed, akkor küldd el azt nekem, vagy tedd fel ide, vagy írd meg melyik az, és hamarosan az oldalamon is találkozhatsz vele. :)))

Előzmény: neoja72 (424)
neoja72 Creative Commons License 2005.02.18 0 0 424
Szia! Nekem megtisztelés lenne, ha Pogim képét fel tudnád használni!
neoja72 Creative Commons License 2005.02.18 0 0 423

Szia! Hasonló volt Pogi Deniszhez, de pár árnyalattal világosabb. Őszintén szólva én fehérnek vettem Őt, mert azt mondták, hogy majd kifehéredik a szőre ahogy nő. Én elhittem, mert nem tudtam, hogy az uszkárok hogyan születnek színileg. Nos Pogi foltosan fehéredett ki, de Nekünk így is nagyon tetszik és beképzeltség nélkül állítom, hogy aki látta mindenkinek tetszik!  A folt az fajtahiba, de legalább különleges a kisördög! :)

Ma már én is bezacskóztam minden cipőt és felakasztottam a fogasra. Gondolhatod Pogi hogy meglepődött, mikor kereste a rágnivalókat! :)

Denisz sztem ennyire nem fog kivilágosodni, mert neki sötétebb az alapszíne. De ő is különleges nagyon!

Előzmény: stefiadri (422)
stefiadri Creative Commons License 2005.02.18 0 0 422

Szia!

Visszanéztem Pogi kiskori képeit nagyon édik!

Szín tekintetében viszont még jobban elbizonytalanodtam. Ahogy látom Pogi is hasonló színű volt kicsinek mint Denisz, talán egy picikét világosabb. Arra gondolok, akkor ki fog ő is világosodni, bár fehér talán nem lesz (?). Hát így is szeretjük, meg úgy is ......... tulajdonképpen túl sok jelentősége nincsen. Jól fognak mutatni a 2,5 éves fekete középuszinkkal!

Előzmény: neoja72 (416)
neoja72 Creative Commons License 2005.02.18 0 0 421

Szia! Ma is megpróbáltam feltölteni a kosaras képet Denisz-ről de nem sikerült, mert: a kép mérete túl nagy!!!!!! Én itt a munkahelyemen nem tudom sajnos lekicsinyíteni, de ha Te otthon lekicsinyítenéd és újra elküldenéd nekem, akkor felkerülhetne az a kép is!

Üdv.!

Rebelx Creative Commons License 2005.02.17 0 0 420

Najo, rabeszeltel... :) (nehez volt.)

off:

http://johannesphoto.tripod.com/id5.html

ez a portre oldalam, de baloldalt van a tobbi kategoria. Altalaban riport-jellegu fotok New York-bol tobbnyire. Szelessavu internetkapcsolat elonyos, a kepek miatt. Mindegyik nagyithato. Azert angol, mert meg kinnt csinaltam...

on.

Rebelx

Előzmény: Kalema (419)
Kalema Creative Commons License 2005.02.17 0 0 419

Köszönöm szépen! Nagyon bíztam benne, hogy felhasználhatom a fotóidat... :)))

Meg szabad nézni azért a honlapodat a fotókkal?

Előzmény: Rebelx (418)
Rebelx Creative Commons License 2005.02.17 0 0 418

Kakukk mindenkinek!

Az en kutyimat, meg hozzaszolasaimat esetleg nyugottan felhasznalhatod. Nekem is van oldalam, de csak a fotoim vannak rajta. Az meg elegge offtopic. Ha nem laknek a vilag vegen Borsodban, meg Nektek is tudnek egy-ket kepet... Olyan arik a kutyik. Soha nem lenne belolem jo uzletember, mert aranyos kutyikat ugyis gratisz fotoznek, meg lehet, hogy en fizetnek erte...

10-telettel: Rebelx

Kalema Creative Commons License 2005.02.17 0 0 417

Szeretnék egy kérdést, vagy inkább kérést intézni hozzátok!

Biztosan írtam már, hogy szerkesztgetek egy honlapot. Több dologról is írok, vagy a közeljövőben fogok rajta, az egyik az uszkár lesz, amit ma kezdek el. Eredetileg könyvekből, és a netről szerzett anyagokból akartam összehozni valamit, de támadt egy jobb ötletem, a "fórum kivonata" szerű dolgot csinálok, vagyis igazi gazdik igazi tapasztalatait, igazi (nagy becsben tartott) kutyusokkal. Persze ehhez előszöris kérem beleegyezéseteket és esetleges segítségeteket, minden történet és tapasztalat remek volna. Egészen a meglepetésektől, amiket egy újonnan érkezett kölyökuszi okathat... :))))

A másik dolog az lenne, hogyha ez az ötlet nektek is tetszene, hogy az így összehozott anyag mellett ne idegen uszik sorakozzanak, feltennék egy-egy jól sikerült képet kutyusaitokról (meg persze az enyémről).

Természetesen mindezt a beleegyezésetek nélkül nem teszem meg, és bármilyen módosító gondolatot szívesen fogadok! (A kutyus és gazdi nevét szívesen a képre vagy alá írom!)

Amiért most ilyen lelkes lettem, mert az uszkar.lap.hu -ra is felkerült ma a linkem. (Meg is dícsérték Picust, hogy milyen szép.) :)))

Nézzétek meg nyugodtan az oldalamat: kalema.uw.hu Még elég hiányos, de dolgozom rajta.

És persze szívesen felteszek hirdetést kutyusokról: eladó, vagy fedez, vagy kozmetika, stb.

neoja72 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 416

Szívesen, nincs mit. Ha tudom szívesen felrakom a többit is.

Sajnálom, hogy a kosárkás kép valamiért nem működik. Amúgy szerintem Denisz ilyen színű marad, bár egész kis korában Pogi is sötétebb apricot volt, de Ő kivilágosodott, és most már a fejecskéje teljesen fehér, meg elől a mellénykéje és a hasija. Igaz uszkárnál fajtahiba, ha nem egyszínü, de nekem így tetszik!

Ha visszalapozol a topicban láthatsz Pogiról egészen gyerekkori képet is! :)

stefiadri Creative Commons License 2005.02.17 0 0 415

Köszönöm szépen hogy felraktad Deniszt! Van még kép a tarsolyomban, majd küldök még hátha Neked sikerül feltenni.

Pogi is irtó aranyos! Teljesen lázba hoznak ezek a kuttyok, azt vettem észre magamon hogy állandóan a kutty(ok) körül forog az eszem! Ez már függőség?  :-))))))

Előzmény: neoja72 (414)
neoja72 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 414
Megint próbáltam a kosárkás képet feltenni, valamiért nem akarja. Nem értem miért, tuti gond van vele. Pedig elmentettem többféleképpen is. Olyan aranyos az a kép!
neoja72 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 413
neoja72 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 412

Bocs nem is írtam, hogy nagyon aranyos a kis Denisz!

Sajnos a kosaras képpel gond van.!

Rakom Pogi új képeit is! Sajna néhány helyen kivakuztam a szemét!

neoja72 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 411

Ő  Denisz, Stefiadri kutyusa!

A kosaras képet sajna nekem sem rakja, fel, bár megnyitni is azt nehezen akarta. Ha majd küldesz még szívesen felrakom, ha tudom!

stefiadri Creative Commons License 2005.02.17 0 0 410

Hát.....az a baj, hogy beszúrtam én, ott volt a kép alul is, beszúrta felülre is (a keretbe) és a mehet után eltűnik minden, csak a cím, hogy Uszkárosok topikja, az marad meg és üres az oldal. Hát mért csinálja ezt velem????

Neoja72

e-mail ment

Előzmény: Kalema (409)
Kalema Creative Commons License 2005.02.17 0 0 409
Hupsz! Kihagytam még valamit... : miután feltöltötted alul ott lesz a kép. Aztán bal oldalon ott lesz pici betűkkel, hogy beszúrás, azt nyomd meg és csak azután a mehetet.
Előzmény: stefiadri (405)
alfatau Creative Commons License 2005.02.16 0 0 408
Sziasztok! Érdekes ez a rosszalkodás. Nekünk ugye, óriás kivételével, minden méretű kutyusunk van, volt. Az én tapasztalataim szerint a közép kölykök voltak a "legrosszabbak ill. legkártékonyabbak, a toy kutyus soha semmi kárt nem csinált, a törpék is alig. A szobatisztaság viszont pont fordítva van. Lehet, hogy a természet így kompenzálja a dolgokat? :-)
Kalema Creative Commons License 2005.02.16 0 0 407

Hah... Megoldom a képes gondodat, mert én is nagyon kiváncsi vagyok a kutyusodra.

Szóval amikor beszúrod a képet: ugye addig megvagy, hogy Tallózás -- és ott lesz az Új kép: melletti mezőben az elérési hely,  adhatsz a mellette lévő rublikában nevet ha akarsz, és itt jön a fontos rész !!! jobb oldalon ott van, hogy: "Feltölt", először ezt kell megnyomni, feltölti a képet, és csak ezután nyomd meg a "mehet" gombot!

Remélem hamar kipróbálod!

Egyébként Picus, lehet, hogy azért mert lány nem volt ennyire rosszcsont, nem vett el soha semmit, ami nem az övé, szóval nálunk mindig szanaszét heverhettek akár a cipők, zoknik, nem nyúlt hozzá, sem a kábelekhez, tapétához. Inkább azért lehet jobban belegondolva, mert apukám szinte mindig otthon van vele.

neoja72 Creative Commons License 2005.02.16 0 0 406

Szia!

Ez nekem is ismerős, hogy mire az ember hazamegy minden szanaszét van. Ezért sajnos kénytelen voltam bevezetni - egyenlőre -  hogy amíg egyedül van, el van a lakás torlaszolva, hogy hova mehet, hova nem. Remélem előbb utóbb rendes kutyus lesz belőle! Reggel meglepően szépen viselkedett a szobában is! Ugyanis egyedül az tiltott terület! (pisi miatt, meg mindent szétszedne estére, plusz ott lakik a tengerimalac!) Áprilisban már egy éves lesz!

Holnap hozom a képeket! Kár, hogy te nem tudsz felrakni! Esetleg küldj e-mailben: eperke2000@yahoo.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!