Keresés

Részletes keresés

Thor. Creative Commons License 2022.07.04 0 0 7518

Wanne-Barca hivatalos. 

dannytrejo2 Creative Commons License 2022.07.04 0 0 7517

A kézivezérlésben Borsos azt fejtegette röviden, hogy balátlövőbe szerinte még fog valaki érkezni jövőre...

Hofi78 Creative Commons License 2022.07.04 0 0 7516

:D :D

Előzmény: Psenior (7515)
Psenior Creative Commons License 2022.07.03 0 5 7515
Két Laugeval könnyű... :))
Előzmény: Bembi86 (7514)
Bembi86 Creative Commons License 2022.07.03 0 0 7514

szerintem kár egy-egy posztot megnézve megítélni azt, hogy mennyire vagyunk FF esélyesek.

kapuban szerintem mi vagyunk a legerősebbek a BL-ben.

szerintem a jobb -és a balszél is top 3.

a beálló pozi se rossz - főleg, ha az Andriska-Pehma duót kell az idő nagy részében nézegetni.

a Lauge-Máté-Mahé-Rasmus négyesből lehet olyan elegyet összehozni, hogy jó legyen.

Ilicsnek élete esélye ez az egy év. ha bizonyít,bármi lehet. az időt meg fogja kapni szerintem.

ha bármi történne a kapuban, és az izlandi kis magasgyerekre tenném a voksomat - most megy Nantes-ba.

handballplanet Creative Commons License 2022.07.01 0 1 7513

Gasper Marguc
Ez egy nagyon izgalmas sorsolás volt, mind a két csoport nagy küzdelmeket tartogat. A mi kontingensünkben talán a PSG, a Magdeburg és a Veszprém kiemelkedik, de a többi együttes is komoly erőt képvisel. A Bajnokok Ligájában már nincs olyan csapat, amit félvállról lehet venni, ezen a szinten mindenki minőségi kézilabdát játszik.

Izgalmas szezonra számítok, remélem, hogy a szurkolóink élvezni fogják a mérkőzéseket a Veszprém Arénában. A célunk, ahogy minden évben, a FINAL4-ba jutás és a végső győzelem. Még szezon előtt van egy kis időnk pihenni, de nemsokára elkezdjük az újat, méghozzá teljes motivációval és lelkesedéssel.

Fazekas Gergő (Wisla Plock kölcsönjátékos)
Másfél hete derült ki, hogy a Wisla Plock megkapta a szabadkártyát a Bl-ben, nagyon izgatott lettem, talán fel sem fogtam elsőre, nagyon örülök, hogy a legmagasabb szinten kézilabdázhatok majd a következő kiírásban. Bíztam abban is, hogy jöhetek Veszprémbe játszani és mivel a Plock és a Veszprém egy csoportba került, ez is teljesült.

A csoportunkról annyit, hogy szerintem három csapat kiemelkedik, a PSG, a Veszprém és a Magdeburg, de a Plockkal ellenük és főként a rangsorban utánuk következő csapatokkal is igyekszünk majd felvenni a versenyt. Nagyon várom már a kezdést, folyamatosan egyeztettem az edzőimmel, várnak, számítnak rám, még egy hét pihenőidőm van, aztán elkezdem a felkészülést. A térdsérülésem után egyre jobban érzem magam és a kezdésre száz százalékos is leszek.

Dragan Pechmalbec
Izgalmas sorsoláson vagyunk túl. Véleményem szerint a B csoport az erősebb, de a mi csoportunk, az A is tartogat nagy csatákat. Láthatóan három csapat emelkedik ki ebből a nyolcasból, a Magdeburg, a PSG és a Veszprém. A klub ambícióit tekintve minden mérkőzést meg szeretne nyerni, de nekünk is csak az lehet a célunk, hogy elérjük az első két hely valamelyikét a csoportban.

birka_zoli Creative Commons License 2022.07.01 0 1 7512

Én azért egy dán és német bajnokot sosem írnék le, a psg fekszik nekünk, a Portó sem olyan gyenge, a Wislában meg egyből megnézthetjük Fazekast is, a Románokkal meggyűlt idén is a bajunk, a horvátok meg mindig előhúznak vkiket a kalapból, szval nem lesz ez sétagalopp, az első két helyhez végig nagyon extra kellene, realitás az 1-4, de inkább a 3-4, azon fog múlni, hogy idegenben mit hozunk a 'kicsik' ellen, mert a 'nagyok' ellen általában jól megy itthon és kint is.

Előzmény: videkiman (7509)
lincoln osiris Creative Commons License 2022.07.01 0 0 7511

Kezdésnek rögtön a PSG itthon, akárcsak tavaly :)

Jó lesz, van ideje összeszokni a társaságnak tavaszig. Tény, hogy a B nehezebb de azért a Magdeburg, GOG, PSG sem kutyaütők (lásd tavaly december ugyebár). Reális cél az 1-2. hely. 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.01 0 0 7510

Plusz Kounkoud is Kielce... 

Előzmény: videkiman (7509)
videkiman Creative Commons License 2022.07.01 -1 1 7509

Elég megbolygatta az erőviszonyokat, hogy a Kiel és az Aalborg csak 2. helyen végzett a saját bajnokságában. A Veszprém jobban járt a Magdeburg-GOG kettőssel. Persze a bundás bajnokot semmiképp se írnám le, de nekik elég új lesz ez a fajta kettős terhelés, az EHF kupa azért nem hasonlítható a BL-hez. 

A Veszprémnek szerintem szinte kötelező az 1-2. hely valamelyike, a Magdeburgról előbb írtam, a PSG elég sokat gyengül. Ők egyébként igazoltak valakit Hansen helyére? A Remili-Máthé csere is nagy visszalépés, főleg, hogy Dominik nem is tud játszani jó darabig.

A Szeged sztem örülhet, ha befut 5.nek a Nantes előtt, lehet ez lesz Hókipóki hattyúdala.

Előzmény: szabopalesz (7504)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.01 0 0 7508

*újdonság

handballplanet Creative Commons License 2022.07.01 0 1 7507

A Magdeburgnak kifejezetten örülök, mert egyrészt kell egy kis német újdinság, másrészt van egy kis elintézni való velük.. :)

Jó lenne 1-2ben lenni, mert ha nem, várhatóan nagyon nehéz ellenfél jönne a legjobb 8 ért. 

dannytrejo2 Creative Commons License 2022.07.01 0 0 7506

Elvárás  az első 2 hely ebben a csoportban, a Szegednek meg nagyon kell kapaszkodnia, mert ebből lehet nekik könnyen 5-6. hely is...

Zso_Re Creative Commons License 2022.07.01 0 0 7505

Ha jól vágom akkor

Veszprém

Párizs

Magdeburg

GOG

Porto

Plock

Bukarest

Zágráb/Elverum

Szeged megkapta rendesen :D

(bár én jobban örültem volna az erősebb csoportnak)

szabopalesz Creative Commons License 2022.07.01 0 0 7504

Becsapós, mert az egyenes kiesés viszont brutál lesz. Elöl kéne végezni valahol.

Előzmény: dannytrejo2 (7503)
dannytrejo2 Creative Commons License 2022.07.01 0 0 7503

Ez jó csoport lesz, a Szeged kapaszkodhat...

lincoln osiris Creative Commons License 2022.06.30 0 0 7502

Semmi, főleg hogy egy kalapból 2 is mehet ugyanabba a csoportba. Talán annyi, hogy a menetrendet a versenykiírás úgy határozza meg, hogy a sorsolásnál kapott pozíció szerint írja le az adott kör párosítását, így a kalapozás előrevetíti ezt a pozíciót.

Az új formátum bevezetése óta nem hagytunk ki negyeddöntőt, én most annak szurkolok hogy ez a köv. szízonban megtörténjen. Hogy legyen ilyen is.

Előzmény: Kyra** (7501)
Kyra** Creative Commons License 2022.06.29 -2 0 7501

Mi értelme ennek a kalaposdinak, ha amúgy meg erősen irányított a sorsolás?

birka_zoli Creative Commons License 2022.06.27 0 1 7500

Sztem most jó helyen van, először vívja meg a csatáját Bősszel, és nem tudom a fűrednek jár-e automatice a csoportkör, de ott szerezhet rutint is. 

Előzmény: Kyra** (7499)
Kyra** Creative Commons License 2022.06.27 0 0 7499

Igen, Andóban van fantázia.

Nekem szimpatikus is, válogatott lehet belőle min.

(Csak mióta levágatta a haját, alig ismertem meg a kapuban. :-) )

Vajon marad Füreden?

Előzmény: birka_zoli (7496)
handballplanet Creative Commons License 2022.06.27 0 0 7498

Ma döntött az EHF a férfi, női szabadkártyákról... 

handballplanet Creative Commons License 2022.06.27 0 1 7497

Az értékelő csoport múlt hét pénteki ülését követően az EHF Végrehajtó Bizottsága hétfőn megerősítette a 2022/23-as szezonban a férfi és női EHF Bajnokok Ligájában résztvevő 16 csapatot.

Mindkét versenyen kilenc csapatnak volt fix helye, hét helyezést pedig felminősítéssel osztottak ki, olyan tényezőket figyelembe véve, mint a „helyszín”, „TV”, „EHF versenyeken elért korábbi eredmények” és „termékmenedzsment és digitális” a szabályzat szerint. .

Tekintettel arra, hogy a Covid-19 világjárvány továbbra is hatással volt a 2021/22-es szezonra, megállapodás született arról, hogy a jelen értékelés során a „nézők” kategóriát nem veszik figyelembe.

EHF Bajnokok Ligája Férfi

Az Értékelő Csoport összefoglalójával az EXEC megerősítette az EHF Bajnokok Ligája Férfi következő hét csapatának felminősítését (az országkódok szerinti ábécé sorrendben).

• HC PPD Zagreb (CRO)
  • Aalborg Håndbold (DEN)
  • HBC Nantes (FRA)
  • Telekom Veszprém HC (HUN)
  • Elverum kézilabda (NOR)
  • ORLEN Wisla Plock (POL)
  • RK Celje Pivovarna Lasko (SLO)

A versenyen fix helyekkel rendelkező kilenc csapathoz csatlakoznak: GOG (DEN), Barça (ESP), Paris Saint-Germain Handball (FRA), SC Magdeburg, THW Kiel (mindkettő GER), Pick Szeged (HUN), Lomza Vive Kielce (POL), FC Porto (POR), CS Dinamo Bucuresti (ROU).

A következő klubok felminősítési kéréseit nem vették figyelembe: Fraikin BM. Granollers (ESP), Sporting CP (POR), CS Minaur Baia Mare (ROU), Kadetten Schaffhausen (SUI), Ystads IF HF (SWE).

Az Értékelő Csoport úgy döntött, hogy nem értékeli a HC Motor (UKR) csapatát, figyelembe véve az EHF Bajnokok Ligája-mérkőzésekre vonatkozó követelményeket, mivel a HC Motor jelenlegi helyzetéhez képest túl sok a szervezeti bizonytalanság.

A HC Motor a következő szezonban a második német kézilabda-bajnokságban lép pályára, a hazai meccseket valószínűleg Düsseldorfban játsszák, és fix helye lesz az EHF Európai Liga férfi csoportkörében. Az EHF Európai Ligában is helye van annak az öt csapatnak, akiknek a frissítési kérelmét elutasították.

EHF Bajnokok Ligája - Női

Az EHF Bajnokok Ligája Női kategóriában a következő csapatok frissítési kérelmei megerősítést nyertek.

• DHK Banik Most (CZE)
  • Brest Bretagne Handball (FRA)
  • FTC Rail-Cargo Hungaria (HUN)
  • Storhamar Handball Elite (NOR)
  • CSM Bucuresti (ROU)
  • RK Krim Mercator (SLO)
  • Kastamonu Belediyesi GSK (TUR)

A fix hellyel rendelkező csapatok a következők: RK Lokomotiva Zagreb (CRO), Odense Håndbold, Team Esbjerg (mindkettő DEN), Metz Handball (FRA), SG BBM Bietigheim (GER), Györi Audi ETO KC (HUN), Buducnost BEMAX (MNE) , Vipers Kristiansand (NOR), CS Rapid Bucuresti (ROU).

A Borussia Dortmund (GER) frissítési kérelmét nem erősítették meg. A klub ezt követően helyet kapott az EHF European League Women-ben.

Következő lépések

A férfi és női EHF Bajnokok Ligája sorsolására július 1-jén 11:00 órakor kerül sor Bécsben. Mindkét versenyen két nyolcfős csoportba sorsolják a csapatokat.

birka_zoli Creative Commons License 2022.06.27 0 0 7496

Talán annyi előnye van, h több mint 2 méter, és ez sokat jelenthet, mert hiába volt szupertehetséges Deményi, Győri, 18x centisen nehéz érvényesülni, keveseknek sikerült, Szatyi, Perics.

A mai fiatalok közül Andó érhet oda, ő korán megkapta a lehetőséget fureden es kvázi élt is vele. 

Előzmény: Kyra** (7494)
birka_zoli Creative Commons License 2022.06.27 -1 1 7495

Néha elgondolkodom az ilyen kijelentéseken, hogy milyen jót tenne nekik egy külföldi tapasztalatszerzés.

De hogyan, azon túl, hogy az alanynak is akarnia kell, azért külföldön kevésbé van kolbászból a kerítés, ott tervszerű, ésszerű gazdálkodás és sportszakmai munka folyik, nem látom, hogy miért érné meg bárkinek is magyar szinten tehetségesnek tűnő, de nemzetközi szinten 12 egy tucat játékosokat pár évre foglalkoztatni, hacsak nem fizet érte az anyaegyesület. Őszintén, a Plockot sem értem, oké, Fazekas Gergő valszeg nemzetközi szintű játékos lesz, de pl. Szita Zozó már kétséges, nehezen hiszem, hogy nincs hozzá fogható lengyel.

És akkor a kapuskérdés, a nagy szuper magyar up az elmúlt 15 évben sajnos kapusokat még úgy sem tudott kinevevelni mint más posztokat, Roli a csúcsán top10 volt, Marci top20, aztán a legtöbben magyar nb1 szint, ami nem rossz persze, csak nem lehetnek velük válogatott és klub szinten sem eredményt elérni. 

Kristóf tehetséges, ahogy Nagy Benedek is, de nekik még az nb1es helyekért is küzdeni kell. Őket ismerem, a munka bennük van, Nyúlnál kezdtek, sok játékperc, jó edzők, türelem és szerencse kell nekik, hátha lesz belőlük legalább egy Marci szint. 

Előzmény: Thor. (7492)
Kyra** Creative Commons License 2022.06.27 0 5 7494

Én Palasicsot láttam az idén is védeni, és évekkel korábban többször is, még veszprémiként.

Ilyen kapusból 12 egy tucat. Bocsánat a karcos véleményért.

handballplanet Creative Commons License 2022.06.27 0 0 7493

Na, igen, egyelőre nem törölték a 2022/23-as szezont... 

Előzmény: birka_zoli (7489)
Thor. Creative Commons License 2022.06.27 0 2 7492

Alkalmas rá? Megvan benne az a plusz? Én annó Maciban sokkal többet láttam mint Palasicsban, próbálkoztunk is vele, de sajnos nem jött ki belőle az a nagy áttörés.

Előzmény: kovi1123 (7491)
kovi1123 Creative Commons License 2022.06.27 -2 0 7491

Palasics Kristófnak meddig van szerződése a klubbal?

Jó lenne felépíteni őt, a német vagy francia bajnokságban vagy egy nemzetközi kupában érdekelt csapatnál. 

Tomek 87 Creative Commons License 2022.06.26 -1 3 7490

Mindenben egyet értek kivéve Marguccsal kapcsolatosan .Szerintem őt még említésbe se kéne +említeni ,hogy helyére valakit is kéne keresni .Marguc az egyik legrégibb láncszemünk aki utóbbi évek legstabilabb játékát nyújtja mellesleg 31 éves ami szélsőre való tekintetben egy középkornak mondható. Descatnak örülök de inkább oda kellett volna egy fiatal aki hasonlóan Marguchoz itt teljesedik ki és 10-15 évig tudná erősítheti a csapatot.Többi dolgot elég jól leírtad.Nálam Lékai ,Nenadic ,Ilic ,Strlek és Nilsson is távozó . Jövő kérdése pedig Mahe vagyis részbe mert ha ezt a teljesítményt hozza mint az idei szezonban akkor nálam ő tuti hosszabító lenne annak tudatában ,hogy jön két honfitársa pláne .Ha esetleg jövő szezonban menni szeretne Kielbe Corrales akkor jól meg kérném az árát legalább annyit amiért az említett két személy Milosavjevet de legfőképp Emil Nielsent ki tudjuk vásárolni. Ha pedig nem adják  őket semmikép akkor nem engedném el és kifuttatnám a 24 nyárig szóló szerződését  mert jelenleg mást nem tudnék elképzelni aki tudná pótolni őt.

Előzmény: kovi1123 (7488)
birka_zoli Creative Commons License 2022.06.26 0 0 7489

Ez főleg 2023-24, de addig még lesz egy szezon. Sztem Ilicsnek nehezebb éve lesz az öltözőben a sok új posztrivális és az eredménykényszer miatt.

Előzmény: kovi1123 (7488)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!